Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska...............xc

W którym tygodniu zaczął wam rosnąc brzuszek :)?

Polecane posty

Gość ciekawska...............xc

j.w.

Gość sapsa,,,
w 12 bylo juz widac :)

Gość bardzo dobre pytanie
mi w 4 miesiącu było cos widać

Gość dffgfg
u mnie od 5-tego ruszyło..:-P

w 12 nie dopinałam się w spodniach, ale było łatwo maskować teraz mam 17 i już nie bardzo da się maskować

To zależy czy chodzi o brzuszek ciążowy;-) Bo już ok 12 było ciężko zapiąć spodnie bo macica i wzdęcie podbrzusza. Ale typowo ciążowy to po 15 tygodniu. Choć nawet teraz jakbym się bardzo postarała to bym ciążę ukryła.

Gość ja i moje klony
w 10 tyg zaczęło się pojawiać brzusio :)

Gość popo0iij
koło 4 miesiąca już był zaokraglony :)

Ponieważ jestem troszkę grubsza i ważę 140 kg nie widziałam różnicy aż do 7 miesiąca

Gość brzuchhhhhhhhhhh
u mnie już w 11 tc wszyscyv sie dziwili ze juz az tak widać-i to prawda, tyle ze przed ciaza juz go miałam :) ogólnie nie wyglądałam jakos bardzo grubo, raczej przeciętnie ale u mnie tkanka sie gromadzi tylko na brzuchu ech no wiec teraz w 15 tc mam juz tak duzy jak niektórzy pod koniec 7-mego miesiąca!!!! troche wiec głupio mi go eksponowac na tak wczesnym etapie ciąży dodam ze druga ciąża a w pierwszej było troche inaczej ale tez w 15 tc miałam juz troche widoczny

Gość brzuchhhhhhhhhhh
zauważyłam t4ez jeszcze prawidłowosc-jak tylko zachodzę w ciążę (teraz druga:) to chyba woda sie tak zatrzymuje u mnie i taka juz napuchnięta jestem cały czas bo w pierwszej ciąży wyjściowo ważyłam 57 kg -byłam raczej szczupła-to jak tylko zaszłam to juz dziewczyny w pracy cos podejrzewały-ze albo utyłam jakos momentalnie albo jestem w ciąży :)

Mnie moje ulubione spodnie zaczęlu uciskać już na poczatku 2 miesiąca :P zawsze miałam lekko wystający ale wchodziłam w nie bez problemu. Teraz jest 3 i moge na nie tylko popatrzeć tak jak i na inne ulubione ciuchy :/ Troche zazdroszcze dziewczynom które dopiero w 4 miesiącu poczuly że się nie mieszcza :(

Gość Jo-------anna
Około 20 tygodnia :P Aleja miałam bardzo płaski brzuch, teraz mam kuleczkę. Ale da się zamaskować, bo to wygląda jakbym się najadła fasoli:P

A ja jestem w 15nastym i mam prawie wklęsły;/ Kurcze,aż się boje po tym co tu wyczytałam

Gość w 8 tyg
juz mialam wypukly teraz mam 20 tydzien i wygladam jakbym zaraz miala rodzic :o albo jakbym z trojaczkami chodzila

jestem w 16 tygodniu i dopiero teraz zaczyna wystawać delikatnie. Ale w ubraniach łatwo go ukryć ;)

w 17 tc...a teraz już39 o jaaaa ale to zleciało:)

Gość rumianek dzbanek
Na początku 5 miesiąca było widać wyraźną kulkę, a lekkie wybrzuszenie, o którym ja wiedziałam, że to ciążowe, to gdzieś chyba w 13 tc.