Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już tylko błękit

Inna niż rówieśnicy:(

Polecane posty

Gość Już tylko błękit

Mam 23 lata i już od kilku lat widzę olbrzymią różnicę między sobą a rówieśnikami. Jestem jakaś poważniejsza, bardziej zamknięta w sobie, dojrzalsza psychicznie,nie należę do osób towarzyskich i rozrywkowych, powiadają też, że jestem cicha i delikatna. Nudzą mnie imprezy, głupie kawały, hałaśliwi ludzie, którzy za wszelką cenę chcą zwrócić na siebie uwagę... I kurcze, źle mi z tym wszystkim Jestem taka dziwna, niedopasowana, źle się czuję we własnej skórze, że mam już siebie dość... Czemu jestem taka wrażliwa?

Ciesz się, że taka jesteś, a nie taka pusta jak wielu. Ja jestem z tego dumny, że mam swoje wartości i nie śmieszyły mnie nigdy głupoty.

Gość mala56
Czuję to samo co Ty,az sie dzisiaj poplakalam ze jestem taka beznadziejna

Gdy naród umiera ty palisz trawe i mówisz o miłości. Do walki nie trzeba nikogo zmuszać, Lecz kiedy wygramy staniesz pierwszy pod murem. Konkwista 88 - Sprawy Narodu --------------------- Są przecież inni ludzie, podobni do Ciebie.

Beznadziejna? :D Chyba macie niskie poczucie wartości. Dlaczego?

Powiem Wam tylko, że każdy facet na poziomie chce taką kobietę. Ze swojej odmienności czerpcie siłę, znajdzcie podobnych ludzi do siebie, słuchajcie bardziej ambitnej muzyki itd. Nie równajcie do ludzi na niższym poziomie niż Wy. To tyle.

Gość mala56
Od kiedy skonczylo sie liceum kontakty z kolezankami troche sie urwaly,niby nadal sie widujemy-sa sms,sporadyczne spotkania. Ale one maja juz dlugo chlopakow, narzeczonych a nawet mezow- mieszkaja niedaleko siebie i wszedzie razem sie wybieraja,do mnie i mojego cglopaka nie pisza,nie proponuja-ze gdzies byly dowiaduje sie przypadkiem-a znamy sie juz 7 lat a ja jestem ciagle odstawiana na boczny tor-moja siostra ma swoja rodzine-nie ma dla mnie czasu a mama uwaza mnie za dziwolaga. Moj chlopak nigdzie ze mna nie wychodzi-moja jedyna rozrywka sa zakupy raz w tygodniu w biedronce. Nie chce mi siemalowac,czesac-dobrze ze mam prace bo nie mialabym sie do kogo odezwac-dzisiaj zdalam sobie sprawe ze nie mem nawet jednej kolezanki z ktora moglabym wyjsc na kawe. Zyc sie odechciewa... Musialalam sie wygadac...

w wieku 23 kudize juz pwoazneiją, teraz ni am tak wilekiej róznicy niz keidyś :) a bedzi coraz mneijsza róznica :)

mala, tak może się zaczynać depresja. Nie zostawiaj tego tak. Już tylko błękit, skorzystaj z porady na www.pilumnus.dl.pl

"nie należę do osób towarzyskich i rozrywkowych, powiadają też, że jestem cicha i delikatna" czyli masz malo znajomych, jestes niesmiala albo po prostu ludzie ciebie unikaja bo Ciebie nie lubia - najlatwiej sobie wytlumaczyc, ze jestes "powazniejsza, dojrzalsza psychicznie" (czyli lepsza od nich) :D:D:D

Gość ania37002
ble ble ble 🖐️

Witaj kolezanka ja jestem calkiem poddobna:) Nie nalezy sie przejmowac,a cieszyc sie ze nas takich jestmniej i sie wyrozniamy:)

Kiedy piszesz, ze źle Ci z samą sobą a wcześniej, że jesteś dojrzała emocjonalnie - to dla mnie jest to sprzeczność. Czemu nie kochasz życia? Imprezy, zabawa, śmiech, seks - to radość życia. Czemu nie cieszysz się życiem? Życie, to nie jest kara za grzech pierworodny. Życie to dar ...

Gość Mska
ja też taka jestem hihi:)

Gość proekozielona
Idealna kandydatka na zone dla Polaka. Oni lubia szare niewyrozniajace sie myszki ;)

Gość zgadzam sie z resztą
to że jesteś inna od reszty nie znaczy że jesteś dojrzalsza po prostu jesteś nieśmiała i neitowarzyska, w przyszłości czeka Cię albo kryzys wieku średniego gdyz będziesz chciała nadrobić czas zabawy który Cię ominął albo depresja

Oni lubia szare niewyrozniajace sie myszki Teraz to szare myszki są właśnie wyróżniające się, bo wszystkie chcą być takie "crazy imprezowe".

Gość She Wants Revenge
Pomiędzy szarą myszką a imprezowiczką jest jeszcze wiele, wiele...

introwertyczka :D czyli i chciałabym i się boję... witam w klubie ;) z tego się nie wyrasta

Nie rozumiem tego podziału 'domator - wartościowy', 'towarzyski - płytki' No, ale w sumie jak ktoś nie ma znajomych to musi sobie wmawiać, że to przez jego nadzwyczajną dojrzałość i głębię, a nie przez problemy z nawiązywaniem kontaktów lub ewentualnie bycie po prostu nudnym

Gość Mska
Looser-dokładnie;)

A po co iść na imprezę? Taniec jest dobry dla pedałów, to nie są męskie ruchy. Zachlać się jak świnia, czy narkotyzować, to też kiepski pomysł. Rozumiem, że można wypić piwo z kolegą i pogadać, albo spotkać się parami u kogoś w ogrodzie. Ale jakieś kluby itp. to dobre dla kenów i barbie.

dokładnie, problemy z asymilacją nie czynią człowieka wyjątkowym outsiderem, to nie wybór lecz konieczność niestety :o

Gość Koleś123
" A po co iść na imprezę? Taniec jest dobry dla pedałów, to nie są męskie ruchy. Zachlać się jak świnia, czy narkotyzować, to też kiepski pomysł. Rozumiem, że można wypić piwo z kolegą i pogadać, albo spotkać się parami u kogoś w ogrodzie. Ale jakieś kluby itp. to dobre dla kenów i barbie." ŚWIĘTE SŁOWA

Gość She Wants Revenge
A co, nie można ze znajomymi spotkać się w parę osób i wypić piwo? Co w tym złego? I w jakim ogrodzie? :D Nie każdy ma ogród, zresztą teraz zima jest :D

Gość She Wants Revenge
A co, nie można ze znajomymi spotkać się w parę osób i wypić piwo? Co w tym złego? I w jakim ogrodzie? :D Nie każdy ma ogród, zresztą teraz zima jest :D

Gość She Wants Revenge
Kafe nawala :o

She Wants Revenge, oni uważają, że to coś złego, bo przecież o wiele bardziej uduchowione jest siedzenie w weekend samemu w domu 😴 a spotkania ze znajomymi zabijają twoją wrażliwość

Gość She Wants Revenge
Poza tym spotykając się ze znajomymi można się tylko uchlać, naćpać i puścić oczywiście :classic_cool: