Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ja pierdole. :)

Polecane posty

Gość obrzygana sukienka
keri jak tak czesto zmieniasz jebaków to nie boisz się, ze czymś się zarazisz?

To tak sam sobie chodzi? To może niech zmieni :classic_cool: A który to? Chyba nie ten co mówił źle koleżance o swojej dziewczynie

Gość obrzygana sukienka
czyli drugi jebaka w tym roku :D

No a kucharz to nie ten co to właśnie gadał tak? Czy to jakoś dwóch znałaś wtedy co nie wiedziałaś którego i jeden kucharz drugi doopek? Serce czy rozum :classic_cool:

Nie, to nie byl kucharz. Z kucharzem byla taka historyja iz troszke go olalam i zaczelam popierdalac z tym drugim. I kucharz akurat sie odezwal tego wieczoru co tamten kurwa sobie pogral ze mna. Napisal mi ze teskni itp i zebym dala mu szanse. No to dalam. :classic_cool:

Aha no czyli ta akcja z serce czy rozum... właśnie nie wiedziałam którego wtedy wybrałaś ;) Ile to już razem?

No strasznie, w ogole znalazlam pamietnik kurwa z czasow jak mialam 17 lat :D I bylam z facetem juz ponad rok. Kurwa, ale bylam kretynka. Hahaha, myslalam ze sie zejszczam jak to czytalam :D 🖐️

Też kiedyś pisałam, ale popaliłam... gdzieś na płycie mam tylko zgrany taki krótki niby pamiętnik z czasów jak ze swoim zaczynałam chodzić... muszę kiedyś poszukać :classic_cool:

Kurwa, bylam z nim lacznie 3 lata prawie :D A jaka bylam zrozpaczona jak to pisalam, bo nam sie nie ukladalo. 😭 Haha, myslalam ze kurwa to koniec swiata, a tyle sie zdarzylo od tamtego momentu! :classic_cool:

Hahaha ej ja mam jakieś kartki i listy jakie pisałam do mojego, jak do nich zaglądam to leżę... wstyd wstyd wstyd :D :D :D Jakiś tam błąd to tam pikuś, ale czasem takie byki, że nie wiem jak można było to napisać, przeczytać i nie zauważyć żeby poprawić :D

Gość miroslav z ciechocinka
muehehhe a wiecie dziewczyny co jest najlepsze z waszej rozmowy???? :D :D :D :d;d;d; ze kazda ma w dupie co druga pisze :D zeby tylko napiAaco swojej nedznej historyjce ktora druga bedzie chciala przekrzyczec zeby ta pierwsza mogla znowu napisac cos od siebie coby bylo inniejsze i w ogole nie zwiazane z wypowiedzia tej innej hahahaah ale mam beke z tych wszytskich kafeteryjnych przyjazni ;d;d;d;d

Faktycznie nasze wypowiedzi nie są ze sobą związane 🖐️ Carrie pisze tylko o swoich wypocinach w wieku lat 17, a ja tylko o swoich wypocinach w wieku lat 17 - zupełnie inne tematy bo przecież my nawet nie czytamy co pisze ta druga 🖐️

:classic_cool: Nie nic tak myślę, że pora iść spać bo jutro mnie listonosz rano z butami odwiedzi.. to tak apropo nowości bo coś tam w ostatniej wypowiedzi pisałaś o wszystkim takim nowym, ale nie czytałam całej :classic_cool:

Gość miroslav z ciechocinka
chujoza z tym ze ten sam temat skoro kazda wypowiedz zaczyna sie : a ja to i to, druga a ja to i to, trzecia: a ja to i to :D scieszne jesetecie ale pozytywnie dziewczyny wasze wypowiedzi nazwiazuja do tego saego teatu ale co to za rozmowa taka egoistyczna tylko majaca na celu wykrzeczenie swojej wypowiedzi egocentrycznej chcacej zaistnienia :D hahahaha i tak za kazdym razem kafeteryjni kretynczycy :classic_cool:

O ja pierdole no a co miałam komentować "CarrieBradshaw-Preston W ogole jakie ortografy tam nakurrwialam, a teraz pomyslec, ze moze skoncze jako nauczycielka polskiego. " Carrie, a co Cię skłoniło do tego, żeby iść na polonistyke? 🖐️ Weź qrwa 🖐️ Dla mnie gadanie i ploty to głównie wysłuchanie/przeczytanie opowieści i opowiedzenie w odpowiedzi swojej, nie gadam z babcią, żeby przytakiwać i pytać o szczegóły jak przy słuchaniu historii o drugiej wojnie światowej :P Ani nie prowadzę rozmowy w celu pomocy rozwiązania jakiegoś problemu 🖐️ Bywaj zdrów 🖐️