Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Może byc i spirytualizacja mie tam wiekszej nie robi czym sie naprocentuje :D Jak Ci cycki ładne urosły to napewno docenie Twoją urodę, wdzieki oraz intelekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 fok sejk :O z tzytzkami to będzie problem, ale dam se uciąć środkowego paltza, że mimo to... nie będziesz mógł o mnie długo zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 chociaż nie, czekaj :O po libacji ze mną to nie będziesz raczej mógł długo sobie przypomnieć. tego co się działo, gdzie und skim :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 No cóż, cycki to nie wszystko :P Nie bede mógł zapomnieć? :D Po tym spirytusie to ja mam obaw czy w ogóle bede Cie pamietał Ty, ale nie kryjesz żadnej niespodzianki typu "pan Kracy" pod spódniczką? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 przy całej mojej sympatii do ciebie paltzu to szczerze watpie czy odcięty środkowy palec na pamiątkę zrekompensuje brak tzytzków:( nawet przy pomocy spirytusu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Zaraz ktoś gupi przyjdzie bo żeśmy sie zgadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 juz przyszedł życze udanego hm tego co macie zamiar zrobić, chętnie bym został i dowiedział się coś więcej o tym pan kracym pod spódniczką pśp ale ide oglądac mecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 :D Michau czy to Ty jesteś tym gupcem którego oczekujemy? nie przyjdę w spódniczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Czyli utrudniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 nikt nie mówił , że będzie łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 ale z pan kracym owszem? nie chce mi sie isc po fajki m bo mam kaca, robilem wczoraj impreze u siebie, no i chce mi sie palić ale niechce iść i zerkam nieśmiało na niedopałki w popielniczce:D:O:O:O rzucam palenie znowu chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 nie kurva, z Panem Tik Takiem też mam kaca właśnie, też bym zapaliła, i też mi się nie chce wstawać, w dodatku też mam zamiar rzucić :O:D ja piertole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Mimo wszystko zamiast pan kracego wolałbym sie natknąć na broszke Ja nie pale od 3 miechów i ścignął mnie pierwszy poważny kryzys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 wczoraj zaponiałem ukraśc gościom fajki i schować na później:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Tylko ja nie mam kaca? :O Nic to ja za to bede miał jutro bo zamierzam dzisiaj z koleżą dać silnie po cymbałach Mam nadzieje, ze nie bede jak ostatnio walił pod nocnym z centrali :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 ale co byśmy chcieli, a co możemy mieć to już zostało ustalone w chwili kiedy napisałeś , że nie jesteś podobny do żadnego z Kliczkuf :O więc tera to Ty mje tutaj nie pisz swoich życzeń. bo to nie jest kurva kącert życzeń kryzys? a nie sorry. w doopie to mam. nie weźmiesz mje na litość a tera stop klatka bo chyba zaczynam piertolić kacowate brednie. Michau taki Ściebie złodziejaszek ? kolega dopiero co pisał, że kraść to wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 po jakich cymbałach ? o bożena to silniejsze ode mnie. jestem zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 no a gdzie napisalem że się nie wstydze?:D nie no przecież wysępione fajki najlepiej smakują i podobno nie szkodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 walić po cymbałach:D nie tylko po jakich ale jeszczy pytanie czym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 tak zwane cudzesy ja mam z tym choojnie bo ostatnio moi znajomi właśnie odpiertalają jakieś dzikie zwody jak ruski dizel w zimie i masowo rzucają fajki :O albo palę te e-gówna :O bez kitu nie mam od kogo sępić. prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 ja tez powoli się przerzycam na e-papierosy tylko odpalam normalnie, zapaliniczką...ten palący się plastic niezle daje w dekiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Nie jestem podobny i chooj, wszak sie nie wyhuśtam na gałęzi z tego powodu :D Nie dość, ze nieczuła to jeszcze mi tu kącetrować zabrania w morde jebanne O Bożena? Powiało Rewińskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 ahhahaahaha :D jak zwykle pomysłe... warte świeczki spróbuję tak też ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 gałązki już dawno wyszły z mody. człowiek gałązka ze Smoleńska już dostatecznie dał po tzipie ale! uważaj na wszelkie progi które będziesz mijał po pijaku, żeby jakiejś afery nie było. jeszcze będę wśród podejrzanych i co. kącertować nie zabraniam. bo jest pare rzeczy które na pewno mógłyś zrobić koncertowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Wiem, wiem - wymieniłem wszystkie koce na frotte Co na ten przykład? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 :D no prosze ja Ciebie na ten przykład koncertowo byłbyś w stanie pewnie... kurva no nie wię nic mi do głowy nie przychodzi może jakaś podpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Czekaj niech że no ja pobudze zwoje... Tego... yyy pukać sie nie chcesz, w piciu to pewnie masz profesure to co sie będe błaźnił... hmmm ... Może rozumisz bym Ci ugotował coś może albo zaśpiewał czy cuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 :D gademju ugotowałbyś mi coś? śpiewać to lepiej nie. chociaż wtedy to na pewno byś mnie koncertowo do siebie zniechęcił śpiewają to cioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Ugotowałbym coś napewno. Nie należe do tych samców, którzy gdyby nie katar to by z głodu piertolnęli Ok będzie bez padalskich arii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 :D imponujesz mi coraz bardziej chociaż zdaję sobie sprawię, że piszesz pewnie to co chcę usłyszeć w zamian za pyszną strawę ja Ci mogę coś zaśpiewać. mam podobno beznadziejny wokal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach