Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strapiony :(

Zostawilem kiedys kobiete, bo przytyla.

Polecane posty

Gość zielona trawkaaaaaaa
on mnie nie kopna ja jego zreszta tez nie poprostu wyjechal i tyle nie jestem masochistka wrecz przeciwnie uwazam ze w tym waszym oburzeniu jest falsz dobrze wiecie jacy sa faceci wasi mezowie sasiedzi zobacza fajna dupe i zonka idzie w odstawke niby sie usmiechaja kupuja kewiatki a na boku ruchaja najlepsza przyjaciulke to jest swinstwo autor tego tematu byl uczciwy ze swoja kobieta i ze soba

Gość izusia.87
Jesteś kretynem nie kochałeś jej,zostaw ją w spokoju niech sobie ułoży życie z kims kto ją na prawde i kocha i nawet jak przytyje to jej nie zostawi wiesz jak ty ją musiałeś skrzywdzić postaw się w jej sytuacji bo ja bym napewno nie wróciła.

Gość fgffhfgh
"kupuja kewiatki a na boku ruchaja najlepsza przyjaciulke to jest swinstwo autor tego tematu byl uczciwy ze swoja kobieta i ze soba " i co mamy go głaskać po główce, że był szczery? naprawdę godne podziwu. (nawiasem mówiąc jak ci koleżanka powie szczerze, że wyglądasz jak tłusta locha w tej nowej sukience, to mam nadzieję, że to docenisz i jeszcze jej podzękujesz- w końcu szczerość jest najwyższą wartością). dla mnie facet, który rzucił by mnie z takiego powodu byłby skończony i równie atrakcyjny jak psia kupa. życzyłabym mu paraliżu, łysiny i czyraków na tyłku. trzeba naprawdę nie mieć godności osobistej i poczucia własnej wartości, zeby dać komuś takiemu drugą szansę. na marginesie: trawka jesteś egzaltowana jak 15 letnia panienka

Gość JakJakKajak
No ja bym mu nic złego nie życzyła...ale to nie zmienia faktu że kobieta chce być z mężczyzną a nie z chłopczykiem.

Gość Life dont come easy
zielona trawka mylisz się Ty opisałaś patologię. Facet jeśli kocha zachowuje się jak kobieta, która kocha. Nie odchodzi bo na ciele partnera pojawiają się rozstępy, cellulitis, siwe włosy czy nadwaga. Odeszłabyś od faceta, którego kochasz bo z powodu choroby przytyłby 20kg? To nie miłość to seksualne zauroczenie nic więcej. Nie potępiam autora, rozumiem że mając tych 22 lata seks był dla niego najważniejszy (a był). Tylko niech teraz nie ściemnia, że ją KOCHAŁ bo tak nie było ( co najwyżej przed przytyciem pociągała go seksualnie, lubił to, że była czuła, dobra) a jeśli tak to ile warta jest taka miłość. On chce do niej wrócić bo to jemu jest teraz źle, nie mógł w ciągu tych 3 lat znaleźć kobiety z idealnie płaskim brzuchem obdarzonej świetnym charakterem, to dlatego teraz płacze na kafe. On nie tęskni za konkretnie tą kobietą ale za tym by znów mieć to co miał kiedyś-kobietę idealną. A to czy będzie miała Ola czy Konstancja z pewnością nie zrobiłoby mu różnicy.

nikt nie mowi o glaskaniu po glowce ale mam juz swoje lata i wiem ze zycie jest za bardzo skomplikowane zeby skreslac kogos za cos takiego a jezeli chodzi oszczerosc u przyjaciolki to moje najwieksze marzenie nie znosze jak mi slodza ze super wygladam kiedy tak nie jest i mozna to powiedziec zwyczajnie a nie wbijajac szpile ja jestem z nimi szczera bo uwazam ze po to jestem

Gość Life dont come easy
zielona trawkaaaaaaa skoro tak dobrze znasz realia męskiego świata bo mając nadwagę nie sadzisz chyba, że ktoś zwróci na Ciebie uwagę. Dla mnie autor do niedojrzały egoista ale Ciebie określić nie potrafię.

Life dont come easy mam nadzieje ze sie mylisz i ze kochal ja dla niej samej jestem romantyczka i wierze w prawdziwa milosc nawet jezeli potem wlasnie tak sie konczy

Gość Life dont come easy
"skreślać za coś takiego" A za co skreślić faceta jeśli nie za to, że odepchnął Cię w momencie kiedy działo się z Twoim ciałem coś NIEZALEŻNEGO od Cibie? Jak ta kobieta musiała się czuć? Z pewnością było jej źle z tym, że tyje a tu kolejny cios słysząc z ust faceta, który rzekomo kocha "sorry mała ale czuję obrzydzenie patrząc na Ciebie". Miała mu być wdzięczna? Za szczerość?

tak masz racje nie wierze w facetow pod tym wzgledem napatrzyam sie i nikt mnie nie przekona dlatego odeszlam od meza i nie pcham sie w nowe zwiazki bo w nie nie wierze tymbardziej ze wygladam jak wygladam

Gość Life dont come easy
Kochała ją dla niej samej? Tzn dla jej szczupłej tali? Jędrnych cycków? małego tyłka? Gdzie Ty tu miłość widzisz?

Gość mialam kiedys podobna historie
rowniez przytylam, z powodu choroby. Facet mnie zostawil, a wczesniej mowil ze kocha mnie ponad zycie. Bylam bardzo zalamana. Po roku od rozstania wygralam z choroba. Stanelam na nogi. Poznalam kogos. Bylam z nim pol roku i choroba wrocila. Zostawilam tego faceta, kiedy tylko dowiedzialam sie o nawrocie. Nie chcialam znow ponizenia i cierpienia. ;) No ale w koncu facet wyciagnal ze mnie prawdziwy powod zerwania. Puknal sie w czolo i powiedzial, ze jestem glupiutka, ze kocha mnie za moje serce. Przytylam znowu. Niewiele (w porownaniu z poprzednim), bo tylko jakies 7 kilo, a poprzednio ok 15. Facet byl przy mnie caly czas. Mowil, ze wygladam pieknie jak zawsze. Teraz jestesmy zareczeni. Chociaz tamten pierwszy byl teoretycznie miloscia mego zycia, a do tego drugiego podchodzilam z dystansem caly czas na pocztaku, bo balam sie cierpienia, to dopiero przy nim dowiedzialam sie czym jest prawdziwa milosc. Tobie autorze zycze tego co kolezanka powyzej, czyli zebys kiedys przezyl podobna historie. Moze wtedy zmadrzejesz naprawde i zobaczysz co w zyciu liczy sie faktycznie. :)

minelo trzy lata i nie wiem czy doczytalyscie piasl ze zalowal ze tak zrobil jezeli wie ze po raz kolejny nie zrobi czegos takiego ze dorosl uwazam ze zasluzyl na 2 szanse ludzie robia gorsze rzeczy i sobie wybaczaja czas leczy rany

mialam kiedys podobna historie GRATULUJE TAKIEGO MEZCZYZNY SZKODA ZE CORAZ MNIEJ TAKICH

Gość Life dont come easy
Żal mi Ciebie zielona, wydajesz się być dobrą kobietą ale ta Twoja dobroć miesza się już chyba z desperacją. Faceci to egoiści to fakt, ale są tacy ponieważ kobiety takie jak Ty im na to pozwalają. Więcej wiary w siebie kobieto, pracuj nad poczuciem własnej wartości równie intensywnie jak nad jędrnym tyłkiem.

Ja mysle, ze jest takich wielu. Trzeba tylko zamknac oczy i patrzec sercem. :)

Gość Life dont come easy
On na nic nie zasłużył. Przecież on ją znów zostawi kiedy tylko znajdzie w niej jakąś niedoskonałość. Takich samców trzeba tępić jak wszy.

Gość JakJakKajak
patrzec sercem i pozwolić dupkowi je złamać?

I przede wszystkim nie wierzyc slepo wszystkim slowom, bo sporo facetow uwielbia wprowadzac konflikt miedzy slowem wypowiadanym, a czynem. ;) Teraz moge powiedziec, ze jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie, chociaz wtedy zawalil mi sie swiat, poniewaz dla tamtego faceta bylam nawet gotowa skoczyc w ogien.

Z tym patrzeniem sercem to chodzi mi o odrzucenie na bok rzeczy namacalnych, takich jak wyglad, dobra materialne itp. Musisz przyznac, ze duzo kobiet, nawet podswiadomie zwraca na to wielka uwage. A potem dupa blada. ;)

Gość zaczarowany olowek1000
a jak kiedys zajdzie w ciaze i przytyje to znowu ja zostawisz??

ZAL CI MNIE ?UWIERZ MI NIE MA TAKIEJ POTRZEBY PRZESZLAM SWOJE FAKT I MOJ MAZ NAPEWNO CHETNIE USWIADOMIL BY CI JAK ZDESPEROWANA JESTEM ODESZLAM OD NIEGO I CIESZE SIE WOLNOSCIA BEZ FACETOW A ON SKAMLE I SIE PLASZCZY ZEBYM WROCILA NIE CZUJE SIE ZEBYM BYLA PRZEGRANA CZY COS TAKIEGO A TO ZE RADZE AUTOROWI TAK A NIE INACZEJ TO DLATEGO ZE PATRZE NA TAKIE SPRAWY PRZEZ PRYZMAT TEGO CO PRZEZYLAM TO RACZEJ NATURALNE

Gość kalilijo
zielona trawka, ty wiesz może co to są znaki interpunkcyjne? Okropnie źle się ciebie czyta.

sorki nigdy nie uzywam ich tutaj postaram sie to zmienic

Do zielona trawka!!! Pisz. Używając. Znaków. Przestankowych. Bo. Nie. Da. Się. Czytać Twoich Wypowiedz. Bez. Wysiłku. Matko boska.... w podstawówie tego uczą.....

Gość JakJakKajak
spoko...jnie nturalnie że traktujesz tą sprawę bardzo emocjonalnie...ale to juz minęło.

Gość kalilijo
i wyłącz kapsloka!!

Zielona trawko, ja po tym jak mnie facet zostawil, mialam plan zeby go odzyskac jak schudne. Teraz jak o tym mysle, to smiech mnie ogarnia. To nie jego zachowanie bylo dla mnie ponizajace, ale moje plany. Uwierz w siebie. Glowa do gory. Kazdemu jest pisane szczescie, ale jednemu wczesniej, a drugiemu pozniej. Trzymam za Ciebie kciuki. ;)

kUPIe specjalnie dla was:) chyba się nie rozumiemy-ja nie czekam na cudowną miłość która spadnie na mnie niczym objawienie.zwisa mi że faceci są jacy są, bo ich nie potrzebuje w tym momencie mojego życia .byłam w wielu związkach w tym w jednym wyjatkowym stąd ten sentyment do ludzi którzy czują tak samo.