Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzzawka

Moja suknia:) Zopinujcie:)

Polecane posty

Gość makatka03
bardzo ładna :)

Gość aleee
piękna! :)

Gość kaujujsuuaa
szczerze? przepraszam ale jest okropna PROSTACKA

Gość Dzzawka
prostacka? nie sądzę....myślę, ze jest skromniutka i tyle... nie chcę bezy chcę zeby było widać mnie, a nie tylko stos falbanek

Gość ciekaweeee
super! jak jesteś szczuplutka to będziesz na prawdę pięknie się prezentować!

Gość ciekaweeee
hahaha prostacka? a wszystkie te bezy z podwieszaniami, cekinami, koralikami, koronkami i wiązaniami na raz + koło o średnicy 2 m są stylowe :D gratuluję gustu

Gość kaujujsuuaa
DLA MNIE BEZY TO NIE BEZY TYLKO KSIEZNICZKOWA SUKNIA !! jakas moda weszla na proste kiecki zalosne prostackie

Radze doczytac co znaczy slowo ''prostacka". Sukienka jest raczej ''prosta'' ale za to bardzo elegancka.To byl moj pierwszy typ. jesli jestes szczupla i wysoka to bedziesz wygladac ''bajecznie ''

Gość kaujujsuuaa
wcale bejecznie nie bedziesz wygladac. PROSTA KIECKA JAK NIE NA SWOJ SLUB BOZE dziewczyny czemu weszla taka moda na PROSTE KIECKIIIII??!!! okropienstwo

Gość kaujujsuuaa
dla mnie to slub gdzie trzeba sie wyrozniac a takimi prostymi kieckami na pewno nie gdyby to nie byla kiecka nawet bym nie pomyslala ze to panna mloda! JAKAS CHORA MODA WYSZLA

Gość kaujujsuuaa
MIALO BYC GDYBY NIE BYLA BIALA.....

Weszla moda na ''prote'' i ''elganckie'' sukienki. O gustach rowniez sie nie dykutuje,wiec nazywajac sukienke ''prostacka'' i upieraniu sie przy tym ... no coz... Suknia jest subtelna i elegancka. A wiekszosc kobiet tu wypowiada sie o niej pozytywnie wiec raczej racje ma ''ogol'' na tym temacie,nie sadzisz?

Gość kaujujsuuaa
TO jesli sie o gustach nie dyskutuje to po cholere to wystawia po cholere sie tu dyskutuje?! A ogol ma racje hahaha na pewno tu wlasnie siedza takie MUŁY ktore patrza jak jednej kafeteriance sie podoba prosta to pozniej juz tak leci i juz kazda KOCHA PIEKNE ELEGANCKIE PROSTE KIECKI.. DLATEGO nie jestem zaskoczona ze "ogol" tutaj ma takie a nie inne zdanie. NA WLASNYM WESELU WYGLADAJCIE SOBIE PROSTO! I JUZ.

Gość opiopi
nie jest prostacka, ma styl sukni wieczorowej a nie balowej. Ale jest "zwykła", wolę coś bardziej na czasie.

Nie chodzi o to,jesli chcesz wiedziec to DUZYMI LITERAMI na forum pisze ''krzykacze'' bo chca dosadnie ujac co maja do powiedzenia. Nie kazda kobieta marzy o sukni ksiezniczki i moza warto to uszanowac. Poprostu podalam przyklad dlaczego mozesz nie miec racji. A ty komentujesz wszystko nerwowo i ze zloscia. Po co? Siknia jest ladna i wielu sie podoba.

Gość odlacz internet
bardzo ladna , ale mam nadzieje ze jestes szczupla i wysoka :)

Gość kaujujsuuaa
dobra ale nie mowcie mi ze bezy tez sa prostackie!! BO JA akurat kocham ksiezniczkowe suknie. Takie jakie powinno sie zalozyc w dniu slubu. Prosta kreacja ok ale na czyjs slub w innym kolorze bylaby super.ALE nie do slubu takie moje zdanie.

Gość reakcja disufiramowa
Przepiekna!!!!! Jesteś jedna z niewielu kobiet z "gustem ślubnym" na tym forum... Najbardziej podoba mi sie w tej sukience to, ze nie ma ani centymetra koronki, ktra uważam za mega wioche i nie nosze nawet w postaci bielizny! Gratuluję wyboru!!!!!

Gość reakcja disufiramowa
Jeszcze jedno: Jesli ktoś uważa że ta sukienka jest sktomna to powinien sie leczyć na łeb... W innej wersji kolorystycznej mogłabys spokojnie odebrac w niej Oskara:)

Gość opiopi
Ta sukienka napewno nie jest prostacka, jest klasyczna, skromna dosyć. Dla mnie właśnei bezy naćkane jakimiś tandetnymi , tanimi dzetami są prostackie + ohydne koki loczki niczym peruka wylakierowane na sztywno.

Gość opiopi
Skromna w porównaniu do bezowych sukienek lub tych stylizowanych na balowych czyli sukniach typu księżniczka.

Gość kaujujsuuaa
a w dupe sie cmoknijcie ciekawe ilemacie lat ?!

Gość kaujujsuuaa
ja mam 29lat... moja kolezanka 26 i rowniez uwaza proste te kiecki!!

Gość odlacz internet
28 a tzo ? :classic_cool: