Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaaaqa

facet który zrywa bo nie oddałam mu się

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaaqa

Nie chciałam wyjśc na łatwą, powiedziaąłm że to za wczesnie. On na 3 spotkaniu jak zaczelismy byc razem zaczał pytać o seks kiedy.

Gość gwiazdeczkaaaqa
ale żeby zostawić mnie tylko dlatego ze mu nie dałam? wkurzony był na mnie i mówił że jest facetem dorosłym i ma swoje potrzeby. ma 26 lat a mnie kazał iśc do zakonu. przedtem nawet przedstawił mnie swoim rodzicom a potem taka scenę mi odegrał :(

Gość lopae
trzeba było ciągnąć druta zamiast teraz biadolić 🖐️

Gość fdfggfh
ile jeszcze razy zalozysz ten temat?

Gość gwiazdeczkaaaqa
????

Gość gwiazdeczkaaaqa
niby tak ale nie zapomniałam o nim i w tym problem

Gość rudeska....
mnie tez kiedys jeden zostawil bo mu sie nie oddalam po kilku randkach,oczywiscie nie podal powodu dlaczego mnie olal..po jakims czasie jego dobry przyjaciel powiedzial mi"zostawil Cie bo mu nie dalas..i dobrze zrobilas" sam nie wiem dlaczego ow kolega mi o tym powiedzial nawet o to nie pytalam i nawiazywalam do tematu..ale jednego jestem pewna ze byla rozmowa na moj temat...teraz wiem ze nie bylo warto sie przejmowac takim dupkiem

Gość gwiazdeczkaaaqa
najgorsze bedzie to jak go spotkam

Gość gwiazdeczkaaaqa
rudeska.. powiedziałas mu że nie i więcej sie do ciebie nie odezwał?

Gość rudeska....
ja tezsie z nim widywalam i to dosc czesto na roznych imprezkach,poznalam go nawet z moja znajoma...po 2 miesiacach zaliczyl z nia wpadke...byl przerazony a ja wylam ze smiechu...

Gość gwiazdeczkaaaqa
wyszło z tego że zalezało mu na jednym jak i temu co Ciebie zostawił

Gość rudeska....
takimi dupkami sie nie ma co przejmowac argument typu"dajmi bo mam swoje potrzeby" jest zabawny..jesli ktos mowi Ci tylko o swoich potrzebach fizycznych tzn,zenie interesuje go zwiazek na dluzsza mete...lepiej go olac wczesniej jak pozniej

Gość gwiazdeczkaaaqa
ale ten mówił że traktuje mnie poważnie. odrazu na poczatku mu powidziałam że jak chce mnie tylko przeleciec to nie u mnie.

Gość żebyś ty się na mszy zesrała
trzeba było podac, cenę i nie truj sraki, świętoyebliwa krowo.

ryby łowi się na wedke a kobiety na słówka nie każdego stać na prostytutkę tylko prawdziwa miłość nie potrzebuje seksu

Gość Sasssssssssetkkkka
Też spotkałam takiego delikwenta, który już chyba na drugim spotkaniu próbował dobrać mi się do majtek, a ja jako relikt przeszłości chciałam człowieka bardziej poznać, żeby się zorientować czy wogóle warto wchodzić w tą znajomość. Przyjechał jeszcze ze 2 razy a potem przepadł :) Nie żałuję, przynajmniej szybko się przekonałam co to za pyra poznańska. :)

Gość koootototot
Pierdolicie. Pewnie panna ta miała kilkanascie penisów w sobie, wiec gosciu pyta sam siebie? Laska jest szmata, puszczała się, miała z 10 gosci, a teraz udaje niewiniatko, trudno dostepna? Palnijcie sie w te cipska , albo sie szanujecie i chcecie byc dobrze traktowane, albo nie szanujecie sie dajeci dupy, macier po 8 partnerów i chcecie meża? moze bedziecie miec, ale bedzie was mało szanował, szmaty/.

Gość koootototot
Gość pomyslał sobie, po chuj mam czekac tyle na szmate, jak znajde sobie kolejna która da po tygodniu, albo pozadna dziewice tudziez panne z jednym penisem po długoletnim zwiazku to moge czekac 6 miesiecy... :) głupie szmaty. Jeszcze pytanmia takl jak wyzej zadajecie, jak mogł z tego powodu. jak moglas sie wczesniej szmacic?

Gość koootototot
up

Gość żebyś ty się na mszy zesrała
tylko prawdziwa miłość nie potrzebuje seksu temu koniuotłukowi, merkabie, od walenia kutasa, juz mózg wysycha.

Gość czy jak matka kocha syna
to musi uprawiać z nim sex

Gość oszczedna z przymusu
skad by tych dziadow bierzecie? masakra...

Gość gwiazdeczkaaaqa
kokoot po pierwsze ty się szmacisz po drugie jestem porządną dziewczyną a po trzecie nigdy tego z zadnym facetem nie robiłam i nie wydaj głupich opini o mnie jak nie wiesz jaka jestem to że wokół ciebie się szmaca to nie znaczy że ja też!!!!!!!!

Gość kokototot
w takim razie przepraszam. Sa dziewczyny i dziewczyny, niektóre(koło 75%) robia pewnie tak jak opisałem wyżej. :) Przepraszam wszystkich, za obrazy

Gość wiszący flak
że takie bydlaki żyją na świecie