Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian Stolica.

ehh, strasznie się zawiodłem na niej :( a byłem zauroczony...

Polecane posty

Gość ja tez bym takiej nie chcial
ja sie nie boje. po prostu dla mnie oblesne jest np. to ze dziewczyna miala w tylku obce penisy

Gość gregre
do "co za dziwne podejście" już jej tak nie broń.. pewnie jesteś taką samą szmatą, jak ona, latasz co chwila po klubach, albo latałaś, wyrywałaś kolesi, sypiałaś z nimi, miałas pewnie juz przynajmniej 5 faceów sexualnie majac 20 lat zal mi cie i kazdej takiej szmaty

Gość MalIena
Damian Stoilca. to baba. Przecież to widać po tym jak pisze. Ludzie...

Gość my-bell-epoq
zauroczenie jak sraczka szybko przechodzi

A możę warto spróbować ? Może jesteś osobą, która ją zmieni i przy sobie zatrzymie ?? O tym nie pomyślałeś.... A sex fakt, nie wiadomo czy w ogóle jest zdrowa i się zabezpiecza... Szukaj dalej ! Są porządne kobiety, uwierz :)

Gość co za dziwne podejście
niestety nie, a to dlatego że jestem brzydka jak grudniowa noc i zakompleksiona. Szczerze mowiac zazdroszcze takim dziewczynom, które korzystaja z zainteresowania swoja osoba a nie tak jak ja marza od dawna o seksie dzien i noc :( Seks jest zdrowy seks jest fajny, a te penisy nie zostaja jej w tyłku na całe zycie. Po prostu uwazam ze to wyraz frustracji, ja tez bym nie chciała miec doswiadczonego faceta ale potrafie sie przyznac ze tylko dlatego ze uwazam sie za dno i na pewno nie bede go umiała zaspokoic. Kończąc: nie oceniaj pochopnie, niby obrońcy moralnosci a wszedzie tylko kurwy widzą :o

Jeszcze rok temu mnie nie kręciła a w tej chwili uważam, że jest naprawdę mega laską... opalona brunetka, dobry cycek, jeszcze lepszy tyłeczek, zaj**iście rozciągnięta (studiujemy wychowanie fizyczne, więc na różnych sportowych zajęciach widzę jej 'talent' Już po samym tym tekście widać na czym Ci zalezało-pewnie sam myślałeś,że wyrwiesz fajną "dupcię" i będziesz się chwalił przed kumplami a ona nie chciała tekiego "leszcza" :D

Gość ja tez bym takiej nie chcial
dla mnie to okropne jak dziewczyna uprawiala seks bez zwiazku. zwlaszcza analny

Oczywiscie to, ze ona tanczy na dyskotekach z roznymi kolesiami, to juz kurestwo:( Jesli jest naprawde atrakcyjna i o tym wie, to na pewno sie nie puszcza na prawo i lewo, tak robia tylko zakompleksione laski albo niepewne siebie i pamietaj, ze to, co mowia inni nigdy nie jest w 100% prawda. Chociaz wstawianie fotek na fb z imprez to durne posuniecie, zbyt dobrze o nikim nie swiadczy.