Gość Aniawu2 Napisano Luty 19, 2012 czesc Pierre Dolevas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 Ja inponuje? Bo sie zawstydze i kumple powiedzą, że mam morde od gorzaly albo mrozu czerwoną Pisze jak jest :) Na serio lubie kulinarne wyzwania i coraz dzielniej stawiam im czoła Pośpiewamy jak sie napiertolimy :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 powiesz im wtedy prawdę, że zawstydziła Cię sucza z niszofego kobiecego foruma :O w takim razie pięknie się składa z tym Twoim kucharzeniem, bo ja też lubię gotować. coraz więcej Nas łączy nie piszmy o tym co będziemy robić jak się nayebiemy, coby nie zapeszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 jakiego niszofego:O nie obrażaj mi tu mojego cool foluram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 foruma* miało być, ale ze złości poplątały mnie sie paltze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 to że jest ulubionym (moim też ) to nie znaczy, że nie jest niszowy/ym/e :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 19, 2012 No jest to jakaś koncepcja a czy słuszna to sie zobaczy :D Nadeszła chwila w której to muszę z domu wykoorwiac z nielichym impetem gdyż szanowny alkocholiczny kolektyw zbierac sie juz u kolegi powoli raczy. Dzięki patetz za wesoły wieczór, dawno sie na kafetełe tak nie pośmiałem. :) :) :) Do następnego :) No chiba, ze wiesz kiedy bedziesz to daj cynk na mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 ale ja nie lubie jak ktoś używa słowa "niszowe" w mojej obecności... kojarzy mi się z hm...no wiesz. np wrzucam fotke na kafe i w komentarzach "masz ciekawą urodę, taką twarz niszową" albo "ubierasz się no tego..niszowo" "to co zrobiłeś to musze ci powiedzieć że było hm niszowe" itd... a wiadomo że chodzilo o użycie miłęgo odpowiednika słow np "zyebane" albo "choooyowe" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 ))) wiedziałam, że tę momęt w kącu nadejdzie. ale dobrze, też miałam właśnie iść jutro Ty będziesz mieć kaca to może być śmiesznie. przynajmniej ja się pośmieję :O Ściebie oczywista rzecz jasna No chiba, ze wiesz kiedy bedziesz to daj cynk na mail.} no chyba, że wiem, czy chyba, że nie wiem? kruca fix chyba muszę napisać emila ))) tymczasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 a co kafeteria nie jest zyebana? :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 20, 2012 szedł sasza suchą szosą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 kerrii bradszoł preston czy jak to tam sie pisze i zbanowane kciukiem to ta sama osob... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 20, 2012 :O no coś nie chce mi się w to wierzyć, ale nawet gdyby to mam to głęboko w srace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 tez ma to w srace ale przed chwilą widziałem dwa wpisy identyczne z tych dwóch nicków jeden za drugim w tej samej minucie/sekundzie:D topik skasowany natychmiast został. więc musisz mi uwierzyc na słowo.. ewentualnie to błąd kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 w końcu koniec mrozów..ma być 12 na plusie. czyli sezon ogniskowy czas zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 20, 2012 to chyba błąd kafeterii bo widziałam też że takamalejdna napisala to samo co princezzka czy jakaś inna tępa tzipa więc nie wię :O będą jaja jak zara Ty napiszesz to co ja ,albo ja to co Ty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 w końcu koniec mrozów..ma być 12 na plusie. czyli sezon ogniskowy czas zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 20, 2012 powtarzasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 cos się jebie:D z kafeterią. pamiętam jak kiedys kafeteria padła na chyba 3 godziny a wczesniej cos pisali że poważna awaria że koniec kafee...wypaliłem wtedy półtorej paczki ze stresu nim uruchomili servery...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 20, 2012 cos się j**ie:D z kafeterią. pamiętam jak kiedys kafeteria padła na chyba 3 godziny a wczesniej cos pisali że poważna awaria że koniec kafee...wypaliłem wtedy półtorej paczki ze stresu nim uruchomili servery...:O ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 miałas rację:O pśp i tym razem to znowu ja to ta sama osoba:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 5, 2012 gdzie jesteś? nie mam całego dnia a tym bardziej nocy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 ((()))((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 co za chujek skasowal tpike o eelu. to na pewno kanieka ze trachu przed konkurencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 wwtf kwaśniewska ze strachu* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 topik o weselu* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Wrzesień 25, 2012 oho, ktoś się tu najebał browarem pitym przez słomkę myślałem, że legendarne "z/w" potrwa do niedzieli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 skorzystam z okazji i popodnoszę swoje stare tematy żeby dzida miała co robić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 ta dzida moze mnie pocałowac moj zydowsko tuksowy rudy nos:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 a gdzie tam do niedzieli. nie chce mi się dzisiaj wielu rzeczy więc pierrdolę system i siedzę na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach