Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsaipkoksa

Zaszłam w ciążę z niedojrzałym i nieodpowiedzialnym chłopakiem. Co mam zrobić?

Polecane posty

widocznie musiała wam gumka pęknąć i tego nie zauważyliście? zrób aborcję i zacznij brać tabletki, bo jesteś durna, aż się słabo robi.

A co kogo obchodzi gdzie studiujesz? :D W odniesieniu do ciebie debilizm idealnie pasuje gdyż bardzo płytko myślisz. Jak ktoś daje rady nie po twojej myśli to na niego naskakujesz. Mówisz zeby cie nie wyzywać a potem sama określasz innych bardzo ciężką chorobą. Uważaj żeby twoje dziecko downa nie mialo bo wtedy dopiero bedzisz plakać.

widocznie musiała wam gumka pęknąć i tego nie zauważyliście? zrób aborcję i zacznij brać tabletki, bo jesteś durna, aż się słabo robi.

a dodam tylko że jesteś niesamowicie smieszna skoro uważasz że kierunek studiów lub sama uczelnia świadczą o inteligencji czlowieka.

Gość blondyna ale ty dupnięta...
....jesteś. Ja pierrdole:-|.

ja jestem odrobinke starsza od Ciebie, moj facet jeszcze starszy. teoretycznie tez moge wpasc, a reakcji i czynow swojego faceta nie sposob przewidziec. niby odpowiedzialny, niby ma firme, a skapi sobie...mi to juz w ogole. takze, pewnie zostalabym sama. z takimi facetami nie powinno sie uprawiac seksu. Nie usunelabym, chociaz swiat leglby mi w gruzach, ludzie by mnie zjedli, facet robil lache ale dziecko byloby moim najwiekszym skarbem! :) odpukac, mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy...ale wiadomo .. ryzyko jest zawsze.

Gość bezzabiegoweprzywracanie
Bezzabiegowe przywracanie cyklu 100% skuteczności , farmakologicznie tel 502895456