mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 może z wami schudne tak sama nie moge musze schudnąc co najmiej 20 kg wiem duzo ale musze no to kto ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laksjdbfv Napisano Luty 18, 2012 nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zębinaa Napisano Luty 18, 2012 hmmm ja bede na kefirach ale ze wzgledu na problemy z trawieniem, a kefiry lekkostrawne moge Ci potowarzyszyc a waga spada to fakt na kefirach, ale chyba nie zbyt zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laksjdbfv Napisano Luty 18, 2012 tak nie zdrowa ta dieta moze na 3 dni ale nie dluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zębinaa Napisano Luty 18, 2012 domyslam sie ale zeby odciążyc układ pokarmowy jest dobra, u mnie sie sprawdza ale jak widze, ze jest poprawa to zaczynam jesc, 2 tyg to faktycznie troche sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laksjdbfv Napisano Luty 18, 2012 moze obciazyc nerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mozna prosic Napisano Luty 18, 2012 pare słów więcej o tej diecie? nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoola Napisano Luty 18, 2012 pijesz sama wode i kefiry naturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 tak zaczelam od wczoraj stosowac tą diete i oo 1kg mniej a dieta polega nan tym ze mozna jesc jogurty krfiry maslanki mozan jesc je z musli i innymi zeczami i pic wode moza jesc owoce a efekt jest :) noo to kto ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoola Napisano Luty 18, 2012 skad masz ta dieet sama ja sobie ulozylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 nie czytalałam na rużnych forach pisali je dietetycy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoola Napisano Luty 18, 2012 a masz linka do jakiejs stronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoola Napisano Luty 18, 2012 juz mam znalazlam ,inka ale ja nie dalabym rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henriiika Napisano Luty 18, 2012 myslisz ze w 2 tygodnie schudniesz 10 kg ? raczej nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alminka Napisano Luty 18, 2012 a mopga byc np owocowe bez cukru i naturalne na pzremian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alminka Napisano Luty 18, 2012 a owoce jakie i w jakich ilosciach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Autorko,ja się chętnie Napisano Luty 18, 2012 dołączę. Mam na imię Dorota i do zrzucenia 15 kg:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 ok już daje :) dam rade > http://www.kefir.com.pl/dieta-kefirowa/ http://dieta.edu.pl/tag/dieta-kefirowa-jadlospis/ w tym 2 linku jest ttroche inaczej rospisana dieta ale ja tak ja wam napisalam po dniu schudlam kilo wiec kto ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 almenka : moga być owoce w obojetenie jakich ilosciach tylko nia banany bo duzo maja w sobie cukru :) ; Autorko,ja się chętnie no to do dziela razem bedzie fajnie aile wazysz i ile masz wzrostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alminka Napisano Luty 18, 2012 a jogyrt owocowe np light/ ? lub maslanka owocowa lub kefir owocowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Autorko,ja się chętnie Napisano Luty 18, 2012 Mela 98--zaczynamy od jutra? Ja jestem gotowa,zapiszę sobie temat w ulubionych i startujemy:P Dziś się zważę specjalnie przed snem,żebym mogła śledzić ewentualne postępy:P :P :P :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alminka Napisano Luty 18, 2012 ktory temat robicie ? 1 czy 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 ok no to do dziela : Autorko,ja się chętnie : a moze masz jakies gg czy cos w tym stylu zeby popisac i zdać sobie relacje ok dziękuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 alminka moza kazde jogurty tylko no light ajk lubisz kefiry to dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie poniedzialek Ona Napisano Luty 18, 2012 a za kilka miesiecy AUTORKA ZAŁOZY TEMAT DIETA KEFIROWA 20 KG..KTO ZE MNĄ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam GG:41071980 Napisano Luty 18, 2012 Ja mam 180 cm i 90 kg:/ Cel:75 KG:D Myślę,ze lepiej pisać tutaj,niż na GG. Zapisz sobie temat w ulubionych i zaczynamy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 18, 2012 ok no to do dziela :D od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierze ze ta Napisano Luty 18, 2012 dieta mnie nie zlamie :) boje sie ze ywytrzymam dzien albo dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierze ze ta Napisano Luty 18, 2012 aty mela masz zamiar schudnac 10 kg tu a potem nastepne 10 jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oskmdn Napisano Luty 18, 2012 a serki np homogenizowane owocowe lub natutralne lub wiejski serek mozna? chudy taki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach