Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

Pierre Dolevas!

Polecane posty

Może byc i spirytualizacja mie tam wiekszej nie robi czym sie naprocentuje :D Jak Ci cycki ładne urosły to napewno docenie Twoją urodę, wdzieki oraz intelekt :classic_cool:

No cóż, cycki to nie wszystko :P Nie bede mógł zapomnieć? :D Po tym spirytusie to ja mam obaw czy w ogóle bede Cie pamietał :classic_cool: Ty, ale nie kryjesz żadnej niespodzianki typu "pan Kracy" pod spódniczką? :D

Mimo wszystko zamiast pan kracego wolałbym sie natknąć na broszke :classic_cool: Ja nie pale od 3 miechów i ścignął mnie pierwszy poważny kryzys 😭

Tylko ja nie mam kaca? :O Nic to ja za to bede miał jutro bo zamierzam dzisiaj z koleżą dać silnie po cymbałach :classic_cool: Mam nadzieje, ze nie bede jak ostatnio walił pod nocnym z centrali :O :D

ale co byśmy chcieli, a co możemy mieć to już zostało ustalone w chwili kiedy napisałeś , że nie jesteś podobny do żadnego z Kliczkuf :O:classic_cool: więc tera to Ty mje tutaj nie pisz swoich życzeń. bo to nie jest kurva kącert życzeń :classic_cool: kryzys? 😭 a nie sorry. w doopie to mam. nie weźmiesz mje na litość :classic_cool: a tera stop klatka bo chyba zaczynam piertolić kacowate brednie. Michau taki Ściebie złodziejaszek ? kolega dopiero co pisał, że kraść to wstyd :classic_cool:

tak zwane cudzesy :classic_cool: ja mam z tym choojnie bo ostatnio moi znajomi właśnie odpiertalają jakieś dzikie zwody jak ruski dizel w zimie i masowo rzucają fajki :O albo palę te e-gówna :O bez kitu nie mam od kogo sępić. prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :O:classic_cool:

Nie jestem podobny i chooj, wszak sie nie wyhuśtam na gałęzi z tego powodu 😭 :D Nie dość, ze nieczuła to jeszcze mi tu kącetrować zabrania w morde jebanne O Bożena? Powiało Rewińskim :classic_cool:

gałązki już dawno wyszły z mody. człowiek gałązka ze Smoleńska już dostatecznie dał po tzipie :classic_cool: ale! uważaj na wszelkie progi które będziesz mijał po pijaku, żeby jakiejś afery nie było. jeszcze będę wśród podejrzanych i co. kącertować nie zabraniam. bo jest pare rzeczy które na pewno mógłyś zrobić koncertowo :classic_cool:

Czekaj niech że no ja pobudze zwoje... :classic_cool: Tego... yyy pukać sie nie chcesz, w piciu to pewnie masz profesure to co sie będe błaźnił... hmmm ... Może rozumisz bym Ci ugotował coś może albo zaśpiewał czy cuś?

Ugotowałbym coś napewno. Nie należe do tych samców, którzy gdyby nie katar to by z głodu piertolnęli :classic_cool: Ok będzie bez padalskich arii :D