Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice z krainy czarów

PO CZYM POZNAĆ ZŁEGO MĘŻCZYZNĘ?!

Polecane posty

no prosz teraz to się nikt do malucha nagle nie przyznaje do garażu za to - każda się przyznaje...

do garażu za to - każda się przyznaje... w dzisiejszych czasach każde lokum jest na wagę złota:P za to niegarażowany maluch nadaje się tylko na złom

Gość Jan Trzeci
Hej, hej, hej. Autorko, odwracasz mój temat. Mój brzmi "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ" Temat zapoczątkowany sytuacją losową, przemyślenia zawarłem w trzynastu punktach. Może jeszcze coś kiedyś dopiszę. Dla siebie już wiem wystarczająco dużo. Ze swojej strony chcę podziękować tym ludziom, którzy przedstawili swoje racje na moim blogu. Im dziękuję. Powiem tylko, że lubię ludzi dobrych a złych nie lubię.

puste lokum nadaje się do wyburzenia ....tylko zamieszkane- tętni życiem....

Zostawić Was na chwilę... Musieliśmy przedyskutować z substytutem nasze poglądy na temat pewnego filmu. Zgodnie stwierdziliśmy, że Oscara to on nie dostanie, fabuła nudna:P

puste lokum nadaje się do wyburzenia ....tylko zamieszkane- tętni życiem.... no:P np moje:P

Gość fdgvfdgfddhbd
''ciekawe jak kończy zły mężczyzna... ( pytam bo miałam samych dobrych ) '' Ten co cię tak lał też był dobry?

Musieliśmy przedyskutować z substytutem nasze poglądy na temat pewnego filmu. Zgodnie stwierdziliśmy, że Oscara to on nie dostanie, fabuła nudna następnym razem idźcie do kina a nie tylko red tuby oglądacie:P

no np moje do wyburzenia? a czemu pytasz? maluchem chcesz burzyć ?:D chcesz żebym dostała ze śmiechu czkawki?:P

mam go do kina zapraszać, jeszcze czego, żeby mi cały popcorn zjadł przynajmniej garaż ci za bardzo nie urośnie:D

Jak go dobrze schowam to za jeden bilet tylko zapłacimy:P I to jest właśnie zaleta substytutów

Gość e ona ona e
PO TYM JAK TRAKTUJE SWOJA MAME!!!! tAK BEDZIE TRAKTOWAL SWOJA ZONA, GWARANTUJE!

a czemu pytasz? maluchem chcesz burzyć ? chcesz żebym dostała ze śmiechu czkawki? nie uznaję samochodowych zużytych garaży - wolę zadbane lokomotywownie , więc nie ten pojazd do śmiechu....

Myślisz, że częsta garażowanie wysmukla? a to zależy o ma by wysmuklane w przypadku pojazdu to raczej efekt niechciany więc mam nadzieję , że nie

Jak go dobrze schowam to za jeden bilet tylko zapłacimy mhm to ja widzę z moim garażem przy twoim hangarze to pikuś jestem:P

nie uznaję samochodowych zużytych garaży - wolę zadbane lokomotywownie , więc nie ten pojazd do śmiechu.... phi no pewnie , że nie uznajesz dla malucha każdy garaż to zagrożenie lękiem przestrzennym

Przy moim podgrzewanym, cieplutkim, niedużym hangarku wszystkie garaże wypadają słabo, więc nie smuć się Ikuś czas na mnie 🖐️

Gość ExpertkaOdMen...
Zależy jaka jestes ty i do czego ci ten facet... Bo jeśli szukasz kogoś do wspólnego zycia to... -Dla mnie najgorszy facet to ten, co mówi dużo zaczynając od,,ja" Niby mówi o sobie,ale słowa prawdy nie powie. Najlepsi są tacy, którzy są skromni i mimo że o sobie mówią mało,to jestes ich w stanie poznać i móc zaufac w miare krótkim czasie. Ale jeśli szukasz kumpla do zabawy to ta pierwsza wersja jak najbardziej odpowiednia))!

niedużym hangarku yhyyyyyyyy :P

phi no pewnie , że nie uznajesz dla malucha każdy garaż to zagrożenie lękiem przestrzennym zwłaszcza, gdy ściany i strop grożą zawaleniem....... ale jak juz pisałem - to nie ten pojazd ike , więc maluch nie wchodzi w grę...

Gość hahahhehehahahehe
e ona ona e PO TYM JAK TRAKTUJE SWOJA MAME!!!! tAK BEDZIE TRAKTOWAL SWOJA ZONA, GWARANTUJE! czyli jak traktuje ja jak sluzonca to wszystko jasne

zwłaszcza, gdy ściany i strop grożą zawaleniem....... ale jak juz pisałem - to nie ten pojazd ike , więc maluch nie wchodzi w grę... mniejsza o rodzaj pojazdu ciekawi mie tylko, że dobrze znasz się na rozwalających się garażach:P czuje, że w niejedną podróż zdarzyło ci się wyruszyć :P ciekawe czy chociaż zmieniasz ogumienie:P:P:P

Gość zły mężczyzna to ten...
(zakładając że chodzi o przyszłego męża)na którego patrzysz i myślisz np. ,,zastanawiam się czy nie wyglądałby lepiej gdyby golił sie codziennie?-albo gdyby był wyższy?" albo ,,może gdyby coś nałożył na...;)to byłoby mi z nim lepiej..-tylko coby to miało być?;)) ,,czy ja wiem,to ten czy nie ten?" itp.

mniejsza o rodzaj pojazdu ciekawi mie tylko, że dobrze znasz się na rozwalających się garażach czuje, że w niejedną podróż zdarzyło ci się wyruszyć ciekawe czy chociaż zmieniasz ogumienie bez obaw....części zapasowe są głównym wspomagaczem w działaniach i pozwalają na pewien komfort , bo pewnika nie ma...

bez obaw....części zapasowe są głównym wspomagaczem mhm czyżby silnik nie działał tak jak trzeba?:P

Gość poznasz menszczyzne zlego
po chlodzie Jego

czyżby silnik nie działał tak jak trzeba? silnik jak wysiądzie, to koniec....chodzi o inne części np.gumy itd