Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovela proszeczek

kiedy prałyście ubranka dziecka w waszym "dorosłym" proszku ?

Polecane posty

Gość mamuśkaMałejZuzi
te w plynie sa delikatniejsze,przeznaczone głownie do prania w niskich temp., ale nie polecam ich. ja w nich piore bo kupilam kilka butelek gdzies w promocji, ale mimo wszystko proszek jest skuteczniejszy i wydajniejszy

ja jakoś od 3-4 miesiąca życia dzieci przeżuciłam je na vizir sensitiv i jest ok :) sami używamy tego proszku więc stwierdziłam że jakby dziecko miało mieć na niego uczulenie to też by dostało bo przecież ma ciągły kontakt z naszymi ubraniami czy poscielą jak do łóżka czasami biorę :)

nigdy nie prałam w proszku dla niemowląt, od początku piorę w tym samym co dla nas

Gość EwelaBrugge
Od zawsze. Czyli od początku. Plus dodatkowe płukanie. A z czasem to już bez tego dodatkowego płukania.

Gość kalina22
Córa ma 14,5mieś. i nadal piorę w Loveli, wcześniej w Jelpie, ale jakoś nie mam sił przejść na zwykły proszek, dla mnie ona nadal jest takim malutkim delikatnym niemowlaczkiem :)

Synek ma prawie roczek a dalej piorę w płynie dla dzieci- i nie tylko jego ciuszki, ale i nasze, pościel itd, prasowane też musi miec, ma strasznie delikatną skórę, każdy pobyt u babci kończy się wysypką... Taki płyn kosztuje 9zł/litr (marka Auchan) wystarcza na długo a jest dobry, nie mam potrzeby go zmieniać, podejrzewam że teraz synek będzie bardziej się brudził, ubłoci się na spacerze, pomazia farbkami itp. więc może wtedy dopiero trzeba będzie zmienić. Jak córcia nie reaguje podrażnieniem na przytulanie się do waszych ubrań, leżenie w waszej pościeli to chyba już można zmienić.