Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice z krainy czarów

PO CZYM POZNAĆ ZŁEGO MĘŻCZYZNĘ?!

Polecane posty

Gość Alice z krainy czarów

Jak w temacie :)

Gość Rozaliiaa
po kaprawym oku i utykaniu na lewą nogę.

Gość Jenniferandjennifer
bezwzgledny nie liczy się z innymi, on jest najważniejszy , pepek świata myśli że jak ma kasę to może wszystko

podobno mężczyznę poznaje się to tym jak kończy ciekawe jak kończy zły mężczyzna... ( pytam bo miałam samych dobrych :classic_cool::D)

Gość /Bardzo Romantyczny
Oh Baby if you find I'm not the loving kind I buy you flowers, I pour you wine Do anything to change your mind I know You may be disinclined To find a love we've left behind So kiss me then make up your mind I'm not the loving kind

po tym , ze jest za bardzo miły , uśmiechnięty , dyplomatyczny i często ubiera garnitur

po tym , ze jest za bardzo miły , uśmiechnięty , dyplomatyczny i często ubiera garnitur ...i ma dużego?:P

Gość fifirirfifi
jak jest przystojny i przy kasie to jest palantem, nie ma wyjatkow od tej reguly jak jest imprezowym, lotnym chlopcem, lovelasem, dresem = zlamasem jak jest przemadrzaly, pouczajacy, oceniajacy, krytykujacy, wznoszacym sie ponad innych i patrzacym z gory - get out!

...i ma dużego? tak...np.bentleya nie do końca o to mi chodziło... no ale w sumie:D czemu nie:D

nie do końca o to mi chodziło... no ale w sumie czemu nie nazwij to jak chcesz...:P

nazwij to jak chcesz... TO??!!! przecież to żywy ten.. no...! członek! ref mnie zamiary nie zadowalają :P

bentley też moze być członkiem... mówisz? no sorry ja z pewnością mam na niego za mały "garaż" :P

no sorry ja z pewnością mam na niego za mały "garaż" to zmień garaż na parking

no sorry ja z pewnością mam na niego za mały "garaż" to zmień garaż na parking pff po co wystarczy, że zmienię członka :P

pff po co wystarczy, że zmienię członka na malucha...Twój wybór...

Gość Pillot Pirx
Na początek: 1. traktuje cudze uczucia jak smieci - własne sa najważniejsze 2. kłamie bo lubi 3. zrobi wszystko, żeby udowodnic swoje racje - bez względu na koszty i bez wzgletu na to ile ludzi uda mu sie zdeptać na tej drodze 4. uważa, że zawsze ma rację 5. nie interesują go twoje potrzeby, co najwyżej jego wyobrażenie o twoich potrzebach 6. w oczach jak otworzy ma pięciozłotówki, a jak zamknie - widzisz studolarówki na powiekach czyli jedyne co ma do zaoferowania to kasa 7. twoje zaufanie jest dla niego tylko drogą do celu aby ustrzelic w twój najbardziej wrażliwy punkt 8. przyparty do muru przez okolicznosci (bo takiej składanki nikt na dłuższa mete nie zniesie) ucieka w używki - alkohol, prochy itp

mnie też nie Ike, ale bentley już tak ty pieprzona materialistko :P ................. na malucha...Twój wybór... ja tego nie powiedziałam:P więc niech maluch zawczasu się nie cieszy:P

ja tego nie powiedziałam więc niech maluch zawczasu się nie cieszy nie sądzę , by maluch sie cieszył mając świadomość , ze ledwo mieści się przy wjeździe, bo potem ginąć w otchłani....

najlepsze są substytuty członka, może bierne, ale dobre z natury jest takie mądre kafeteryjne powiedzenie jak się nie ma członka co się lubi to się lubi co się ma :P

nie sądzę , by maluch sie cieszył mając świadomość , ze ledwo mieści się przy wjeździe, bo potem ginąć w otchłani.... widzę, że bardzo dobrze znasz tego malucha:P jakbyście byli jednością:P

widzę, że bardzo dobrze znasz tego malucha jakbyście byli jednością tylko go informuję anonimowo ...zawsze może zmienić postój

tylko go informuję anonimowo ...zawsze może zmienić postój no prosz teraz to się nikt do malucha nagle nie przyznaje:P ale spoko ref mówiła coś o substytutach członka to i jakieś miejsce parkingowe dla substytuciku znajdzie:P