Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armin VAN Bach

czy to jest przesadne dbanie o siebie/ciało?

Polecane posty

Gość mozetakmozenie77777777
jaki facet pyta o takie rzeczy na forum jak masz swoje zdanie to rob wg swojego zdania nawet jak golisz jaja i dupe to zachowaj to dla siebi ei ewentualnie twojej partnerki jak ja masz ,... w dzisiejszych czasach malo kogo powinno to obchodzic co ty robisz sam ze soba a to w pl chyba tak jest tylko patrzac na zachod ludzie tam naprawde odbiegaja od normy ale widocznie im tak pasuje . a ten sie pyta czy laski tak lubia napewno jedna tak druga nie , ni i co podliczysz glosy i bedziesz sie golil albo nie??

Gość qwertyuiopasdf
owłosiony facet jest ohydny

Gość pimopimpim pim
łysy facet jest ohydny

Gość a ja myślę...
...że każdy lubi co innego i jedne kobiety wolą owłosionych inne łysych i jedni i drudzy są fajni na swój sposób. Osobiście mi podobają się mężczyźni (mam 30 lat, jeśli to ma jakieś znaczenie), którzy mają zarówno "tam" i jak pod pachami włosy króciótko obcięte i dla mnie wygląda to bardzo apetycznie. Fajnie jak mężczyzna jest zadbany i pachnący, a nie jak niektórzy śmierdzą piwem i papierosami i wydaje im się, że są mega męscy.

Gość sassssssssssssssssss
"codzienna kąpiel, po każdym posiłku myte zęby, dobre jedzenie, regularna siłownia, depilacja miejsca intymnego i pach, co 3 tygodnie fryzjer" kąpiel jest wskazana każdemu! mycie zębów też! jedzenie i sport też! facet, który chce mieć krótkie włosy często musi je obcinać!! TO JEST WSZYSTKO WSKAZANE i dobrze robisz :)

Gość rgergete
bądźmy szczerzy, każda laska, która skrytykowała autora to jakaś blać, która nie ma powodzenia... ponieważ każda atrakcyjna fizycznie kobieta również oczekuję tego samego od faceta, a wiadomo, że jak laska jest gruba brzydka i osrana to i facet yetii jej pasuje

Gość sassssssssssssssssss
ale autor nie wymienił nawet nic dziwnego! tylko tyle, że się myje, je i chodzi do fryzjera!!! a to obowiązek każdego człowieka!!! jedynie kobiety nie muszą tak czesto chodzić, jesli mają naturlane i długie włosy, a tak każdy powinnen! ja tez myje po kazdym posiłku zęby, więc mnie to nie dziwi :) zazdroszczę solidności w ćw. ale ja staram się 3x w tygodniu ćwiczyć, dla kondycji. super, że są ludzie dbający o siebie:)

Gość dominika misz
kazdy facet powinien tak dbać o siebie jak autor tematu niestety wielu z polskich facetów to zarośniete smierdzące oblechy ;/

Nie no włosy pod pachą i w tych okolicach to okej. Jednak uważam, że normalny jest fakt, iż facet ma włosy na nogach. Może też mieć trochę na klacie... Zresztą co kto lubi. Facet powinien być zadbany to prawda. Jednakże powinien oprócz tego mieć też coś w głowie i rozwiniętą osobowość. Nie ma sensu roztrząsać czy z owłosieniem czy też nie. Każdy lubi to co lubi ! O !

Gość anastazsjaa
jakby kazdy facet dbał tak o ciało i higiene jak autor to by było dobrze :)

Gość Ekspert_Philips
Witam, opinie na temat golenia przez mężczyzn takich partii ciała, jak okolice intymne czy pachy, są podzielone. Doskonale ilustrują to Wasze wypowiedzi w tym temacie. Może zaciekawi Was fakt, że według badań do mniej lub bardziej regularnego stosowania tego typu praktyk przyznaje się aż 57% panów w przypadku okolic miejsc intymnych, a pach - 55%. Wśród zalet takiego rozwiązania wymieniają oni wygodę, łatwość utrzymania higieny ciała, większą efektywność działania antyperspirantu, a także właśnie preferencje Pań. Rosnącą popularnością cieszą się bodygroomery - specjalne urządzenia dla mężczyzn służące do wykonywania tego typu zadań. Ze swojej strony chętnie pomógłbym w wyborze konkretnego modelu, gdyby ktoś z Was zainteresowany był tego typu zakupem (dla siebie lub np. w prezencie dla ukochanego). Można skontaktować się ze mną pisząc na adres ekspert@philips.com. Zapraszam! Pozdrawiam, Ekspert Philips _____________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Niestety muszę ukrywać przed rodziną że myję rano i wieczorem zęby bo ich reakcja by była typu lalus, masz głupoty w głowie