Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Dekadencki Wojownik*** cafe

Polski Hyde Park

Polecane posty

Gość szperacz fajnisty
vera puchatek dziś Brah, a Tobie jak się wiedzie? Udało Ci się spotkać z Duszkiem Januszkiem? Mniemam, że dla niego te stringi. cool.gif

Gość szperacz fajnisty
gość dziś Dlatego piszac na kafe trzeba byc mocno zaangazowanym tudziez podnieconym. Np taki duch kafe ma najwiecej ip receptorow na powierzchni k****a. W stanie wzwodu wystawia te antene przez okno i szpieguje ruch sieciowy a nawet lapie stacje radiowe

Gość szperacz fajnisty
frida6 2013.10.13 taaaak... to jest mozliwe spioch.gif bylam w trakcie robienia loda, kiedy uslyszalam chrapanie... to jest wlasnie wasza wdziecznosc... najpierw to chce... chce... a potem chraaaapieeeee spioch.gif zadnej wdziecznosci dla kobiety dajacej z siebie wszystko

Gość szperacz fajnisty
Te dziadostwo jeszcze istnieje i ma się dobrze? he he he

Gość Byłem kiedyś
I jak zwykle masę podszywaczy he he he

Gość gość
Osle pały się zesrały

Gość gość
Wódka jest jak kaloryfer. Nie płonie, ale rozgrzewa. Wódka jest jak wojna. Lepsza zimna, niż gorąca. Wódka jest jak przyjaźń. Im mocniejsza, tym lepsza. Wódka jest jak życie - szybko się kończy.

Gość szperacz fajnisty
Fajny wiersz. Sam go wymyśliłeś pierdzioszku?

Gość Memento mori
Dostałem z Kanady (Edmonton) he he he

Gość gośszperacz fajnisty
gość 2014.09.10 Żmij tak, Żmij to Jakub Olszewski, wpadł głupio bo zaczął mailować zamiast z fejkowego maila to pisał ze swojego normalnego konta i też po demaskacji zawinął się z Kafe x xx gość 2014.09.10 Żmij sie klasycznie wpiertolił, pisał z jakąś panną, chciał szybciej odpowiadać na maile i przeszedł z fake-maila na oficjalny, gdzie miał poczte w telefonie i wtopił, bo tamta laska wygadała tu sie o tym, było o tym na którymś topie o Noxie. x xx gość 2014.09.10 Tak, Żmij sie sam wpierdaczył i uciekł z kafe, bo też miał dużo za uszami

Gość Kafeteria na dnie
Kogo to juz interesuje??Nikt juz nie pamięta ducha czy żmija he he he

Gość szperacz fajnisty
Michaił Pravda dziś Swojego czasu słowo "duch" było mocno popularne. Z pewnością, może nie tej napływającej świeżaków, ale czy człowiek był czy nie, zawsze odpowiadał za kafeteryjne afery. To jedyny przypadek w, którym opinia publiczna wykreowała postać, choć niczym szczególnym nie wyróżniał się od mas. xxxxxx xxxxxx Amstaf dziś Duchełłe widziałem, po dłuzej nieobecności wpadł rozdygotany po usłyszał powiew sukienki modełłe . Zdążył wykrztusić że jest chory i idzie zapalić fajka bo eis odzwyczaja. Cały Duchełłe i jego postać syna marnotrawnego XXXX xxxxxx Michaił Pravda dziś To w skrócie moje typy 3, Duchełłe oczko.gif nazwa kodowa, nadana prze zemnie usmiech.gif Bo ten człowiek ma chyba z tysiąc nicków, ale wiadomo o kogo chodzi.

Gość Dobrze powiedziane
To jedyny przypadek w, którym opinia publiczna wykreowała postać, choć niczym szczególnym nie wyróżniał się od mas. --he he he

Gość Duchełłe Stafika
Można kręćka dostać jak sie znów mna interesują he he he

Gość gość
bo tu siedzisz stara ku/rwo dzien w dzien i ciągle mącisz trupie bez zycia

Gość szperacz fajnisty
a co? zazdrościsz pisdeczko yebnięta?:P:D

Gość gość
O ja piertole pisdeczka yebnięta hahahahahahahahahhaa

Gość gość
uczucie sexu w cipusi

Gość szperacz fajnisty
gość dziś Wilka podejrzewano o to że to projekt Ducha,ale Duch charakterystycznie pisze i nawet jak się podszywał to często wpadał,a to się nie przelogował,a to oślą pałę wywalił, tak więc jakby Duch był Wilkiem,to przez te 9 miesięcy wpadłby już ze 100 razysmiech :D

Gość gość
gość dziś Duch też był porażką. Wyklinał dziewczyny z gościa, po to aby zaraz się zalogować i bronić ze swojego nicku,uśmiercił własną żone (która żyje i ma się dobrze), aby na litość podrywać tu kafeterianki.Sam sobie miłość wyznawał z masowo tworzonych nicków kobiecych,tych nicków to miał chyba tysiąc. Teraz buszuje jako MMartha i już zdążył swojego narzeczonego uśmiercić w wypadku czy coś takiego smiech :D

Gość gość
gość dziś Duch ma już 66 lat, cholera wie czy nie zachorował poważnie, może jakaś demencja starcza już się wdała i kompa obsługiwać nie może, może jaki wylew, cholera wie. ale raz na jakiś czas pojawi się pod nickiem Gruch‪ajec, ostatnio miał też nick Kurka z Biovitalem i udawał kobiete padają też podejrzenia że MMartha to projekt Ducha, ma taką samą interpunkcje i w dłuższych wypowiedziach mocno zalatuje Januszem.

Gość szperacz fajnisty
gość dziś Ja wiem np,że taki Kredek,to facet pod 60-tkę albo 70 tkęi mieszka w Anglii.Wiem to od Ducha(taki nik) który mi to powiedział i pokazał jego fotę.Jednak w sumie to świetny facet.

Gość szperacz fajnisty
KSANTYPA HETERA I ZOŁZA 2014.03.05 Melomanka co za pierdy tutaj wklejasz ośla pało :D xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx KSANTYPA HETERA I ZOŁZA 2014.03.05 chętnie znnowu wy.du.pcyłbym Jolkę:P:D xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość wczoraj wydupc siebie palancie