Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabl blaast

mamy poleccie jakis fajny serial:)

Polecane posty

Battlestar Galactica - pierwsze odcinki srednio wciagajace - potem wciaga, nie lubie tematow sf ale ten jest super Shield - policjanci niekoniecznie dobrzy :), swietny ciezko przerwac, bo ciagle sie konczy w najgorętszym momencie Grat o Tron American Horror Story - jesli lubisz horrory i dreszczowce :) Damages - nie powala, ale daje rade

Gość Paseczki czekoladowe z turkuse
spartakus jak mam zly dzien :D

Gość koko dzambooooo
no koń by się usmiał :D nagle żadna nie ogląda M jak miłośc, Barw szczęscia, Klanu, na wspólnej, Mody na sukces buhahahaha sypią zagramnicznymi nazwami typu mentalista i bułke przez bibułke :P

Gość Paseczki czekoladowe z turkuse
ooo i na wspólnej :D

ja namiętnie oglądam " na dobre i na złe " stare odcinki powtarzają o 7.30 rano. akurat o tej wstaje mój syn i tak mnie wciągnęło, że muszę codziennie obejrzeć. :D no i house. lubię też gotowe na wszystko, lost, lońdyńczyków, californication. aaa i wcześniej był taki serial o genialnym nastoletnim chirurgu. nie pamiętam tytułu ale kojarzę, że go lubiłam.

Gość Leverage
Super jest :)

Gość Leverage
A do koko dzambooooo - widać od razu że jesteś w temacie. Ja np nie wiedziałam że istnieją jakieś Barwy Szczęścia bo polskich seriali w ogóle nie oglądam. Nie twierdzę, że są jakieś beznadziejne, po prostu mnie kompletnie nie kręcą. O tym, że M jak Miłość jeszcze puszczają dowiedziałam się po aferze z uśmierceniem Hanki :D. Także nie zakładaj sobie z góry że my tu próbujemy zabłysnąć, bo nie ma czym - oglądanie TV to nie czyn chwalebny :).

Ja uwielbiam wszystkie serie CSI a jest tego troche:) kiedys ogladalam Kosci ale jakos mi przeszlo:)Uwielbiam te tematyke i tyle a teraz nic nie ogladam bo mam malutkie dzieci szt 2 wiec telewizor to wiem ze mam jak go odkurzam:)i jak place rachunki za tv:)

Odkopię trochę temat póki jeszcze aktualny w miarę. Sama się wypowiem a może coś mi jeszcze któraś podpowie. Żeby było latwiej to powiem tak: nie lubię kryminalnych seriali ani medyczych, ani prawniczych ani dla nastolaek ani z wampirami. |Lubię seriale, których odcinki są pożądnie zrobione jakby do fimlu a nie na odwal jak częśto bywa w serialach (np. aktorzy piją z pustych kubków albo czasami widać kawałek stelażu od kamer bo coś tam nie wyszło a już sie jeneog odcinka nie opłacao poprawiać). Z czystym sumieniem mogę polecić: -sześć stóp pod ziemią-super, na ostatnim odcinku normalnie się popłakałam, tak sie wzruszyłam -gotowe nw szystko-super o kobitach i bekowy i trochę taki sensacyjny....zawsze jest jakaś tajemnica w kazdym sezonie jedna na którejopiera się cała fabuła daneog sezonu -Przyjaciele-chyba nie muszę przedstawiać-uważam go za serial wszechczasów, --How i met your mother-powiedziałabym, że tak jakby trochę dzisiejsi "przyjaciele" -weeds-też świetny o kobiecie, mającej dwóch synów, która została wdową i nie mając siebie i synów za co utrzymać zaczyna sprzedawać tytułową trawkę i zaczyna jej to świetnie wychodzić, -różowe lata 70-też fajny ale już mniej niż wyżej wymienioe -modern family-nie wiem czy leci gdzieś na polskich kanałach, ja oglądałam w necie-właśnie o nowoczesnej rodzinie-warto obejrzeć ale po obejrzeniu wyżej wymienionych -rzym-bardzo przejmujący, nei mozna się oderwać -tudors-tak jak rzym chociaż mi się rzym bardziej podobał, I tyle chyba....więcej nie pamiętam. A z polskich to jedyny naprawdę fajny na podobnym poziomie to brzydula. Inne też oglądam ale to nie takie tam do polecania na poziomie powyższych. Teraz widzę tutaj, że polecacie Magie Kłamstw? Spróbuję obejrzeć

Gość reeeeenata
True Blood, The wampire diares, The secter circle.

Gość reeeeenata
*the secret circle

Gość a ja polecam
"Klan" :)

Gość kanapka z serem
ja najbardziej lubię: Jak poznałem waszą matkę i Przyjaciele. ale całkiem fajne są: lie to me Revenge pamiętniki wampirów Miłego oglądania...

Gość gkl;l;kjhgffghjkl
KUZWAO CO KAMAN Z TYM ZALUKAJ ? POMÓŻCIE , WYSŁAŁAM ESA I CZEKAM JUŻ 30 MIN NA ZWROTKĘ Z KODEM