Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbb

kameralne wesele

Polecane posty

Planujemy z narzeczonym ślub, ze względu na to że żal nam pieniędzy na wystawne wesele chcielibyśmy zorganizować coś bardziej kameralnego. I tu pojawia się kolejny problem przyjęcie dla najbliższych w restauracji zawiewa nudą. A może nic nie organizować, pozostać przy samym ślubie? Sama już nie wiem, poradźcie coś!!!

Gość jkdnv;svj
może gdzieś wyjechać wziąć ślub?

jeżeli już tak bez siebie nie możecie wytrzymać to żyjcie na kocią łapę:D

Gość maturks4
Na ślubie musisz mieć świadków. No i przynajmniej rodziców. Przecież po wyjściu z urzędu (kościoła) nie powiedzie im: "no to cześć, idźta teraz w swoją stronę". Uroczysty obiad w restauracji jak najbardziej wskazany

Gość powiedzcie miiii
ja byłam rok temu na najlepszym przyjęciu weselnym swojego życia- było ok 40 osób w niewielkiej sali resaturacyjnej. Zabawa była przednia, po dwóch godzinach już każdy znał każdego i świetnie się bawiliśmy :)

powiedzcie miiii a na tym weselu były jakieś tańce i zabawy czy tylko tzw siedzenie przy stole?

podnoszę

Gość twój facet.;..
cycki sobie podnieś bo są oklapnięte :o do garów!!!!😡🖐️

Gość teraz ja!
Ja miałam wesele na 50 osób, a i to było dla mnie trochę za dużo (teściowie uparli się, by zaprosić kilkoro swoich przyjaciół, a że współfinansowali imprezę, więc odpuściłam). Przyjęcie od 18 do 4 rano w sali weselnej w Zamku von Treskov koło Poznania. Podaję namiar na miejsce, bo uważam, że jest warte polecenia. Wracając do tematu: oprócz wspomnianych gości tylko rodzice, rodzeństwo nasze i rodziców, świadkowie, grupa naszych przyjaciół. Moim zdaniem to wystarczy. Nie lubię spędów dalekich krewnych, których czasem człowiek na ulicy by nie rozpoznał, gdyby spotkał przypadkiem.

Gość teraz ja!
Były normalne tańce i oczepiny. Trzyosobowy zespół muzyczny. Zabawy weselne odpuściliśmy sobie, bo nie lubimy... W jednej sali stoły, w drugiej tańce, w przejściu między nimi bufet z alkoholem, kawą i herbatą, słodyczami itd.

teraz ja! U mnie jest taki problem, ze gdybym zaprosiła tak samo jak Ty, czyli rodzice, rodzeństwo, świadkowie, rodzeństwo rodziców i przyjaciele wychodzi już 100 osób, czyli duże wesele.

ja miałam takie wesele jak opisała powiedzcie miiii. na 45 osób, w restauracji, oczywiście z miejscem tanecznym (mieliśmy jednoosobowego "grajka"), wszyscy się wybawili i najedli, zabawa trwała do 3 a i tak każdy chciał jeszcze zostać. zaprosiliśmy tylko naprawdę najbliższą rodzinę (taką z która chociaż utrzymujemy kontakty) i najbliższych przyjaciół.

ufffffff no to mi trochę ulżyło, bo już straciłam nadzieję, że jakoś można zorganizować ten ślub

Gość teraz ja!
No, u mnie rodzina niewielka. Ja jestem jedynaczką, mąż ma tylko młodszego brata. Rodzice też mają nieliczne rodzeństwo. Nieletnich dzieci nie zapraszaliśmy. Tak, że rodziny było raptem ok. 20 osób.

a może zaprosić rodziców , świadków, chrzestnych, rodzeństwo i najbliższych przyjaciół?

Gość teraz ja!
Dobry pomysł.