Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnadusza

Lyoness - jak wykaraskać się z tego bagna

Polecane posty

Gość gość
K..wa ludzie te brednie o firmach które współpracują- Bp Orlen itd. Jedźcie na stacje idźcie do któregoś sklepu i zapytajcie czy współpracują z tą piramidą lub akceptują jakieś ich karty lub bony lub podzwońcie jak się tyłka nie chce ruszyć numery w necie się znajdują. Nikt nie ma pojęcia a obdzwoniłem chyba z 20 stacji z różnych rejonów kraju i nikt o tym kale nie słyszał. Myk i po temacie

Gość gość
Bo stacje paliw działają w oparciu o bony przedpłacone dlatego szary pracownik nie ma pojęcia. I wielu partnerów handlowych na bony.

Gość gość
Osoby , które choc raz kiedys zetkneły się z jakakolwiek piramidą finansową doskonale widzą , ze schemat działania jest prawie , ze identyczny...prawie :):)...na czym polega róznica?.....Pomysłodawca L...sa po prostu zebrał wszelką mozliwą wiedze na temat byłych piramid, przeanalizował "wszystkie " popełnione przez nie błedy i na koniec zrobił prosty rachunek...myslał , ze odrobił dobrze lekcje i tworzy cos INNEGO :) , cos sprytniejszego , ale z nastawieniem na taki sam dobry , a nawet lepszy zysk..ale nie ma zbrodni doskonałej :)...i jak zycie L...sa pokazuje ta piramida tez ma krótkie nogi :):)....mam karte zakupową L...sa...ide do Tesco i za wydane 200 zł dostaje 1 % zwrotu za zakupy , czyli 2 zł......za ten sam towar w innym sklepie płace o 6 zł mniej , bo Tesco do tanich sklepów juz nie nalezy :):)..dodam , ze za zrobienie zakupów co 3 miesiace od TESCO bez karty L....sa otrzymuje bon na 10 zł :):) i jakies tam punkty.....dalej.....idę do gabinetu kosmetycznego na zabieg , którego cały cykl kosztuje 1200 zł....otrzymuję z racji karty zakupowej L....s 1 % rabatu...czyli 12 zł....a 3 ulice dalej inny salon kosmetyczny oferuje mi tą samą usługę za 230 zł taniej ..( dla zapalenców L...sa - takim samym sprzętem )......czyli gdzie mam ten zabieg wykonac?....tam gdzie kieruje mnie karta zakupowa L...s ?, bo mam tam RABAT ?....za te moje biedne 12 zł ktos dostanie jakis grosik tam na górze z racji utworzonej PIRAMIDY ....ja strace jednak 218 zł na tej róznicy miedzy obydwoma zakupami zabiegu ....kazdy mój zakup u partnera L...sa wiąze sie z moim wyzszym wydatkiem niz gdziekolwiek indziej...ja ponosze koszt zakupów...a ten kto wymyslił ten biznes nie wydając złotówki za kazde moje nadpłacone złotówki dostaje niech to bedzie nawet 1 gr....od 100 tysiecy zakupowiczów ma czysty zysk czyli 100 tys GROSZY :):)...ci trochę nizej w hierarchii dostaja jakis ułamek kolejnego GROSZA...i na tym koniec ich zarobków, bo za chwile kazdy kupujacy sie zorientuje o co chodzi ....ja mam jeszcze jakis wybór , bo moge zakupy robic gdzie mi sie podoba...ci którzy powpłacali tam pieniadze - za tzw karty dla potencjalnych kolejnych zakupowiczów , albo co gorsza płaca jeszcze miesieczny abonament nigdy nie odzyskaja swoich pieniedzy....mało tego ...w imie "rozkrecania nowego biznesu" próbuja na siłe wprowadzac kolejne osoby , a wprowadzając kolejne osoby i narazając je na spory wydatek bez mozliwosci odzyskania włozonych pieniedzy straca równiez znajomych i przyjaciół....bo tam gdzie jest walka o PIENIĄDZ tam juz nie ma zadnych świetosci... co do zapalenców bawiacych co drugi weekend na imprezkach szumnie nazywanych przez nich "Konferencjami" na których omamia sie "nowych partnerów" powiem , ze licząc koszty jakie ponosicie w związku z tymi wyjazdami za własne pieniadze wasze dotychcczasowe biznesy po prostu bardzo cierpią :):)....na koniec zostaniecie z niczym :)....darujcie sobie komentarze, ze jestem nieprzedsiebiorcza , ze poprzednio mi nie wyszło, dlatego krytykuję ....nic mnie nie dotknie, bo nie tacy mali jak wy wchodzili w program PIRAMID...mogę tylko smutno pokrecic głową nad Waszą UŁUDĄ o wielkich pieniadzach :)...znam to , az za dobrze :(....straciłam dom, rodzinę , znajomych....bo zbyt mocno uwierzyłam i zbyt mocno chciałam isc do przodu....na koncu został wstyd i bezdomnosc..., a ze byłam własnie twarda i przedsiebiorcza znów stanełam na nogi , mam nowy dom, nowa rodzine i spokojne zycie w realnym swiecie ....tego WAM - fanom L...sa również zyczę :)

Gość gość
Witam tak jak i wielu zostałem członkiem tego szajsu i płace abonament od krótkiego czasu. szukałem w necie jak odstąpić od umowy ale nie moge niczego sensownego znaleźć. Nie zależy m i na zwrocie kasy ale by się z tego wyplątać i czy ktoś moze mi powiedzieć w jaki sposób??

Gość gość
Dowiedz się w jaki sposób twoje pieniądze mogą pracować na siebieoraz jak ogromne możliwości dajewspółpraca z Futurenet. FutureNet jest POLSKĄ platformą społecznościową z dynamicznie rozwijającym się systemem online:reklama online, narzędzia online, gry online i zarabianie online. Biznes online to nowoczesna formazarabiania pieniędzy. Z FutureNet jesteś w stanie stworzyć idealne źródło dochodu (tego dodatkowego jak i głównego). Zobacz prezentacje i zarób dzisiaj swoje pierwsze pieniądze http://lukasz9.futurenet.club/info

Gość skibol
jasnaduszo! Szok co Ty tu wypisujesz, otrzymałaś kartę lojalnościową dzięki, której organizatorka Twojej imprezki da Ci cashback a Twoja zaliczka 1500zł to zaliczka za tą imrezę, Szok jak można taki post założyć :(

Gość TW bolek
( do dobradusza) podaj imię i jakieś chociaż dane tej kobiety (miasto), jeśli to jest ta osoba, o której myślę dam Ci więcej informacji na jej temat.

Gość syśka3
To zwykly hejt. Partnerzy handlowi są, m.in. wlasnie Orlen. Sama korzystam. Najwieksze kluby sportowe dolączyly, w tym w Polsce 4, m.in. Legia. Mają prawnikow ,jesli to bylaby piramida, to nie zawracaliby sobie tym glowy. Na swiecie ludzie na tym zarabiają, tylko w Polacy ciągle wszystkiego sie boją i żyją w kieracie, w systemie niewolniczym.

Gość gość
wplątałę się w to g****o w 2011r wpłaciłem 9000tyś. i nic z tego nie odzyskałem chętnie bym sprzedał to konto ze złotą kartą za tysiaka.

Gość Bob
Dnia ‎20‎.‎02‎.‎2012 o 20:29, Gość spójrzcie prawdzie w oczyyyy napisał:

Nikt nie był takim ...em żeby w to wejść 😛

NIGDY NIE MÓW NIGDY - nie tacy mówili  😉 przy różnych okazjach

Witam,

odgrzebie temat. Zapewne są osoby, które utopiły w tym lyonesie za dużo pieniędzy. Jakieś parę lat temu obiło mi się o uszy o jakiejś kancelarii która w Szwajcarii odzyskuje pieniądze ale pobiera 30% wkładu. Potem podobno była jakaś kancelaria w Polsce, która też odzyskiwała pieniądze i pobierała około 30% wkładu. Ma ktoś namiary na nią? Najbardziej by mnie interesował nr tel. 

Ktoś jeszcze walczy z Lyoness o swoje pieniądze?

pozdrawiam