Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzzawka

Moja suknia:) Zopinujcie:)

Polecane posty

bardzo ładna i elegancka :) choć dla mnie troszkę za skromna na ślub (oczywiście o gustach się nie dyskutuje), ale to też zależy od charakteru uroczystości. Na pewno pięknie będziesz wyglądać, jeśli, jak dziewczyny pisały, jesteś szczupła i wysoka :)

No tak,po wieku napewno mozna okreslicz czyjs gust...Ale z Ciebie ekspert. Latwo dajesz sie wciagnac w dyskusje i latwo sie denerwujesz. Daj spokoj,autorka szuka opini i rady. czy nie wystarczy powiedziec '' nie nie podoba mi sie'' niz skrytykowac i pokazac sie z jak najgorszej strony? Ale,ale sa przeciez osoby ,ktore uwazaja ze anonimowosc nie zobowiazuje do zachowania kultury i zdolnosci porozumiewania sie z szacunkiem do drugiego czlowieka :(

b. ladna.... jesli jestes wysoka i szupla tak jak ta modelka... too mmmmm ... sexowny ten hmmm ...rozporek...

bardzo ladna, jednak musisz miec walory do sukienki, piersi i ladny tylek a przy tym byc szczupla inaczej bedzie wygladac jak na wieszaku.

Gość odlacz internet
ladna :)

Gość ewbgsdf
jestem facetem , al jak bym byl baba to w takiej bym chcial isc do slubu .... jest kurwa przepiekna. tak jak ktos pisal wyzej, cekiny koraliki blyskotki totalna wiocha.

Gość ewbgsdf
kaujujsuuaa - kleje link do sukni pieknej twoim zdaiem .. zpbaczymy jaki masz gust. p.s ile kosztuje suknia autorki topiku.?

ewbgsdf: zgadzam sie z Toba:) cekiny nosza male dziewczynki na bal przebierancow:) to na kobiecie powinny sie skupic oczy a suknia ma byc tylko "ozdoba" a nie na odwrot:)

Gość ewbgsdf
1170 dolcow, przepiekna suknia. jak wroci moja laska ze sklepu zapytam co o niej mysli. pewnie jej sie spodoba bo jest szczuplutka kobieta.

Piekna! Wreszcie ktos ma gust na kafe, bo juz watpilam. No tak- jak suknia bez kola, falbanek jak fale Dunaju, diademu, mnostwa cyrkoni czy krysztalkow to juz lipa, tak? Jezeli jestes wysoka i drobna bedziesz wygladac bardzo elegancko. Proste fasony sa dla pieknych kobiet, ktore wyrozniaja sie uroda. Reszta- dla tych, ktore aby zostac dostrzezone musza wlasnie wygladac jak napompowane bezy. Bleeee.

Gość Tu i tam.
Suknia jest cudowna :)

Jezu, na tym forum wiecznie to samo - jak się komuś podoba prosta to inne to od razu bezguścia i wiocha, jak się podoba księżniczka to proste to wiocha i prostactwo... czy Wy nie rozumiecie, że każda kobieta ma inny gust?

zakochalam sie jest cudowna, ciekawe czy mi by pasowal taki kroj... chociaz z moim wzrostem:)

Gość ciekaweeeeeeeee
no nieeeee chyba nie powiecie że to coś wklejone przez ewkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest ładne??? miałam podobną na komunie ale to było już kilkanaście lat temu!!

Gość chyba w snach
ewkaaaaa - straszna sukienka :O

wypowiem się też i ja każdemu podobają się inne suknie, ta autorki rzeczywiscie jest ładna, choć prosta jest jakaś magiczna, podoba mi sie góra, choc ja lubię suknie duze, z falbankami, i taka tez bede miec na swoim ślubie, typowa hiszpanka, ale nie krytykuję innych modeli, nie uważam że proste suknie jak i princeski są wieśniackie, można ładnie wygladać w prostej jak i falbaniastej sukni,

Gość emilyydfd
Ksiezniczka nie kazdej dziewczynie pasuja wiecc tak kasiula czy jak jej tam jest ograniczona w swym postrzeganiu. jak wygladala by kobieta 170cm w szerokiej sukni na kole??? zle. sama mam tyle i gdbym zalozyla cos tego typu na swoj slub bylabym wielki monstrum bez cienia zmyslowosci.

Gość emilyydfd
sory chodzilo mi o wzrost 180

no suknia autorki faktycznie piękna... i tutaj się powtórzę, jeżeli jest wysoka i bardzo zgrabna. Każda kobieta wygląda inaczej w sukni. Moja kol też taką prostą chciała, ale przymierzyła i wyglądała okropnie. A w sukni z rozszerzonym dołem zupełnie inaczej. Poprostu nie pasowała jej tak prosta

Gość chyba w snach
sliczna :)

piękna, nie??? ciekawe gdzie była kupowana. jaki to materiał? To jest dla mnie właśnie połączenie prostoty i bezy ;) nie wiem jak to inaczej ująć :)