Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Dekadencki Wojownik*** cafe

Polski Hyde Park

Polecane posty

11:08 [zgłoś do usunięcia] Zdzichu Kajdanowicz Duchu - znajdź na necie program regcleaner, zainstaluj a potem każ mu wyszukać wszystkie wpisy z nazwą tego antyvira. i wykasuj cały syf z rejestru.

Gość deszełe jak zwykle
[zgłoś do usunięcia] GARDEROBA Już od zarania, od wieków całych, Panie kłopotów nam nastręczały. Nie chcę być tutaj źle zrozumiany, Jako wróg kobiet nie jestem znany. W czym sedno sprawy - zaraz to właśnie, W następnych wersach szybko wyjaśnię. Ten wieczny problem to: garderoba, A jego sprawcą jest zwykle moda. Problemy właśnie wtedy nastają, Gdy pory roku nam się zmieniają. We wszystkich domach znana to scena, I raczej przed nią ucieczki nie ma. Serce mężczyzny nagle zamiera, Gdy jego pani szafę otwiera. Najczęściej przy tym słyszy jej żale, Że ubrań nie ma, wcale a wcale. Gasną uczucia, bledną amory, Stała się szafa puszką Pandory. "Zaraz, spokojnie" - mówisz odważnie, "Chyba nie mówisz całkiem poważnie, Przyjrzyj się dobrze moja kochana, Szafa po brzegi cała zapchana". Pełno w niej szmatek, wybór tu wielki, Płaszcze, sukienki oraz sweterki. Spódnice, spodnie, golfy, kurteczki, Dresy, garsonki oraz haleczki. Ona swym wzrokiem ogarnia szafę, Słodko ci mówi "Popełniasz gafę". Ilość ubiorów nic tu nie znaczy", Po czym skwapliwie sprawę tłumaczy: Wszystkie spódnice, popatrz mój drogi, Źle wyglądają już w nich me nogi. Niemodna długość względem mych kolan. Paryż nie nosi ich już, ni Mediolan. Mówisz, "Kobieto masz jeszcze spodnie". Słyszysz: "W tym roku nie są już modne". Ty mocą wszelką szukasz z nią zgody, A ona na to... że wyszły z mody. Mówisz "Sukienki" - słyszysz: "Głuptasie, Dziś tych sukienek nosić nie da się. Niemodny kolor, niemodny fason, Choć w zeszłym roku błyszczały klasą". Sprawa z butami ma się podobnie. Szybko się stają zbyt niewygodne. Nie używane na półce stały, Dziwne, bo w sklepie jej pasowały. To samo tyczy kurtek i czapek, Swetrów, żakietów i innych szmatek, Co dziś kupuje w skowronkach cała, Za rok ich nosić nie będzie chciała. Płonne twe prośby, i narzekania, Musisz jej kupić nowe ubrania. Więc choć się starasz, wiedz, że niestety, Zmienić nie zdołasz serca kobiety. Więc politycznie przyznaj jej rację, By w innych sprawach mieć satysfakcję. Wierzyć się nie chce, przyznaj uczciwie, Czasem się dziwisz, jak to możliwe, Że matka Ewa, gdy w Raju była, Listek figowy tylko nosiła!

Gość Cięta riposta urodziwej
29.02.2012] 18:27 [zgłoś do usunięcia]Maverick. WitajcieWszyscy [kwiatek}-ki Dobry wieczór Sarko Miłko I od razu takie małe dementi Otóż duchem póki co nie jestem..Jestem jeszcze dzięki Bogu wśród żywych i normalnych ludzi Duch kafe mówil mi kiedyś ,że jest moim przyjacielem z tego co pamiętam a prawdziwych przyjaciół poznaje się w różnych okolicznościach naszego życia i w różnych sytuacjach..nawet czasem wydawałoby się błahych...a czasem bardzo trudnych i wymagających wsparcia ,o czym miałem okazję niedawno się przekonać i też nie raz w swoim życiu.Zawsze cenię sobie lojalność.Uważam ,że kafeteryjne przyjaźnie też mogą się liczyć bo chodzi niekiedy o zwykłe dobre słowo.Tylko tyle i aż tyle...I to tyle do kogoś kto chce niektórym wmówić ,że jestem duchem-mavciem Więcej na ten temat nie chcę polemizować.

Gość wypadek w szczekocinach
symulacja http://wiadomosci.wp.pl/kat,132314,title,Czy-tak-wygladala-katastrofa-Zobacz-symulacje,wid,14303576,wiadomosc.html?ticaid=1e091

Gość Michasiowy kawał
Mały szkot wraca szczęśliwy do domu -Tato tato dostałem 6 z fizyki! -wspaniale synku,w nagrodę pójdziemy do cukierni........ Popatrzeć jak ludzie jedzą ciastka

Gość -3-3-3-3-3-32-3
O Boszeeeee :o:(

Gość kozice tutaj sobie poskaczcie
oczekuję niewybrednych epitetów.

Gość Men Struacja
kochany jesteś 👄

dla kogo ten całus??😘??:)

Gość Men Struacja
dla Ciebie👄

a skąd Ty wiesz kim jestem,hę??:D

Gość Nietoperekk
Samotny człowiek Tułam się po świecie nie znając żadnej drogi. Przemierzam metr za metrem, kilometr za kilometrem i nie znajduje nic . Obawy mam , że moja droga nie zna celu i końca. Będzie trwała do momentu gdzie zabraknie mi sił Tam już nikt i nic mi nie przeszkodzi odejść z tego chorego świata . Nie wiem gdzie pójdę lecz pójdę tam gdzie jest spokój i radość. Nic mnie tu nie trzyma . Brak mi będzie tylko rodziców , przyjaciół których nie mam za dużo. W koło toczą się negatywne myśli które nie znają litości. Powodują we mnie strach , ból i cierpienie. Praktycznie jestem sam , sam żyje i sam umrę. Mam tylko rodziców których darze wielkim uczuciem. żal mi siebie , że jestem takim człowiekiem. Nikt mnie nie chce . Każdy traktuje mnie jako pomoc dydaktyczna. Ja już nie chcę tak dłużej żyć . To mnie przygnębia i dobija . .Każdy spogląda na mnie jak na dziwaka z nie tego świata. Czas już opuścić ten świat. żyć tam gdzie jest najlepiej.. Spoglądać z góry i widzieć to co nie spotkało mnie. Może są to myśli złe ale prawdziwe. Bo ile to człowiek wytrzyma tych udręk , niszczenia i samotności. Wszystkiego przychodzi kres . Na to co dobre i złe. Więc żegnam się. Już spakowałem swoje rzeczy i od chodzę . Mówię wszystkim dowidzenia bo tylko tyle mogę.

Gość uppppppppppppp
Czy to ty jesteś podróżnikiem w czasie, który przybył by uleczyć me rany, poprowadzić mnie ku słońcu By kroczyć ze mną tą ścieżką aż do końca czasów? Czy jesteś tym który połyskuje pośród nocy jak świetliki Wieczność wieczornego nieba Stając z porankiem twarzą w twarz? Czy jesteś tym który dzieliłby ze mną życie który skoczyłby ze mną do morza? Czy jesteś tym który ma już dość bólu I nie chce już nigdy czuć wstydu? Czy nim jesteś? Czy jesteś tym którego miłość jest jak kwiat pragnący deszczu by zmyć uczucie cierpienia które potrafi omotać strachem? Czy jesteś tym który przemierzy ze mną gwiaździste ogrody Wszechświat, galaktyki i Marsa Supernowa naszej miłości jest prawdą Czy jesteś tym który dzieliłby ze mną życie który skoczyłby ze mną do morza? Czy jesteś tym który ma już dość bólu I nie chce już nigdy czuć wstydu Czy nim jesteś?

Gość stare wiarusy
polana dzika -K-i-n-g -wróg publiczny -Vagnozi