Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaa12345

Mój mężczyzna "posuwał" mnie w twarz

Polecane posty

Gość Martaa12345

Wybaczcie za słownictwo ale sama nie wiem jak mogłabym to określic.Od kilku miesięcy uprawiamy seks oralny z moim chłopakiem oczywiście zdawkowo.Zazwyczaj kiedy pieszczę mojego miśka wieczorkiem on leży na łóżku a ja prostopadle do niego.Jednak ostatnio zdrarzyło się coś niepokojącego.Kiedy wieszałam pranie w łazience on mnie o to poprosił.Uległam bo nie męczy mnie za często a czuje się dobrze kiedy daję mu przyjemność.Uklekłam a on poprosił bym wzięła ręce do tyłu jakbym była związana.Zdziwił mnie ale się zgodziłam.Robiłam to co zawsze ale on nagle złapał mnie za włosy i zaczął po prostu posuwać....Dopiero kiedy doszedł we mnie a ja się rozpłakałam wyplułam wszystko i wybiegł z łazienki zaczął przepraszać mówił że był bardzo podniecony i nie mógł się powstrzymać.Wyrzuciłam go z domu.Strasznie się przestraszyłam bo zawsze był łagodny.Nawet kiedy się kłóciliśmy zazwyczaj to ja podnosiłam głos.A kiedy go pieściłam co najwyżej prosił bym przyśpieszyła.Jestem w szoku.Kocham go na zabój.On codziennie przychodzi do mnie po pracy (2 razy przyszedł do mnie do sklepu) i prosił o wybaczenie.Kocham go i chce mi się płakać chciałabym już go przytulić ale się boje.Jego zachowanie mnie przestraszyło i to bardzo.Kiedy mnie trzymał wogóle nie reagował na moje drapanie go po nogach po prostu miał to gdzieś dopiero kiedy doszedł wróćiły mu mysli.Co mam zrobić pomocy !!!

Gość Jagodka99
zrob sobie dobrze i spac

Gość Martaa12345
Rozumiem że możesz lubić kiedy twój facet ma Cię zanic i robi z tobą co przyjdzie mu na myśl ale dla mnie to naprawdę stanowi problem i nalegam na pomocne szczere odpowiedzi...

Gość bum bum brum
Źle Cię potraktował, powinnaś wszystko to przemyśleć. Dla mnie zawsze zostałoby takie zachowanie w pamięci, ale jeżeli wiesz że jest inny i to się nie powtórzy to wybacz mu poprostu.

"Jego zachowanie mnie przestraszyło i to bardzo.Kiedy mnie trzymał wogóle nie reagował na moje drapanie go po nogach po prostu miał to gdzieś dopiero kiedy doszedł wróćiły mu mysli." To trzeba było zadziałać ząbkami na penisie, skoro nie chciałaś. Nie wiem czy jak facet nie może się powstrzymać to dobrze wróży przyszłości. Kobieta powinna czuć się przy mężczyźnie bezpiecznie i pewnie, a ty już nie będziesz się tak czuć.

Gość bum bum brum
To jest upokarzające moim zdaniem, musisz się dobrze zastanowić

Gość bum bum brum
to prawda, każdego rodzaju przemoc jest obrzydliwa, jeżeli facet wykazał takie skłonności to być może nie będziesz już czuła się przy nim bezpiecznie

no zgwałcił Cię koleś, a Ty zamiast odgryźć mu fiuta, a później przegryźć gardło, szukasz porady i chcesz się do niego przytulić 🖐️ gratulacje! :) 🖐️

Gość mannssiioon
hmm dziwna sprawa.Niepokojąca. Ja bym sie zastanowiła...

Gość Martaa12345
Wiesz w tej chwili odeszły mi myśli bo byłam zupełnie zaskoczona ponieważ on nigdy się tak nie zachowowywał.Był przecież trzeźwy i jeszcze kilka minut wcześnie normalnie rozmawialismy.Sama już nie wiem co zrobić tak bardzo go kocham .

Gość Martaa12345
Ymm pomarańczowy wybacz ale nie rozumiem pytania.Doszedł we mnie jak już pisałam i puścił mnie kiedy skończył.Mam się z nim rozstać?

Gość bum bum brum
Ty jedna wiesz jaki on jest, znasz go i możesz tą sytuację porównać ze wszystkimi chwilami spędzonymi razem

Gość mannssiioon
I TAK MU WYBACZYSZ TO PO CO TA CAŁA GADKA ??????????????!!

Hej arrr:D A co do tematu mogłaś to spokojnie przerwać a nie klęczeć z otwartą gębą. Nie obrażam Cię ale o fantazjach seksualnych trzeba rozmawiać i obie strony muszą się na coś godzić by to zrobić.

Gość bum bum brum
Spróbuj z nim być jeszcze raz, ale z dystansem. Jeżeli dojdzie między wami do zbliżenia i taka sytuacja, ani żadna inna podobna się nie powtórzy to facet jest w porządku, a to co zrobił być może było jego fantazją nie do zatrzymania Jeżeli natomiast to się powtórzy to zrezygnuj z niego

Gość huhuhu
to byl po prostu czysty seks, w normalnym zwiazku to jest ok, nie musi byc zawsze milosc, mnie takie rzaczy sprawiaja przyjemnosc , a ty robisz afere z niczego. Jasne kobieta ksiezniczka

"a nie klęczeć z otwartą gębą" - hahaha :D Kate! :D 😍

Gość bum bum brum
Jest w tym problem, niektóre kobiety nie lubią być w ten sposób upokarzane. Związek i bycie razem to nie robienie jakiś rzeczy na siłę, tym bardziej takich...

Gość Martaa12345
Zauważyłam już że na kafe większość osób to napaleni nastolatkowie ale proszę o sensowne porady.Zamiast tego piszecie mi że mogłam przerwać.Działo się to szybko a on jest dużo silniejszy pozatym to nie ma znaczenia.Ważniejsze i NIEPOKOJĄCE jest jego zachowanie którego dotychczas nie było.Byłam jego rybką i aniołkiem a potraktował mnie jak ...Nie wiem co robić zawsze było świetnie nie chcę zrywać z powodu jego wygłupu i czasami myślę że przesadzam ale kiedy przypomnę sobie całe to zajście chce mi się tylko płakać

bum bum brum, a jak jego fantazją nie do zatrzymania będzie kiedyś ich córka, to też trzeba przymknąć oko na jednorazowy wyskok? :) ludzie, jacy wy głupi i bez godności jesteście...

przecież każdy już wie, że ona do niego i tak wróci. nawet jak on to powtórzy to wróci. tak to już jest. autorko musisz mu postawić wyraźne granice na co się godzisz, a na co nie, bo inaczej dobrze nie będzie

Gość Martaa12345
Obawiałam się tego że zamiast szczerej odpowiedzi zostanę wyśmiana i skrytykowana.Nie wiem natomiast czy zachowuje się jak księżniczka ale przecież wiele razy był zadowolny i mruczał zdarzało mu się zajęknąć co bardzo lubiłam ale wtedy czułam się okropnie

to, że ona wróci, to jeszcze jestem w stanie przyjąć, bo jak się kogoś kocha i wierzy w "siłę miłości", robi się różne durne rzeczy... ale że jakieś osoby "obiektywne" radzą jej powró - faaak :D

Gość bum bum brum
Oczywiście, że jeżeli okazałoby się że jest tak naprawde inny i lubi taki sport to jak najszybciej musi uciec od takiego faceta, tak aby nie było już za późno. Natomiast każdy ma jakieś słabości, autorka wie jaki on był do tej pory, sama pisze że tak nigdy się nie zachował, a dotychczas był delikatny.

jeste kobietą czułaś się xle to nie mów że nie mogłaś tego przerwać nic nie zrobiłaś po prostu i wnerwiasz się jak ktoś Ci to w prost mówi. Arr Dziękuje samo wyszło :D

Gość Martaa12345
bum bum bum dziękuję za pomocną radę chyba z niej skorzystam.A czy według Ciebie Niedoswiadczona ta sytuacja będzie się powtarzać?

myślę, że nie ugryzła go, ani nie zadziałała inaczej, bo nie wiedziała co się dzieje i nie chciała zrobić mu krzywdy. niektóre kobiety nie mają odruchów samoobrony. nawet jakby ktoś obcy je ciągnął do samochodu to zamiast się wyrywać i bić napastnika staną jak wryte i pójdą. nie ma co się nabijać z takich sytuacji, bo z takiej natury jest masa problemów. są tacy ludzie co nigdy nie uderzą nikogo, bo mają jakąś barierę. :/

Sorry za literówki bo mi klawiatura nawala. Ja szczerze nie wróciłabym bo jak można być z kimś kogo się boisz?