Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Widać jakim jesteś czloiekiem , posądzać kazdego potrafisz ale nie potrafisz jednego udowodnić i najwyraźniej przyznać sie że sie pomyliłeś. Tylko dalej stoisz przy swoim upartym podejrzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Jak skończysz to zamelduj mi.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Nie potrafisz czytać czy mam ci przypomnieć o co proszę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Pokaz mi te moje wypowiedzi na pomarańczowo NA CO CZEKASZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 U Ciebie wyjaśniliśmy te kwestie więc nie ma sensu powracać do nich.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ja na tym dziale to chyba ze dwa miesiące niwe pisalam , jak ostatnio mnie wygonili z trematu Zeta , ja tam nawet nie zagladam a co dopiero pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 A pytanie powyższe jakie zadałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Więc tej kwestii tutaj nie rozwiążemy ,każdy stoi na swoim stanowisku więc nie ma co sie pieklić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Jak mi pokażesz sie z innej strony to może bedzxie OK, bo na razie to widzę tylko same posądzanie mnie o coś czego nie zrobiłam i posmiewisko ze mnie wszędzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Kpisz sobie ze mnie? :D Poczytaj swoje wpisy a póżniej mów po ludzku jak teraz tylko ciszej.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 15:20 [zgłoś do usunięcia] duch cafe-- nie odpowiedziałaś na te proste pytanie.Dlaczego??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 ty sobie przeczytaj wczorajsze swoje wypowiedzi i przekonasz się o co mi chodzi. Sam ta rozmowę zacząłeś a nie ja . Wczoraj dopiero co weszlam na Kafe a ty na mnie z pyskiem , Tak sie robi komus w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Nie zaczynaj od początku mówiłem Ci.Kwestia nierozwiazalna.Poza tym prawem kaduka zabraniasz mi wypowiadać się na cafe.A co to jestem Twoim niewolnikiem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 gdzie w ten sposób sie wypowiedziałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 U Ciebie tak wpisałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Co do zabronbienia pisania kogokolwiek to chyba ciebie idzie o to posądzić wielokrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a ty juz nie odezwiaesz sie nigdzie po moim trupie predzej--to Twoja wypowiedż :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 przepraszam za literówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Czyli cudownie zmartwychwstałaś czy może żle widze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 ale w innym znaczeniu napisalam w ten sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 A moze jesteś teraz mną ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 nie wiem o co Ci chodzi teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Jeśli w innym znaczeniu czyli ciag dalszy TYRADY Twojej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Kiedy ja Ciebie tyranizowałam? pisze tylko prawqdę a Ty oczywisciwe wszytko obracasz na swoja korzyść bo tak jet najlepiej . Ja w ten sposób cały czas to tak widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 A dlatego że to wyłącznie jest TWOJA prawda.Nie liczysz sie z innymi.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Czyli podtrzymujesz że jestem zerem czy wycofujesz sie z tego twierdzenia?:D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ja jestem taka że potrafię sie przyznać do błędu i nawet przeprosić jak się pomylę i nie zawsze dobrze myślę ale napewno nie wypisujuę takich bzdur na twoj temat na pomarańczowo zwlaszcza jak chcę cos powiedziec to piszę na swoim nicku co mnie znasz bo mam tylko dwa je ktore doskonale je znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Jak się namyślisz to odpowiesz.Tylko bez złości.Bo wcale nie mam zamiaru sobie humoru psuć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ale widać że to Ciebie dalej bawi , wiesz doskonale o co mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach