Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpaksu

pytanie do dziewczyn ;D

Polecane posty

Gość mpaksu

Czy to prawda, że dziewczyny lecą na motocykle?;D tak z ciekawości bo dużo osób potwierdza to. Jak to jest?;D do tego skórzana kurtka i okulary przeciwslonwczbe jak w top gun haha

Gość miku miku myk
kwestia gustów. Mnie to zupełnie nie kręci :)

Mój men ma motor ;d Ale ja byłam przed jego drugą miłością ;d

Gość nmfckdncfkdf
motor- niekoniecznie wlasciciel- niekoniecznie predkosc :P- koniecznie :D

Gość sdsdds
a to prawda ze nie ma co walczyc o 1 miejsce z taka maszyna dla faceta? :P ponoc zawsze bedzie wazniejsza...

Gość _A.S._
Ja nienawidzę motocykla mojego ukochanego. Zawsze gdy wyjeżdża boję się, że coś mu się stanie. Jest dobrym, rozsądnym kierowcą, nie szaleje nigdy - ale niestety nie odpowiada za innych :(

Mnie również motocykl nie kręci.. Mężczyzny pasja .. wcale nie muszę jej lubić aczkolwiek mogę :D

Gość Krzysztofor
Raczej podejście jest skrajne. Wśród moich przyjaciół wielu ma motocykle i tylko niektóre ich kobiety akceptują i podzielają tę pasję. Kilka Pań ma spore zastrzeżenia: czasem to zazdrość, czasem to troska. A kwestia "lecenia na motor" dotyczy chyba tylko nastolatek ;)

Hmmm... Nie cierpię ścigaczy (mój przyjaciel roztrzaskał się takim). Lubię choppery - piękna, klasyczna linia, elegancja na drodze. No i ten dźwięk... :)

Gość Anormalny
Blachary :D

Ja mam te 18 lat (czyli jestem nastolatką ) i jakoś motor mnie nie podnieca tylko przeraża brat ma tez motor i boje się i o chłopaka i brata wiem,, że są rozsądni i uważają ale jak już wcześniej pisała _A.S._ nie mają wpływu na innych..

Gość sbcjudndsicnmshsgxbd
Krzysztofor- skąd jestes?

Gość EneDueRike
To zależy od wieku i poziomu intelektualnego - małolacie bez trudu zaimponujesz stalowym rumakiem, ale bardziej ustatkowana dziewczyna raczej nie będzie brała takiego szczegółu pod uwagę.

Gość nie nie nie znajoma
mysle ze nastolatki na pewno, starsze też. ale to rzecz gustu. myśle że 95 procent wyłączając panie po 50 +/- lat leci na motocyklistów.

Gość mpaksu
Ja nie mam zamiaru nikomu imponować, dziewczyna powinna kochać za to że i jakim się jest a nie za to co się ma. Pytanie z ciekawości bo planuje sobie kupić. Nie chcę mieć zabojczych prędkości. Motor kojarzy mi się z wolnością, nie zawiedzie, nie zdrazi.... XD

Gość krzywaraca
mi sie podoba.. ale niestety kolego sam motor, kocham jezdzic i marze w przyszlosci o jakims dobrym motocyklu, teraz musze sie trzymac niestety tylko samochodu. Po za tym mezczyzni w skorzanych kurtkach moze sa ladni jezeli sie nie zachowuje jak nadete gbury, bo jesli tak to nawet im ta kurtka nie pomoze. :)

Gość Art76
@ nie nie nie znajoma - no ciekawa statystyka :classic_cool: dogłębne studia i ankiety na korytarzu szkolnym? :D 🖐️

Gość mpaksu
Wszystko zależy od człowieka który tym jeździ. Powtórzę się, nie chcę nikomu imponować ;P

hmm czy kobiety lecą na motor to zależy od laski tak naprawdę sa takie laski tzn blachary co lecą na kolesia co ma motor ale co im to daję ??jestem motocyklistka i od zawsze kochałam motory i znalazlam faceta co tez jezdzi motorem łączy nas wspólna pasja:) a takie laski typ barbi nigdy nie wsiada na ścigacza bo po 1 przejazdze z kolesiem maja dosc :d

Gość treleleleleleleeeeeeeeeeeeeeee
miałam chłopaka z motocyklem R1, na te czasy taki motor to było coś! lecz mino tego ze mialam 18 lat, bardziej podobal mi sie on sam a motor to byl dodatek nic wiecej. choc po dzis jak widzę ścigacze mam ciarki na plecach, jednak to tylko maszyna i nie lecę na facetów je posiadajacych. przeważnie to gbury lub wieczne piotrusie pany 🖐️