Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ja pierdole. :)

Polecane posty

U mnie to wogóle brak koloru...Same czernie i szarości, jeden karmel... a teraz mam upatrzone jeszcze inne pary pstrokate, ale przeraziłam się bo łącznie wybrałam na kwotę 1160zł jakoś jak dobrze pamiętam i nie wiem, chyba dziewictwo sprzedam :classic_cool:

Gość miroslav z ciechocinka
hehehhe :) nie wkurwiaj sie mala :) tylko wiecie jak to czytam brzmi to bardziej jak przekrzyczanka niz rozmowa... niby jeden temat a tak rozne strony nie majaca ze soba nic w brew pozorom nic wspolnego

Jeszcze kupilam podroby vivienne westwood za 300 zl wtedy, a kurwa takie gowno ze sie nie da chodzic. :) Ale bylam wkurwiona, bo za drugie tyle moglabym moze zlapac okazje na prawdziwe 😭

O masakra... ale weź mi pożycz swojego tate.. i koniecznie zrób mi kiedyś fotełe swoich śmigałek bo też uwielbiam buty ❤️ Ale bym chciała też mieć tyle par, to musi pięknie wyglądać w szafie 😭

BC Hej hej 🖐️ Carrie No kurcze dlatego ja właśnie nie zamawiałam nigdy butów przez internet... aż się boje tego co jutro mi przyjdzie

Takie zwykle to spoko. Ale te westwood to niby te gumowe nie? I te prawdziwe to sa wykonane z takiej fajnej gumy, a kurwa te podrobki z takiej grubej i chujowej. Poci sie stopa strasznie i sie but suwa... Nie da sie chodzic. Cizia... 🖐️

Biżuterie robię sama także tego to się nie doliczę 🖐️ No a z butami to wiesz kurde jednak tego rozmiaru całkiem pewna też nie będziesz nigdy.. no i jednak jako takiej wygody, w sklepie czasami coś przymierzę i od razu mówię " nie, do widzenia z nimi" a tu ryzyko

A to też znam znam :classic_cool: I dużo masz takich coolowych śmigałek? Bo jak ja ostatnio zapytałam o takie w groszki to mnie wyśmiali i pytali czy nie będzie mi wstyd w tym wyjść na ulice :classic_cool:

Duzo mam. Mam takie w kolorze smerfowym zajebiste. A te w grochy widzialam, fajne. Ja bym kupila, ale ostatnio krucho z flota u mnie, bo zawiesilam dzialalnosc na czas sesji. Ale niebawem ruszam pelna peezda i znowu bede bogaczem. :classic_cool:

Miałam iść spać, a tu taki temate o butach 😭 Jak chcecie to wam wkleję swoje upatrzone, ocenicie :classic_cool: ten sztuksien ich będzie tylko

No poka, poka :classic_cool: Mi sie marza Loboutina (?), widzialam kiedys, takie w kolorowe diamenciki. ❤️ Znalazlam swego czasu na allegro. 3 tysiace z tego co pamietam. Obiecalam sobie, ze kiedys beda moje. :classic_cool:

wklejajcie buty ❤️ Karioszka ile masz wzrostu ;) Zapomniałam dodac, ze jestem jeszce maniaczka lakierów do paznokci, mam chyba ze 100 we wszystkich kolorach tęczy :classic_cool:

kurwa to fajnie masz, ja mam 174 :o kurfffa i jak ubiorę szpilki to się czuje jak ja pierdole :o

Gość keriocha jaka masz
ddzialalnosc?