Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ja pierdole. :)

Polecane posty

Gość keriocha jaka masz
ustnie :D??? na powaznie piszesz jakies prace gowniazon czy dajesz korki?

Mam kilka par z deeze, zajebisci sa, bo szybko mozna wymienic i szybka wysylka, ale musisz zwracac uwage na dlugosc wkladki, a nie rozmiar. A co do butow, to wszystkie fajne. Szczegolnie te zolte ❤️

blondii no ekstra a te czerwone i niebieskie to podpatrzone z nowej kolekcji Laubutine [czy jakoas tak]

No qrwa ale brak funduszy bo remont robię... za to po remoncie będę miała żółte taksówki na ścianie i dużo miejsca w szafie to powiem facetowi, że pod kolor i dla zapełnienia szafy takie buty by pasowały :classic_cool:

Haha :D Ja ostatnio planuje zrobic remont w pokoju, bo mam kolorowy. Sciany rozowe, meble zielone, kanapa + fotele + dywan + roleta pomarancz, a marzy mi sie taki czarno bialy pokoj + obrazy nju jorku w fotoramach :classic_cool:

No właśnie mi też się marzyły obrazy NY wiesz, ale stwierdziłam, że fototapeta będzie lepsiejsza :classic_cool: I będę miała ulice NY w sypialni, a most brookliński w salonie :)

Spoko loko.. ale to nie wiem kiedy.. tapety już kupione czekają ale robić nima komu :O Jeszcze będę miała szafę z takiego projektu http://4.bp.blogspot.com/-Kq7fL-6fLlQ/TZM9zLFCf3I/AAAAAAAAADQ/kUf9nL8LJak/s1600/1663630_garderoba2.jpg z tym, że wyższą bo ja mam mieszkanie 3,3 jakoś i zamierzam tą wysokość wykorzystać :classic_cool: i dodatkowe półki z boku jeszcze te takie zwykłe na ciuchy.. ja pierdole sram z radości jak o tym śnie ❤️ :classic_cool:

BC No przecie będę miała jeszcze drugie takie obok tych :classic_cool: W planach mam, że buty na wszystkich dolnych półkach, a ciuchy na górnych. Dodatkowo tam gdzie wieszaki też można postawić... ale zresztą ja mam cały korytarz jeszcze szafę i przy drzwiach wejściowych cały regał taki zwykły z butami tymi co się chodzi tak w sezonie na co dzień ;)

Qrwa no ja też miałam dzisiaj długo nie siedzieć :O Ni uja muszę budziki ponastawiać, chociaż żeby się ubrać i iść spać dalej, ale jakoś wyglądać otwierając drzwi listonoszowi :O