Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jella 27

Zaproponowano mi 3,20 netto za godzinę pracy...nie mam już sił szukać...

Polecane posty

Gość tbrbyyber
no to trzeba zmienic miasto, specjalnie dla ciebie nie otworza przeciez czegos nowego.

Nie tak łatwo to zrobić:D Mam małe dziecko, budujemy dom, mieszkam na wsi.Do większego miasta mam 25km.A do takiego gdzie już konkretne możliwosci są 80km.Jakby nie było- to kawał drogi.Także nie dla mnie.A tutaj na miejscu to nie ma w czym wybierać - dlatego narzekam:D

Myślałam o założeniu własnej działalności ale nie mam pojęcia co to mogłoby być zeby jako tako na tym wyjść....

A z resztą co ja tu będę się rozpisywać. Znajdę pracę...kiedyś:P Uparta jestem więc będę szukać do skutku:D Pozdrawiam wszystkich:)

Gość AntyMamuśka
Adalis, skończyłaś BIOLOGIE, więc jeśli to są trudne studia, to socjologia czy psychologia porównywalnie- i tyle samo warte

A studiowałaś biologię?!NIE więc nie masz o niczym pojęcia - tyle w temacie dla Ciebie. Akurat biologia porównywalna jest do medycyny.Na równi z chemią. Pedagogika,socjologia,psychologia to jest pikuś. Nie będe Ci tłumaczyc bo i tak masz swoje przekonania.Ale aż mnie nosi jak ktoś te 5 lat koszmaru nazywa łatwymi studiami a pojęcia zielonego nie ma jak jest.

Gość AntyMamuśka
Biologia porównywalna do medycyny Dziewczyno, z jakiej wysokosci Ty konia spadłaś??!?!?!

Daruj sobie - nie chce mi sie z Tobą pisać - pojęcie w temacie masz takie że aż zal. Idz odrób lekcje czy coś.

Gość AntyMamuśka
no akurat mam pojęcie, można powiedzieć z autopsji Dziewczyno żyj sobie w przekoaniu że skończyłaś taaaakie trudne studia, ale to jest żałosne

Oczywiście medycyna jest o niebo lepszym kierunkiem ale nakład pracy w naukę jest porównywalny.I tu i tu trzeba kuc żeby mieć dobre stopnie bo materiału jest mnóstwo!

Kto nie dalej nie rozumie o co mi chodzi to już jego problem.Zawsze trzeba wszystko rozkładać na czynniki by reszta rozumiała o co chodzi.

Gość AntyMamuśka
tyle samo nauki? dziewczyno spróbuj w 1 dzien nauczyc się 100 stron na pamięć anatomii Bochenka, o czym Ty mówiesz, co Ty porównuesz!!!!

Gość Pani Dż...
hej, adalis, ja rowniez nie moge znalezc pracy... wczoraj mnie olali az 2 razy ehh.... czekam na decyzje w sprawie jeszcze jednej oferty, ale znajac moje szczescie...

Gość dfdrt
ADALIS ma anatomie bochenka w jednym paluszku :classic_cool: żałosne, niedowartościowane dziewcze z prowincji :o

Gość AntyMamuśka
Adalis, oświecę Cię na medycynie naklad pracy jest olbrzymi żeby zaliczyć na 3= 1/5 tego nakładu pracy na biologii gwarantuje skonczenie studiów z 5

Gość Pani Dż...
przestancie sie klocic, ciesz sie antymamuska ze skonczylas medycyne i masz prace, ale nie kazdy sie nadaje na medycyne, ja bym za cholere nie mogla, oczywiscie nie ze wzgledu na ilosc nauki

100? No to teraz jestem pewna,że porównywalnie.Na kolejny dzień zajęć trzeba było opanować i z 200stron tekstu.

Gość Pani Dż...
adalis, a czemu budujecie sie na wiosce, skoro tak bardzo ci zalezy na pracy, nie lepiej kupic mieszkanie w duzym miescie, albo wynajac i poszukac pracy???

Gość AntyMamuśka
nic takiego nie pisałam, nie potwierdzam, nie zaprzeczam, jakby powiedział polityk

Gość AntyMamuśka
No to teraz jestem pewna,że porównywalnie Boże widzisz to i nie grzmisz!!! ;)

Budujemy się na wsi bo tutak jest o niebo taniej.Tu mamy działkę.Na mieszkanie w miescie nas nie stać. Antymamuśka. Wiesz jaka jest różnica między medycyną a biologią? Ujmę to tak: medycyna to świetny kierunek - bardzo ciężki ale dający niemal 100% pewności na pracę w zawodzie. Biologia to nie jest świetny kierunek jak widać - i mimo,że ciężki bo nauki jest mnóstwo (zwłaszcza jakiś niepotrzebnych rzeczy - bo miałam też chemię,fizykę,statystykę i informatykę) to ilośc nauki jest bardzo porównywalna do medycyny - wiem bo moje kolezanki z tego kierunku uczyły się tyle samo co ja.często korzystałyśmy ze wspólnych podręczników. Nie wiem po co się ze mną kłócisz - jeśli skończyłaś medycyne to super - zazdroszczę. Ale biologia nie jest łatwym kierunkiem - przynajmniej na uczelni gdzie studiowałam.

Gość AntyMamuśka
Adalis, jakbys spróbowała studiowac medycynę, wiedzialabyś że nie ma porównania. Tylko nie opowiadaj o koleżankach, jak spróbujesz sama bedziesz wiedziala z czego uczyliście się anatomii?

Gość Pani Dż...
my mamy dzialke w malym miasteczku (30-40tys) i mieszkanie w duzym miescie wojewodzkim, postanowilam, ze jak w ciagu 4-5lat nie zrobie tu kariery, to bedziemy budowac domek i bede hodowac marchewke...

Gość Pani Dż...
mowisz, ze na mieszkanie was nie stac, a na dom juz tak? przeciez dom tez jest drogi nawet na wsi, chyba ze macie w rodzinie budowlanca i tylko na materialy wydacie kase

Gość ogarnij sie adalis
Adalis ty naprawde masz symdron marterttowanego dziecka ,bo jak czytam twoje wpisy pelne gniewu frustracji, i jakiejs chorej zlosci w tym agresji to az szkoda mi ciebie jak tobie zyebali psyche twoi rodzice :/ Idz na terapie i tam wylewal swoje jakies rozterki i pterensje do calego swiata

Antymamuśka Pisze na podstawie tego co widziałam.Wynajmowałam mieszkanie ze studentka medycyny i historii. No i my dwie kułyśmy a ta z historii imprezowała:D Obie w ksiązkach non stop.Anatomii uczyłam się części z Bochenka a części z innych książek bo mieliśmy tez anatomię porownawczą. Ja nie podważam tego,że medycyna jest lepszym kierunkiem niż biologia - to nie podlega dyskusji.Ale obstaję przy tym,że nauki jest podobnie dużo.Na medycynie to wiesz chociaż ze Ci się ta wiedza przyda.na biologii trzeba było wkuwać jakieś głupoty.... Domek mamy na własnej działce,materiały budowlane swoje można rzecz zatem będzie duzo taniej.

Antymamuska A ty jesteś po medycynie czy w trakcie? Jaki kierunek??? Zadowolona jestes?