Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanawmuzułmaninie.

Zakochana w muzułmaninie..

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mój problem dotyczy pewnego chłopaka. Otóż, zaczne od tego, że mam cioteczną siostre, która wyjechała za granicę, poznała tam dużo znajomych i jeden z nich się we mnie zakochał. Dla mnie też się bardzo podoba, strasznie się w nim zauroczyłam ale jak to w życiu bywa, zawsze jakaś przeszkoda musi stać na drodze :(( On jest mulatem (nie typowym, czarnym murzynem )) , wcale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie bardzo mi się to u niego podoba. Piszemy codziennie po angielsku bo dopiero uczę się francuskiego( tym językiem i niderlandzkim on posługuje się biegle, gdyż mieszka w Belgii). Dopiero za półtorej roku (skończe 18 lat) bedę mogła odwiedzić siostre z przyczyn prywatnych. No i mój problem jest taki, że jestem w nim zakochana , on mi pisze, że mnie kocha itd ale mysle, że z jego strony to tylko zwykłe zauroczenie, nie rozmawialiśmy nigdy przez kamerke, jedynie możemy wzajemnie popatrzeć na swoje zdjęcia. Ciągle pierwszy do mnie pisze, i pyta kiedy przyjade .. Bardzo chce żeby było coś więcej ale ... ALE on jest muzułmaninem ! Ja nie mam nic osobiście do tej religii , czytałam wiele na ten temat ale jedyną rzeczą, która mnie niepokoi jest to, w jaki sposób oni traktują kobiety. Być może ON jest inny i ma szacunek do kobiet ale nie chciałabym sie przekonac na własnej skórze gdyby było inaczej. Jego ojciec ma podobno 2 lub 3 żony( źródło- moja siostra) i podobno jak z NIM rozmawiała to powiedział, że on nie chce mieć kilku żon. Boję się, że z jego strony to tylko zauroczenie, mimo tego, że pisze jak mnie kocha itd... Natomiast ja jestem w nim zakochana jak oszalała i gdybym tam pojechała to jestem pewna, że to uczucie nadal by trwało xdd Ostatnio nie pisałam z nim 2 tygodnie , ponieważ nie miałam dostępu do internetu i dzisiaj się do mnie odezwał , wysyłał mi serduszka itd , więc może naprawdę jest we mnie zakochany ? :P Co o tym myślicie, mam z nim o tym porozmawiać ? Bo generalnie to piszemy rzeczach błahych, ''co u cb'' '' jak sie czujesz'' itd. Tylko boję się, że będzie unikał tematu lub skłamie. I czy wiecie coś o muzułmanach na własnych przykładach, lub przykładach bliskich ? Prosze napisac prosto z serca co myslicie o tym , o czym przeczytaliście. Pozdrawiam.!

Gość Ania.Z.
to na pewno miłość :) nie lękaj sie i jedź do niego:)

Gość to z pewnością wielka
miłość jedź :classic_cool: allah potrzebuje nowych inkubatorów dla swoich wyznawców

Jeśli mogę ci coś doradzić!! To daj sobie znim spokój!! W życiu czy w Religii Nuzułmanina kobiata nie ma praw. Jest nikim zwyklym zerem. Weź sobie to do serca co napisałem lub dowiedz się więcej w necia na temat żon czy kobiet które związały się z Muzułmaninem!!

Do : jarek6776 Bardzo dużo czytałam o tym w internecie .. Nie wszyscy traktują w taki sposób swoje partnerki. . Mam zrezygnować z Niego z powodu religii ?

Gość mghjbjnhmbhjm
http://www.dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifestyle poogladaj sobie te 3 czesci... dla kogos takiego przez net to juz nie wazne ze to nie wakacje w ichnim kraju, traktuja tak kazde naiwne dziewczyny ;) mam dziesiatki znajomych, ktore w niemczech i wielkiej brytanii zakochaly sie w turkach, egipcjaninach,tunezyjczykach i wszelkiej innej muzulmanskiej masci, i historia zawsze i wszedzie wyglada tak samo: zakochanie, pikene slowka, wyznania milosci, sluby a potem on idzie z kolegami podrywac kolejne naiwne a zony/dziewczyny siedza w domu i piora gacie :O

Nie wiem skad jest ten mezczyzna, ale moj przyjaciel jest z Bangladeszu i jest Muzulamninem, i jest najlepszym, najwspanialszym mezczyzna jakiego poznalam w zyciu Kocham w nim jego ambicje, szacunek do ludzi, do Rodzicow, przyjaciol, wszystkie zasady. Nigdy, przenigdy nie poznalalam takiego kogos. Jednak jesli chodzi o Marokanczykow, Egipcjanow- jestem troche uprzedzona. Oczywiscie tez zalezy wszystko od czlowieka. Uwierz mi, religia ma znaczenie- duze, ale jesli ludzie sie kochaja, szanuja- nie ma wtedy zadnej. Kazda religia uczy tego samego- milosci do drugiego czlwieka i Boga Co mnie martwi to to, ze chlopak Cie w ogole nie zna , a mowi ze kocha- olej

No może i nie wszyscy ale zdecydowana większość. Po pierwsze nie mazsz pewności jak on traktuje kobiety tam w swoim kraju. Tu owszem może być miły i szarmancki i taki z pewnością jest. Zrobisz jak zechcesz ale ja bym ci odrdził takiego związku. Ja rozumię że twoje uczucia w zględem niego są szczere i pewnie prawdziwe lecz czy jego też??

Nie mam zamiaru tam jechać i od razu brać z nim ślubu, prosiłam o jakieś rady i ewentualnie o doświadczenia Wasze , lub Waszych znajomych. Powinnam chyba sama bliżej go poznać i ocenić .. Swoją drogą ta Religia Muzułmanów mnie poniekąd przeraża . Osobiście nie wyobrażam sobie , że miałabym siedzieć całymi dniami w domu, jako sprzątaczka, ''niania'' własnych dzieci , bez możliwości spełnienia się zawodowo ..

Gość Oczywiście że
myślę że powstało jakieś piękne uczucie pomiędzy wami. Pakuj się i jedź do niego jak najszybciej.Szczególnie muzułmanie,mulaci mają duże branie i szczęście może Ci się wymsknąć z twoich dłoni.Po prostu weż sprawy w swoje ręce. Zazdroszczę Ci atrakcyjnego mulata i na dodatek muzułmanina.

Nie sluchaj glupot, czasy sie zmieniaja, i zadna kobieta nie siedzi w domu. Religia kazda jest piekna jesli sie respektuje jej zasady

Gość tobie jest autorko potrzebny
lekarz psychiatra, i leczenie intensywne.

Tak ?? Ciekawe .. Myślę, że akurat ja nie powinnam korzystać z porad wymienionych wyżej lekarzy . xd

Lekarza*

Gość Wiedźmak Plugawiec
Wszyscy tutaj, jesteśmy święcie przekonani, że ten Twój jest inny od 99% muzułmanów. Należy do tego szczęśliwego jednego procenta. Mam nadzieję, że ich zwyczaje Ci nie przeszkadzają. Wiadomo, Twój oblubieniec może być inny, jego rodzina niekoniecznie. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/belgia-bila-corke-mlotkiem-bo-ta-kochala-chrzescij,1,5029275,wiadomosc.html

powinnaś, bo pewno jesteś masochistką, i potrzebna jest ci pomoc lekarska. Kobieta, która wychowała się w zachodniej kulturze, a chce przenieść się w średniowiecze, ma niestety cos bradzo niewporządku z głową i postrzeganiem świata.

Gość Oczywiście że
masz według mnie dużo szczęścia w życiu że udało Ci się spotkać w życiu tak atrakcyjnego partnera.Mieszka w Belgii/bogaty/,mulat i muslim,po prostu wymarzona partia.Zazdroszczę.

weź sobie z Polski, środki przeciwbólowe, bo przy wycinaniu łechtaczki, posrasz się z bólu.

Do osoby , która uważa iż powinnam udać się do lekarza.. Jeśli , pan/pani nie ma nic wartościowego do przekazania to proszę się nie wypowiadać , na ten lub jakikolwiek inny temat bo mam wrażenie , że lubi pan/ pani stwarzać nieprzyjemnie sytuacje. Nie napisałam tutaj aby się z kimkolwiek kłócić, także , żegnam , dalsze pana/pani komentarze nie będą przeze mnie mile widziane :)

Gość Oczywiście że
jest jeden problem.Czy nie zastanawiałaś się nad tym że on szuka czwartej żony dla ojca?Kobiety się szybko nudzą.No ale nawet,to Twoja pozycja w haremie tatusia będzie wysoka.Lew lubi świeże mięso.

jesteś głupia i to twoje życie....chcesz usłyszeć, potakiwanie, to spadaj na portal, gdzie takie same idiotki, jak ty pocieszają sie.

Gość Pepi_
Zrobisz jak uwazasz, ale opowiem Ci historie kilku moich znajomych. Kazda z bohaterek mojej opowiesci poznawala muzlumanina w Uk. 2 bylo Kurdow, a kolejnych 2 nie jestem w stanie powiedziec z jakiego kraju pochodzili. Z relacji znajomych byli to najwspanialsi, najprzystojniejsi i najukochansi mezczyzni jakich poznaly w zyciu, a polscy mezczyzni sie do nich nie umywaja. Ciagle zapewniali je o swojej milosci i ich zycie bylo sielanka. Zakochane nie uznawaly rad znajomych, a przyjaciol ktorzy dla nich dobrze chcieli odtracily, twierdzac ze zazdrocza im i nie sa im tacy przyjaciele potrzebni, wystarczy im milosc ich ukochanego. Niektore byly na tyle nierozwazne ze pojechaly do ich rodzin i zazwyczaj tam wychodzilo szydlo z worka. Historie o kobietach ktore wyjezdzaly do krajow muzlumanskich znasz z neta wiec nie bede opisywal jak je zle traktowali. Jednym slowem wspanialy czlowiek jakiego kochala kazda z nich umieral momentalnie w tamtym srodowisku. Te co nie wyjechaly byly zdradzane, bo kazda biala na nich leciala, a im bylo ciezko sie powstrzymac. Znam tylko 1 przypadek muzlumanina, a dokladniej maz kuzynki kolezanki jest arabem. Sa po slubie 6 lat i poki co sa szczesliwi, ale nigdy nie byli w jego ojczyznie, wiec ciezko powiedziec jakby sie tam zachowal. Masz tu prawdziwe historie moich kolezanek. Jedna na 5 jest szczesliwa do dzis, 2 byly traktowane ponizej godnosci czlowieka, a 2 byly zdradzane regularnie. Moze ten Twoj jest wyjatkiem i bedzie Cie dobrze traktowal, ale zwazajac ze maci w glowie 16 letniej dziewczynie, to mam duze obawy.

ooooj wspolczuje takiego ograniczenia............. mimo wszystko badz ostrozna bo to facet z netu, w ogole go nie znasz, nie masz o nim zielonego pojecia i nie ma prawa ci pisac ze cie kocha

Tak.. Z jednym się z Tobą zgodzę TO JEST MOJE ŻYCIE , które jest wspaniałe , niestety takie marginesy społeczne jak Ty tylko wszystko utrudniają. Na pewno , ktoś taki jak Ty, bez kultury osobistej i okrzesania nie będzie mi mówił co mam robić. Ale gdybyś znalazł/a taki portal o tych ''idiotkach?'' to proszę o link hahaha. Zapewne się przyda.

Gość ona chciala
tobie jest autorko potrzebny jesteś głupia i to twoje życie....chcesz usłyszeć, potakiwanie, to spadaj na portal, gdzie takie same idiotki, jak ty pocieszają sie. poznac opinie ludzie a ty jak widac normalnie odradzac nie potrafisz zalosna istoto 🖐️

Gość mikikun.
oni sa jednakowi bo kieruje nimi szariat Kobieta w Islamie - muzułmański uczony o kobiecie i jej prawie do jej własnego ciała http://www.youtube.com/watch?v=ORlVEDL7izY&feature=related kłamstwo wobec kobiet http://www.youtube.com/watch?v=DXBdfI-da_I&feature=related Podporządkowanie http://www.youtube.com/watch?v=ZO9z284Gko4&feature=related muzułmanin ktury zostanie chrześcijanin podlega każe śmierci