Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

Pierre Dolevas!

Polecane posty

Gość Aniawu2
czesc Pierre Dolevas!

Ja inponuje? Bo sie zawstydze i kumple powiedzą, że mam morde od gorzaly albo mrozu czerwoną :classic_cool: Pisze jak jest :) Na serio lubie kulinarne wyzwania i coraz dzielniej stawiam im czoła:classic_cool: Pośpiewamy jak sie napiertolimy :D :D :D

powiesz im wtedy prawdę, że zawstydziła Cię sucza z niszofego kobiecego foruma :O:classic_cool: w takim razie pięknie się składa z tym Twoim kucharzeniem, bo ja też lubię gotować. coraz więcej Nas łączy :classic_cool: nie piszmy o tym co będziemy robić jak się nayebiemy, coby nie zapeszać :classic_cool:

No jest to jakaś koncepcja a czy słuszna to sie zobaczy :D Nadeszła chwila w której to muszę z domu wykoorwiac z nielichym impetem gdyż szanowny alkocholiczny kolektyw zbierac sie juz u kolegi powoli raczy. :classic_cool: Dzięki patetz za wesoły wieczór, dawno sie na kafetełe tak nie pośmiałem. :) :) :) Do następnego :) No chiba, ze wiesz kiedy bedziesz to daj cynk na mail. 🌻

ale ja nie lubie jak ktoś używa słowa "niszowe" w mojej obecności... kojarzy mi się z hm...no wiesz. np wrzucam fotke na kafe i w komentarzach "masz ciekawą urodę, taką twarz niszową" albo "ubierasz się no tego..niszowo" "to co zrobiłeś to musze ci powiedzieć że było hm niszowe" itd... a wiadomo że chodzilo o użycie miłęgo odpowiednika słow np "zyebane" albo "choooyowe"

😭))) wiedziałam, że tę momęt w kącu nadejdzie. ale dobrze, też miałam właśnie iść :classic_cool: jutro Ty będziesz mieć kaca to może być śmiesznie. przynajmniej ja się pośmieję :O Ściebie oczywista rzecz jasna :classic_cool: No chiba, ze wiesz kiedy bedziesz to daj cynk na mail.} no chyba, że wiem, czy chyba, że nie wiem? kruca fix chyba muszę napisać emila :classic_cool:))) tymczasem :)🖐️

tez ma to w srace ale przed chwilą widziałem dwa wpisy identyczne z tych dwóch nicków jeden za drugim w tej samej minucie/sekundzie:D topik skasowany natychmiast został. więc musisz mi uwierzyc na słowo.. ewentualnie to błąd kafeterii.

cos się j**ie:D z kafeterią. pamiętam jak kiedys kafeteria padła na chyba 3 godziny a wczesniej cos pisali że poważna awaria że koniec kafee...wypaliłem wtedy półtorej paczki ze stresu nim uruchomili servery...:O :classic_cool:)))

Gość hot und pro
oho, ktoś się tu najebał browarem pitym przez słomkę:classic_cool: myślałem, że legendarne "z/w" potrwa do niedzieli :classic_cool: :D