duch cafe 0 Napisano Maj 28, 2012 http://www.hairy.dzs.pl/ekskluzywne/ekstra-filmy/ Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dóh Boróh Napisano Maj 30, 2012 http://karaziom.wrzuta.pl/audio/3knHdhvhPKf/liroy_-_bania_u_cygana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dóh Boróh Napisano Maj 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MXeStKZZFgo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Apostata 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Kultura mam na drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 19, 2012 to co piszesz janusz to wszystko jest rejestrowane i nie zniknie jak ci sie zdaje, pamietaj o tym . mam cie w garsci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Najwyższego Sądu Napisano Czerwiec 19, 2012 zanieść :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 19, 2012 sa rowniez od tego inne instytucje co sie zainteresuja toba i twoja zona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 19, 2012 zapamietaj sobie ze kij na dwa konce i nie wiesz z ktorej strony dostaniesz nim , nie warto za duzo pisac bo to odegra ci sie w inny sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 20, 2012 zal jest tylko mi twojej zony bo wiem teraz jak sie czuje :( a ty mozesz mnie bodnac za orzeproszeniem w 4 litery :D CHAMIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 20, 2012 zeby cie taki sam los spotkal jak twoja zone , zycze ci z calego serca tego samego losu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 I kto to mówi??Dlaczego ukrywasz się pod pomarańczką??Czego sie boisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Zapomnioł wół jak cielęciem buł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 No i kiedy wojna tutaj nastapi ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja nie mam takiej potrzeby pisania na jak ci sie podoba zostaniesz sam jak palec i bedziesz zdychal pod mostem bo nawet ci dzieci nie pomoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masz rozdwojenie jażni Napisano Czerwiec 20, 2012 tutaj już jesteś jak w domu.Sama wszystko psujesz a potem masz gdziekolwiek jesteś pretensje do całego świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masz rozdwojenie jażni Napisano Czerwiec 20, 2012 Nawet saam już ma Cię serdecznie dosyć i ignoruje totalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masz rozdwojenie jażni Napisano Czerwiec 20, 2012 Ty siejesz ten zamet,wyzywasz od najgorszych więc co na rekach mają Cię nosić na cafe za to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 20, 2012 sam zostaniesz niedlugo jak palec i w wariatkowie na dodatek , niedaleko masz juz do niego Rozdwojenie jazni to ty juz masz panie Januszu popatrz na swoje wpisy nawet tutaj na topiku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 20, 2012 poskacz sobie po mnie jak chcesz :P moze ci ulzy jak ci zadna nie chce dac :D reka tylko ci zostala do tego :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 18.06.2012] 21:56 Napisano Czerwiec 21, 2012 hopsasa poskaczemy Januszku co?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duch jest cholerykiem Napisano Czerwiec 23, 2012 11:51 [zgłoś do usunięcia]duch cafe Więc żona nazbierała dosyć obfitą kolekcje listów telegramów i zawiazała różową wstążeczką.Niestety po kilku latach gdy urodzila się latorośl wynajmowaliśmu opiekunkę do dziecka.Ta dorwała te listy i miała szczegółną lekturę.Wywaliłem ją po półrocznej opiece nad naszym rocznym synem i spaliłem wszystko.Były wtedy jeszcze piece węglowe w kuchni.Żona nie mogła tego przeboleć.No cóż nastepna już nie miała okazji do lektury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nabumuruszony bum Napisano Czerwiec 25, 2012 i wscieka sie na ducha :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 :D tja tats lajf .....niema dymu bez ognia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poezja Koliberka Napisano Czerwiec 25, 2012 BIAŁY JAŚMIN Biały jaśmin zakwitł w mym ogrodzie Usiądę przy nim Zapachem będę się upajała I kwiatki jego białe zrywała Bukiecik mały z nich zrobię Podaryję Tobie I dalej dalej będę siedziała przy jaśminie W mym ogrodzie Niedługo jaśmin kwitł będzie Niedługo w wazonie postoi Lecz temu co go darowałam Będzie trwał przy mnie Jako przyjaciel którego też witam Przy białym jaśminie w mym ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ślązacy walczą o gwarę Napisano Czerwiec 25, 2012 http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,12006475,Slazacy_dalej_walcza_o_jezyk__Chca_wsparcia_samorzadow.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 26, 2012 Zenada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 26, 2012 wiosna? juz jest lato :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość precz z garniakami! Napisano Czerwiec 26, 2012 http://www.papilot.pl/lifestyle-ciekawostki/18310/HIS-BLACK-DRESS-Blog-o-modzie-dla-facetow-ktorzy-chca-nosic-sukienki.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 Nastepna porcja do kopiowania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulturka 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 Duchu, chciałbyś mi coś wyjaśnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach