Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rowumiem pewnych spraw

do wszystkich które poddały sie aborcji albo zwolenniczek

Polecane posty

Nie , nie każda będzie miała takie doświadczenia jak ja . Nie życzę wam również tutaj mnie atakujących , takich doświadczeń . Ktoś wyżej napisał , że mało znam życie ?! Ciekawe jak można taką hipotezę wyciągnąć z paru zdań ? Żal , że na tyle osób wypowiadających się w tym temacie jestem tylko ja przeciw aborcji i do tego z czarnym nickiem ???

Tontina,wiec jesli nie kazda,to nie kazda musi myslec jak Ty,a nawet jak bedzie miala takie doswiadczenia,nie musi wyciagnac takich wnioskow. Znam naprawde bez przesady,mniej badz bardziej,ale znam setki kobiet po aborcji,sa szczesliwe.

To może jeszcze odpowiedz na argumenty dotyczące twoich wypowiedzi, a nie twojej osoby? Czy dalej będziesz zlewać?

Moorland gdybym mogła i miała warunki to bym je hurtem wszystkie wzięła :p

no patrz, ale nie masz...jak cała masa innych osób, w tym kobiet decydujących się na aborcje.

Gość rwrwrwerwerwer
echhhh hh hhh- takich historii jest na pęczki. Tylko w wiekszosci baby zmuszają się pod naciskiem społecznym do rodzenia tych dzieci, i potem zajmowania się nimi, wewnętrznie ich nie znosza... Co ciekawe, mimo że z ich strony jest to niesamowite poswięcenie - bo chyba łatwiej zajmowac sie dzieckiem jak sie je kocha, niz na odwrót, to kazdy uwaza taką matkę za wyrodną szmate, co najlepiej zeby ją powiesic na szubienicy albo spalic na stosie... A ona przecież tylko chciała dobrze, zeby wszyscy byli z niej zadowoleni, za uczucia sie przeciez nie dopowiada...

Gość rwrwrwerwerwer
Moorland gdybym mogła i miała warunki to bym je hurtem wszystkie wzięła ' to dlaczego nie wzięłas chocby tego jednego?

Aska7911111111 ale ja nie bronię nikomu aborcji . Twoja sprawa czy chcesz zabić !!! Ja jestem przeciw i głośno o tym mówię , a że wspominam o moim doświadczeniu , to już sprawa tego , który będzie chciał przemyśleć , czy to zrobi czy nie . Wsiedliście na mnie jak na jakąś nienormalną , bo się nie zgadzam z waszymi poglądami .

Gość widzisz ja całe zycie
zastanawiałam się czemu matka mnie urodziła, chyba tylko po to żeby ktoś za nią prał gotował sprzątał, opiekował się jej dziećmi... te wszystkie obowiązki miałam już w wieku 5-6 lat:) ona była zbyt zajęta bieganiem za pijanym tatusiem:) byłam też workiem treningowym na którym mogła wyładowywac agresję, biła mnie za wszystko- nawet za to że płaczę bo mnie boli bo mnie pobiła... i wiesz- ona uważa że jest świetną matką bo mnie nie wyrzuciła na śmietnik tylko "dała żryć" a ja mimo trzydziestki na karku codziennie żałuję że się urodziłam:)

Poronienie to nie zabijanie(bez wzgledu na to sztuczne czy samoistne),gdyby tak bylo,praktycznie na swiecie by nas malo zostalo,a miejsc w wiezieniu by braklo,bo wiecej ludzi by tam bylo niz na wolnosci. Wiec najpierw sie zorientuj,potem nazywaj. Nie czytalam Twoich doswiadczen,ani nie atakowalam,nie widzialam nawet by ktos to robil. Jeszcze jedno przeciw zabijaniu kogolwiek,ja rowniez jestem:)

Gość rwrwrwerwerwer
Twoja sprawa czy chcesz zabić !!! O kurwa.... :( Ja jestem za zabijaniem głupich, jesli juz...

Gość rwrwrwerwerwer
Swoja droga, pierwszy raz na topiku o aborcji tylko jedna osoba jest przeciwna... Chyba jednak to prawda, że w drodze ewolucji społeczeństwa madrzeją..

W takim razie się cieszę , że jestem tą pierwszą przeciwną . Mam nadzieję , że będzie nas niedługo więcej !!!

Gość takaPrawda
weźcie sobie te niechciane dzieci z brzucha i sobie kurwa je hodujcie w inkubatorach, a od tego co inni mają robić z własnym ciałem się odpierdolcie. Czy to jest kurwa jasne?

Gość echhhh hh hhh
rwrwrwerwerwer Tak tylko chętniej się mówi i pisze o tym, że ktoś jednak się zdecydował urodzić i pokochał. A ja jestem jak najbardziej za tym, żeby namawiać do urodzenia kobiety, które zwyczajnie się boją, że sobie nie poradzą, ale już bardzo przeciw temu, żeby kogoś zmuszać, wywierać presję i nazywać mordercą :o To jest dopiero nieludzkie :o

nie nie jest jasne !!!! Jeśli nie chcesz ciąży , to uważaj przy tym co robisz i już!!!!!!!!!!!

wiesz, ze używanie dużej ilości wykrzykników świadczy o zaburzeniach emocjonalnych? :P

echhhh hh hhh właśnie o to mi chodzi . Wiele kobiet nie wie na co się decyduje . Bo większość społeczeństwa mówi usuń !!! a tak naprawdę nie wie na co się decyduje .

Wiesz ile kobiet uwaza,a jednak? Te z gwaltu,tez ma sie rodzic?Przeciez wedle Ciebie to tez zycie? Gorsze? A in vitro?Jestes przeciwniczka mam rozumiec? O zyciu seksulanym kobiet dlaczego chcesz decydowac? Lubisz byc czyims przescieradlem?

Wiekszosc mowi usun? Rczej to Ty ,mowisz,nie wiekszosci a kazdej ciezarnej masz urodzic:) Ja zadnej nie powiem usun,ale jesli tak zdecyduje bede ja wspierac,jesli zdecyduje urodzic rowniez.I to nas rozni.

Gość rwrwrwerwerwer
A ja jestem jak najbardziej za tym, żeby namawiać do urodzenia kobiety, które zwyczajnie się boją, że sobie nie poradzą, A moim zdaniem nawet tego nie powinno sie robic, bo kto podejmie odpowiedzialnosc, jak babka sobie nie poradzi? Chyba, że dana osoba podejmie się pomocy finansowej. W ogóle nie powinno się dawac porad w takich sprawach,

Gość echhhh hh hhh
Tontina, nie zgadzam się, w naszym społeczeństwie większość mówi nie zabijaj i przykleja łatkę morderczyni. Temu wiele kobiet kombinuje w domu same, idzie do jakiegoś rzeźnika albo się zapożycza i wyjeżdża usuwać tam gdzie nikt się nie dowie. A potem i tak cierpi, bo ma w głowie te wszystkie bzdury o tym, że zabiła człowieka i tak jej to siada na psychice, że nie może normalnie żyć. Nie przez to co zrobiła, a przez to co ludzie bez wyobraźni starają się takim jak ona wmówić :o

Gość takaPrawda
Tontina ludzie mają prawo żyć jak chcą i bzykać się jeśli mają na to ochotę, choćby nie odpowiedzialnie, to nie twoja sprawa. Przestań sie debilko wtrącać.

Gość tzn kupiłabyś mu
Tontina nie nie jest jasne !!!! Jeśli nie chcesz ciąży , to uważaj przy tym co robisz i już!!!!!!!!!!! a ona wciąż o tym seksie, no ludzie po co wy seks uprawiacie zboczency?:P przecież to jasne jak słońce że jak się chce mieć 3 dzieci to seks należy uprawiać 3 razy w życiu:P ewentualnie stosować jednoczesnie pigułki, wkładkę prezerwatywy i stosunek przerywany bo nie daj boże jedna metoda zwiedzie i wtedy to będzie WASZA wina:P

takaPrawda sama może jesteś debilką , ja się nie wtrącam , tylko mam inne zdanie niż Wy . Ale taka natura zwolenników aborcji . Dlatego nie dziwię się , że jestem tu sama ze swoimi poglądami . Po prostu dla Was inna argumentacja niż aborcja jest nie do zniesienia .

Gość rwrwrwerwerwer
Dziwne to nasze społeczenstwo... Chca niby dobrze dla kazego a robia na odwrót. Jakby nie było tej histerii związanej z mysleniem że 1 cm zarodek to człowiek, o ile szcześliwszy byłby ten swiat? Ile mniej bitych dzieci, zyjacych w 8 osób na jednym pokoju i jedzacych jeden obiad? Zon, które zamiast rodzic szóste dziecko poszłyby do pracy i zarobiły, mogłyby odejsc od facetów alkoholików i zyc normalnie...

Tontina,Ty nie masz argumentow. A argumentow innych udajesz,ze nie czytasz:) Ktos pytal dlaczego nie zaadoptowalas ani jednego? Ja o wiele rzeczy rowniez,przeszlo bez echa,masz po prostu ukierunkowane jednotorowe myslenie i juz. I chocby ktos pokazal Ci,ze snieg jest bialy to Ty zamknela bys oczy i tak bys odpowiedziala,ja widze czarny. Koniec i kropka.