Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_to_jest?

Czy facet czuje.pozna że kobieta ma ORGAZM?

Polecane posty

Gość jak_to_jest?

Chodzi mi o to czy czuje np skurcze jakie ma kobieta podczas orgazmu, jak się mięśnie tak zaciskają na członku czy tego nie czuje???

Gość jak_to_jest?
ale czy on czuje jak sie te mięsnie zaciskają czy nie zawsze i nie każdy to czuje?

Nie :D Albo po prostu jestem cienki w te klocki :P

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
moj mowi ,ze czuje .

Czuje kiedy zaciskają się mięśnie, ale kobieta może zaciskać je i rozluźniać nie mając orgazmu.

Gość moj tez mowi ze czuje
ale tylko bez gumki jak sie kochamy, ja tez czuje jak on ma wytrysk, ale to przyszło dopiero po pół roku bycia razem

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
Lomu , bo twoja pewnie piszczy , steka , jeczy , a to wcale nie musi byc orgazm:-P Babki , ktore nie maja orgazmu stekaja, krzycza i mysla ,ze to wystarczy ,ze facet bedzie myslal ze ma orgazm. Nie tedy droga

Istnieje sposób na sprawdzenie czy orgazm nie jest udawany, ale już niedawno gdzieś o tym pisałam:D

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
"dark_ side Czuje kiedy zaciskają się mięśnie, ale kobieta może zaciskać je i rozluźniać nie mając orgazmu. " Kobieta moze je zaciskaja , ale naprawde byloby to trudne skupiac sie na zaciskaniu podczas kochania ,zeby facet mysl,ze to orgazm . Za tym idzie wiele innych czynnikow, przyspieszony oddech czy jakies steki ( zalezy od kobiety) , czasami kobiety tez inaczej sie wija itp. Wprawny facet rozpozna kiedy jest udawane , a kiedy nie .Tak mysle , a samo suche zaciskanie pochwy nic nie daje , czuc ze to nie jest prawdziwy orgazm

Gość moj tez mowi ze czuje
oczywiscie ze da sie odróznic te udawane, o ile facet troche uwagi temu poswieci- wystarczy np po seksie połozyc kobiecie reke na lewej piersi- jak serce jej wali to pewnie miała orgazm, to samo z gesia skórka czy mina. Ja po paru miesiacach zaobserwowałam ze na twarzy mojego faceta chwile przed orgazmem napina sie miesien którego normalnie nie uzywa :) Co do skurczy to ja zaciskam i rozluxniam je jak chce sie bardziej podniecic

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
orgazm to nie mniarowe zaciskanie miesni pochwy . To sie dzieje szybciej , kobieta sama nie potrafi tak zaciskac jak to sie dzieje podczas orgazmu .

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
a ktory to miesien ? Lomu jasne ,ze nie zawsze sie mozna zorientowac , ale jak sie trafi na partnerke ktora ma orgazmy i facet nauczy sie jej ciala, jej reakcji to z cala pewnoscia odrozni orgazm , dokladnie wie kiedy miala i czy miala . Oczywiscie zalezy czy partnerka klamie ( co dla mnie jest glupie ),bo jezeli go oszukuje od poczatku ,a facet nie mial wprawy to moze myslec ze wlasnie tak ona przezywa orgazm .

Dobry aktor zagra wszystko;) da się udawać zaciskanie mięśni, krzyki, a przy tym puls i bicie serca są szybsze. Jak dobra aktorka to i wytrawny kochanek nie zauważy różnicy, po za tą małą o której pisałam, wystarczy kobiecie podczas orgazmu przyłożyć palec do zwieracza odbytu jeśli zaciskają się jednocześnie mięsnie pochwy i odbytu, to orgazm jest prawdziwy, to jest jedyna rzecz której zagrać się nie da, to się dzieje samoczynnie, nie da się tego wyćwiczyć. Można udawać skutecznie, tylko po co:)?

Gość moj tez mowi ze nie czuje
nnnbuuuubbbb> mi sie wydaje to niezbyt trudne, cwicze miesien kegla od jakiegos czasu i spokojnie dam rade tak samo zaciskac miesnie jak podczas orgazmu

włóż sobie coś do pochwy wielkości członka i spróbuj rozluźniać i zaciskać odbyt:)

dark_side> z ciekawosci przed chwila przyłozyłam sobie palec do odbytu i zaciskałam miesnie pochwy- oba sie kurcza wiec nie rozumiem o co chodzi. Zreszta pochwe i odbyt "obsługuje" ten sam miesien: łonowo- guziczny.

Gość arytria
doświadczony pozna

az poszłam po wibrator- to samo, miesnie odbytu spokojnie mozna zacisnac. nie wiem, moze cos źle robie

Powinnaś odczuwać pulsowanie odbytu przy jednoczesnym zaciskaniu mięśni pochwy, gdyby to był orgazm oczywiście:)

ciekawe, że Panowie twierdzą "doświadczony pozna", a Panie twierdzą, że nie... o czym może to świadczyć, dzieciaki? :D 🖐️

no moze, dobra juz sie nie bede po dupie macac :D Moim zdaniem da sie to poznac tylko w stałym zwiazku, ale i tak pojedyncze razy, ja czasmi nie wiem czy facet skonczył, on czasami sie dopytuje czy ja miałam orgazm, wydaje mi sie ze udawnay orgazm jest całkiem łatwo poznać, natomiast prawdziwego mozna nie dostrzec :)

Nie ja jestem twórczynią tej teorii, ale jest prawdziwa, zaręczam. Kobiety często nie potrafią czerpać przyjemności płynącej z seksu, muszą udać. To jest strasznie smutne:(. Też chwile mi zeszło zanim dowiedziałam się, że brać też trzeba umieć:) Dziś już nie wychodzę niezadowolona z łóżka(co najmniej 3x;) )

Gość moj też mowi ze czuje
dla mnie to też strasznie przykre :( Jak czytam czasem posty na kafe, np 5 lat razem a kobieta ani razu nie miała orgazmu przy facecie, straszne. Trzeba umiec brac, ale to tez kwestia braku edukacji, jakis głupich stereotypów ze kobiecie wcale nie potrzeba. Trza z tym walczyć :D

Gość dziewczyna w trampkach
Przepraszam, że się wtrącę ale Dark Side się myli i jest dokładnie odwrotnie. Otóż kiedy świadomie zaciskamy mięśnie pochwy, zaciska się też odbyt. Podczas orgazmu zaciska się jedynie pochwa, a odbyt nie.

Gość yujhkiy
Odbyt się zaciska kiedy zaciska się pochwa. Ktoś cię okłamał.