Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 czyli bez zmian, dzien jak codzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 no nie właśnie :D bo ostatnio mało siedzę i chyba dosięgła mje depresyja z tego powodu dlatego postanowiłam dzisiaj poświęcić się temu forumowi niezłe ze mnie bohatere nie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 palec a jestes szczęsliwwa? serio pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 a czemu tak serio pytasz? wyglądam na nieszczęśliwą? dzisiaj jestę nieszczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 a bo tak pytam...bo chcie lubie i zawsze lubilem i fajnobyloby jakbyś byla szczesliwa, ogólnie, na codzień, nie tylko dziś, wtedy jak uda ci sie uciec z izolotaki i dobiec do szpitalnej praconi komputerowej...;p a tak serio serio to pierwsze zdanie;) trzymaj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 o ranełe jakie to miłe pijany jesteś? też Cię lubię i lubiłam, chociaż były momenty że mnie wkoorwiałeś ale zawsze mje tak potrafisz rozbawić jak chyba nikt na tym forumie tzn w specyficzny sposób. taki swój no dobrze, w takim razie rowniez się trzymaj ciepło i do następnego :) niech szczęście będzie z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 kurna az tak to widać;/ no jetem pijany...:O ale napisalem to co od zawsze chcialem ino sie wstydziłem:O to bylo szczerze ten post jakby co;) do nastepnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 do następnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 a tak z ciekaoci;d czym cie wkoooorwialem?:) bo jelsi chodzi o to co odpierdolilem dawno temu apropo biedronki to 1000% racji..ale moze chodzi o coś innego...zatem pytam siem:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 no ja już sama nie pamiętam, bo to było dawno temu, więc całkiem możliwe że coś z biedrą związane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no prosze prosze Napisano Wrzesień 26, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 no... prosię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o Ty koorwa! Napisano Wrzesień 26, 2012 "potrafisz mnie rozbawić chyba jak nikt inny na tym forum" myślałem, że tą osobą byłem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 bo tak bylo...zanim ja sie zjawilem na tym zacnym forume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o Ty koorwa! Napisano Wrzesień 26, 2012 pojawiłem się na forume długo po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 oficjalnie owszem..ale obaj dobrze wiemy że przegrywasz tu od dnia powstania kafeteriii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o Ty koorwa! Napisano Wrzesień 26, 2012 phi, należałem do elitarnej jednostki F23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 nom ale rozmieniles sie na drobne, zatraciles caly stooolejowy potencjal i piszesz na kafe...przecie f23 mialo przejac kafe i co??????ja czekam i czekam i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o Ty koorwa! Napisano Wrzesień 26, 2012 F23 umarło śmiercią naturalną już kilka lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach