Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaklaudia

zna się ktos na Pampersach?

Polecane posty

Gość annaklaudia

kupilam dzis zwykle PAmpersy od 4-9 kg i jestem w szoku, po godzinie patrze a córka ma całą pupe mokrą i wklad pampersa sie pozwijal. chcialam zeby miala chłonne na całą noc. jakie powinna kupic? jaka nazwa? te kosztowaly 50 zł a moge je do kosza wyrzucic

Gość guyfivnjpk[o\]p-u[0hy8uo
A używasz oryginalnych Pampers? No nie wiem nigdy tak nie miałam.. ja zwyjle kupuję Pampers lub Huggies z serii dry i nic takiego się nie działo.

Gość xdxd
my obecnie uzywamy babydream z rossmana i jak dla nas sa najlepsze... pampers sa przereklamowane i do bani bo nawet nie do d....

Gość annaklaudia
tak oryginalne z pampersa., zawsze ralismy z lidla lub rossmana ale teraz córka ma odparzenie i chcialam lepsze no a tu taka niepsodzianka:( a sa jakies huggies 12 godzinne. jak wygląda opakowanie?

Gość annaklaudia
dostalam kiedys Sleep and go z pampersa i były super ale te no masakra

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja mam zwykłe pampersy cały czas i żadnych problemów :/

Gość Błagam Cię
Nie ma czegoś takiego jak ORYGINALNE pampersy. Moga być jedynie pieluszki firmy Pampers. Huggisy przecież też są oryginalne tyle że to pieluszki firmy Huggies.

Gość 12 godzinne????
kobieto oszalałaś skoro chcesz dziecko 12 h w jednej pieluszce trzymać. :(

Gość gbhgffffffffffnh
huggies dry są w niebieskiej folii i na opakowaniu jest licza 12 na takim księżycu http://www.google.pl/imgres?q=huggies+super+dry+size+4&hl=pl&safe=off&biw=1366&bih=656&gbv=2&tbm=isch&tbnid=37pKtDvBRiXp6M:&imgrefurl=http://www.mysupermarket.co.uk/tesco-price-comparison/Nappies/Huggies_Super_Dry_Size_4_7_14kg_32.html&docid=WKpq2kEavofM7M&imgurl=http://images.mysupermarket.co.uk/ProductsDetailed/48/038848.jpg&w=300&h=212&ei=fbQ-T8yHJcry8QOu9c2iCA&zoom=1 ja owszem trzymam dziecko długo w jednym pampersie w nocy-jest wykąpany,nakarmiony i nie będę go w nocy rozbudzać na przewijanie bo ciężko go uśpić. Już nie robi kupy w nocy więc jak kładę spać ok 20 to rano 6-7 odrazu przewijam jak tylko wstanie.

Gość annaklaudia
nazywają sie podobno 12 godzinne. czy ja napisalam ze dziecko bedzie 12 h w jendym pampersie? głupia baba jestes jak nie umiesz czytac

Gość annaklaudia
dzięki dla osoby powyzej

Gość efrtbh5y5
pampersy są świetnie dobrze założone nigdy nie przeciekną

Gość efrtbh5y5
12 godzin - wyobraź sobie że moje dziecko przesypia właśnie tyle w nocy. Budziłabyś na zmianę pieluchy? Ja używam pampers i nie muszę bo jest rano sucho

Gość efrtbh5y5
huggies są tragiczne. sztywne i mało chłonne. pampers sa najlepsze

Gość annaklaudia
bo te co mam ne maja zadnych oznaczen. pisze na nich ACtive Baby. no ale naprawde en wklad sie zwinął w kulke no i jak dotknelam go to mialam reke mokrą.a córka miala go z godzinke tylko

Gość efrtbh5y5
bardzo dziwne nigdy się z tym nie spotkałam...

AnnaKlaudia - u nas z pampersami bylo tak ze active baby, takie w zielonym opakowaniu byly OK ale czasem zdarzaly sie przeciekac. Natomiast pampers w pomaranczowym opakowaniu, skusila nas niska cena) Sleep and play to po prostu porażka, lepsze były Dady z Biedrony.. szystkie co do jednej przesikane po godzinie... tych nie polecam, szkoda kasy..ostatecznie najlepsze są dla nas pieluchy Happy :-)

Gość annaklaudia
kurcze te co kupowalismy kosztowaly ok 27 zł a pampersy 50zł i nic nie warte

Gość kshdjhfjd
Autorko nawet pampersy nie wyleczą już podrażnionej skóry która jest odparzona. Jeżeli odparzenie jest przewlekłe to może to być grzybiczne i trzeba leczyć bo pampers to nie cud pielucha na każde zło. Ja od urodzenia córki kupuję pampers ale też pamiętam żeby pielucha była założona tylko na całkowicie suchą pupę i zmieniana co 3 lub najdłuzej 4 godziny, inaczej ma się rzecz w nocy , wiadomo ale wtedy ma na pupie maść ochronną i jeszcze nigdy po pamkach nas nic złego nie spotkało ....no..może nowe pampki active fit (te bez siateczki - nie wiem czy są już w pl) to dziadostwo jakiego mało . Są pozatym dzieci które uczula jedna konkretna lub więcej marek pieluch i tą marką może być jak najbardziej pampers. Na noc najlepsze są Baby dry i na dzień z powodzeniem te same. Simply dry czy też inna nazwa w pl ale wiadomo że chodzi o pomarańczowe są beznadziejne bo dużo cieńsze i ja stosowałam je jedynie na wypady na miasto w lecie by mała nie nosiła takiego grubego wkładu ale wtedy jeszcze nie chodziła a jedynie siedziała więc nie było tak źle, natomiast na dłuższą chwilę (ponad dwie godziny) absolutnie się nie sprawdzały. Przetestowałam wszystkie z możliwych pieluch pampers i pozostałam przy baby dry więc jak masz pytanie to wal śmiało.

Gość kshdjhfjd
A i jeszcze jedno.. Kiedyś z pl mam przywiozła mi active baby (kilka paczek) i byłam mega zadowolona bo jakość ta sama co na miejscu tyle że mocniej perfumowane co mnie wkurzało ale nic nam się w kulkę nie zwinęło i raczej mnie to dziwi tak samo jak to że po godzinie było przesikane..hmm może to jakieś lipne nieoryginalne pampers?

Gość annaklaudia
pisze pampers kupilam w rossmanie. nie chodzi mi zeyscie dawały wyklad o pielegnacji pupy dziecka. chcialam zeby miala wygodniej i komfortowo.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moja jak się napije dużo soku to po godzinie nosi wielki wór :) ale nigdy nic się nie zwinęło... oczywiście ten wielki wór, gdy jej na nocnik nie posadzę zawczasu :) Happy jeszcze próbowałam... dla mnie masakra była... innych nie znam.

Używam tych pampersów od dawna i bardzo je sobie chwalę. Nigdy taka sytuacja o której piszesz mi się nie przydażyła. Może to jakieś wadliwe opakowanie jest.

Gość ja używam slip &play
i są całkiem fajne. A z takich lepszych to te premium care, ale je trzeba bardzo często zmieniać bo nie są za chłonne za to naturalne z bawełny więc pupa sie tak nie poci w nich.

U Nas Huggisy tak przeciekały i były bardzo sztywne. Zostało mi kilka sztuk i pewnie ich już nie zużyję. A z tych Pampersów Sleep&Play w pomarańczowej paczce byłam bardzo zadowolona. I cena dość przystępna. Teraz mam te w zielonym opakowaniu są droższe, ale mają ten przylepiec mniejszy i w porównaniu z S&P wypadają gorzej. Miałam też już Dady i te z Rossmana. I oba mi pasowały. Na razie z listy pieluch skreślam Huggisy, już ich nie kupię. Z tymi pieluszkami jest tak, ze co matka to inna opinia. Na różnym etapie rozwoju dziecka też będziesz też zmieniać swoje preferencje.

Gość kshdjhfjd
Autorko a może maluch dużo pije na raz i dlatego potrafi w momencie przepełnić pieluchę? Moja mała jak wydulda z 300 ml na raz :D...tak tak, potrafi tak a ma dopiero roczek to pielucha jest pełna, z tym że nic nie jest wilgotne w środku ani zwinięte. Podejrzewam że powinnaś albo zmienić miejsce zakupu albo kupować całkiem inne pieluchy natomiast na początek kupiłabym nową paczkę całkiem gdzie indziej. Czasem jest tak że w dziwny sposób kilka pieluch w paczce jest gorszej jakości co mówiły mi moje koleżanki.

Gość kooooooooo
moja dostala strasznego uczulenia po pamperach,wiec mowimy im NIE!!!

Gość annaklaudia
nie pije duzo. mleko co 2 h 150 ml.

Gość tak ale zwyczajny widok
Autorko mnie tez się nic takiego nie przydarzyło nigdy pomimo że synek dużo pije a pampki używamy już rok. Podejrzewam że trafiła ci się pechowa paczka albo zwyczajnie zmień pieluchy i basta.

Gość annaklaudia
no tylko ze kupilam az dwie paczki. mniejsze i i wieksze. przeciez nie wyrzuce 100 zł w bloto" najwyzej bede zieniac co pol godziny jak glupia