Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 2424

Czy mogłabym takie coś zgłosić na policję ??

Polecane posty

Gość Monika 2424

Mam pytanie ,nie zadam go nikomu z rodziny albo przyjaciołom bo nikt nie wie co robię , a więc spotykam się z kilkoma facetami za kasę ,innymi słowy oni mnie sponsorują wiem co sobie pomyślicie i pewnie mnie zwyzywacie i macie racje ale ok , ostatnio spotkałam się z jednym z nich znam ich już trochę więc normalnie się z nim spotkałam , nie wiem co mu odbiło ale zaczął jakąś chorą awanturę po czym pobił mnie i zmusił do seksu zaczął grozić itp i zostawił mnie półprzytomną w pokoju . Nie zgłosiłam tego na policję bo nie dość że się wstydziłam to nie wiem czy mogę , pytałam takiego jednego policjanta z którym się kiedyś spotykałam to powiedział że nie bo jestem sama sobie winna , byłam u lekarza złamał mi szczękę , żebra , w ogóle wyglądam teraz strasznie . Jak myślicie mogę to zgłosić czy nie powinnam

Gość locitan
Pytanie z gatunku czy można zgwałcić prostytutkę...

Gość karolka05
powinnaś, po takich obrażeniach ciała na pewno...

a po co masz opowiadac policjantom ze sie sprzedajesz? zglaszasz pobicie i zmuszenie do czynnosci seksualnych, mowisz ze mialas z facetem kontakty seksualne i tyle a skonczylo sie tak jak sie skonczylo.

Gość XBOX 360 simian raticus PS3 Z1
PATOLOGIA!

Gość Monika 2424
strasznie się boję że nawet jeśli pójdę to mnie wyśmieją lub zaczną ze mnie zjeżdżać wiecie znam niektórych policjantów i wiem jak traktowali dziewczyny które robiły coś podobnego

Gość wszystko mozliwe.
mozesz zglosic tylko licz sie z tym ze dzielnicowy wypyta sasiadow jaka jestes (wywiad srodowiskowy) pewnie nie powie im ocb ale roznei moze byc. ktos kogos ma w policji i zapyta a czemu ... i pujdzie fama ze po sasiedzku mieszka dziwka.

Oczywiście, że możesz, a nawet powinnaś to zgłosić. Jasne, nie ukrywaj, że był seks, bo to bez sensu, ale to i tak nie powinno się skończyć w ten sposób. A policjant, który Ci tak powiedział, to skończony kretyn.

Jasne ,ze mozesz a nawet powinnas!!!!...Jak Ci udowodni,ze Ci placi,a pozatym co to ma do rzeczy...pobil Cie i zgwalcil,jesli gwaltu nie udowodnia to jestes pobita,powinnas zrobic obdukcje

Gość Babcia Terenia 72 lata
bedzie się to wiązało z praniem wszystkich brudów,,, po za tym kim ten człowiek jest?

ale kto powiedzial, ze musisz mowic, ze za kase sie umowilas? Powiedz, ze spotkalas sie z nim po prostu i poszlas do pokoju hotelowego. I tyle. Nikt nie bedzie wywiadu robil jaka jestes. podajesz jego dane i tyle.

Gość w11.
a mi Ciebie wcale nie szkoda masz szmato to,na co zasłużyłas,a raczej zapracowałas:P

Żaden facet nie ma prawa zrobić czegoś takiego, miej tego świadomość. Nie jest ważne, że Cię sponsoruje, nie ma prawa. Mogło stać się coś gorszego przecież. Broń się.

Gość Monika 2424
on ma firmę która zajmuję się produkcją filmowa , on na pewno zezna że to było spotkanie za kasę już mi to powiedział zanim wyszedł powiedział że jak komuś powiem lub zgłoszę na policję to mnie zniszczy , najgorsze że wydzwania i gada jakieś głupoty , grozi mi i takie tam

wlasnie nie ma prawa bez wzgledu czy umowilas sie z nim jako prostytutka czy jako zwykla kolezanka na seks. Powinnas zglosic cos takiego, bo inaczej takie skurwysyny beda sie czuly bezkarne

Gość Monika 2424
w11 masz prawo tak myśleć nawet Cię rozumiem

a ma rodzine? nawet jesli ma firme to ty lec na obdukcje i zglos sie na policje. na kogo byl pokoj brany? jak na niego to jest w czarnej dupie.

A może nie jesteś pierwsza, może już jakiejś to zrobił? I może zrobi kolejnej? Aż w końcu, którąś tak mocno pobije, że zrobi z niej kalekę albo nawet zabije.

Gość Monika 2424
a mogłabym to zgłosić jak to stało się w piątek lekarz mnie badał w ten sam dzień i pytał czy to był gwałt to powiedziałam że nie czy to będzie jakiś problem

Przestań myśleć, że sobie na to zasłużyłaś. Kobieto, czy bierzesz kasę czy nie, nie miał praca zrobić niczego czego Ty nie chcesz, a już na pewno nie miał praca zrobić Ci krzywdy! Takich, to się powinno kastrować.

Gość Monika 2424
wiesz co nie wiem dokładnie czy ma rodzinę wydaje mi się że ma narzeczoną ale nie jestem pewna , a pokój był brany na mnie

nie bedzie. Idziesz do lekarza, prosisz o obdukcje, potem na policje i skladasz zeznania. Gwaltu mu nie udowodnisz raczej, bo nie wiem czy obdukcja wykaze skoro to bylo w piatek. Ale sa inne obrazenia, ze cie zgwalcil mozesz jak najbardziej dodac. jak sprawa trafi do dasu to z takimi obrazeniami sad uwierzy w gwalt

Kobiety boją się, wstydzą przyznać do gwałtu. Nieważne, że lekarzowi coś takiego powiedziałaś. Skoro jesteś pobita i masz złamane żebro, to wiadomo, że to nie było dla przyjemności.

Gość Monika 2424
chyba sobie na to zasłużyłam gdybym nie robiła tego za kasę i z nim nie spotykała się nic takiego by się nie stało

jak pokoj na ciebie to troche zmienia, ale na pewno ktos go widzial na recepcji jak wchodzil. Takze nie czekaj tylko na obdukcje i na policje. A na przyszlosc nigdy pokoju na siebie nie bierz.

a co ma za znaczenie czy zrobilabys to za kase? moglas go poznac w inny sposob, polubic i pojsc z nim do tego pokoju. Moze wlasnie ma ta narzeczona i kiedys jej to zrobi. Nie pomyslalas o tym?