Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

NIE UMIEM się ubrać... :(

Polecane posty

Mój "problem" może się wydać komuś beznadziejny, ale mnie męczy. Otóż nie umiem się ubrać. Nie umiem sobie kupić ciuchów, które podkreślałyby moją sylwetkę, które byłyby ładne i fajne. Moje ciuchy są po prostu dziwaczne. Pomożecie mi? Mam 157 cm wzrostu, ważę 50 kg, jestem raczej szczupła. Mam ciemne włosy, jasną cerę, niebieskie oczy, piegi. W czym będę dobrze wyglądać? W jakich wzorach, kolorach, fasonach? Proszę o jakieś sugestie, propozycje ubrań...

Gość ponoc ta zara gorsza
heh chyba jak wszystkie tutaj ;) spoko :P

Gość oh my life
Trudno cos poradzic jak sie nie widzi ani nie zna osoby. Nie wiem, jaki masz tym sylwetki, co lubisz, jaki masz styl. Moge powiedziec, ze powinnas wybierac chlodne lub neutralne kolory, odpusc sobie cieple. Co do reszty, znajdz swoj styl. Jak to zrobic? Szukaj inspiracji w kobiecych magazynach i na stronach internetowych. Przegladaj je, zwroc uwage jaki dobierane sa ubrania w zestawy i ustal co Ci sie podoba (przykladowo styl miejski, marynarki, obcasy, klasyka) a potem szukaj podobnych rzeczy w sklepach. Najpierw sprawdz oczywiscie jak w tym wygladasz i jak sie czujesz. Na poczatek nie boj sie kopiowac gotowych zestawow znalezionych w magazynach lub w intrnecie - od czegos trzeba zaczac, minie troche czasu az sama nauczysz sie dobrze laczyc ubrania. inspiracji szukaj np.tu: http://llovereligion.blogspot.com/2012/01/jak-nosic-szorty.html

Gość oh my life
*typ sylwetki mialo byc Moze napisz co lubisz z grubsza to bedziemy w stanie wiecej doradzic.