Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ide sobie poleżkowac dobrze mi to zrobi przynajmniej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Też mam robotę wiec wybywam na jakiś czas. Miłego opalania się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Tylko nie fajek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Opalania się ? chyba jedynie pod lampą a papierosów już dawno nie palę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alayka Napisano Lipiec 9, 2012 mam też kilka cebulek dymek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alayka Napisano Lipiec 9, 2012 zeby sie spasła ...? nie myślisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Pomarańczko dawaj a nuze.Udowodnij mi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Lipiec 11, 2012 :D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Najłatwiejszy sposób i bez wielkiego ingerowania to w przeglądarce Opera wejść przez "Nowa karta prywatna" w menu karty i okna. Ja tak robie, jak chcę stopke zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 11, 2012 To samo tobie powiem ODWAL SIE ODE MNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Jakaś Madam:)-- do mnie mówisz??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duch gustuje w grubszych Napisano Lipiec 11, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe= fikuu miku jakbyś nie wiedział :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a komu się moze przydać? Napisano Lipiec 11, 2012 Tobie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tobie duchu Napisano Lipiec 11, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 11, 2012 dzienks musżę zawitać na tak wspaniały top :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Tak świetny temat o palaczach :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię gumełe balonełe 0 Napisano Lipiec 12, 2012 O nawet mój wiersz o mnie jest tutaj :D Cóż za zaszczyt :D Ale niestety jest bez końcówki bo mi ucieło w stopce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łolala:))) Napisano Lipiec 12, 2012 dla lucyferka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łolala:))) Napisano Lipiec 12, 2012 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Lipiec 12, 2012 łolala:)))--złociutka nie tak dużo bo mnie zacałujesz :D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łolala:))) Napisano Lipiec 12, 2012 oj tam ,oj tam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łolala:))) Napisano Lipiec 12, 2012 ładny szacunek masz do kobiet duchu :o co prawda boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łolala:))) Napisano Lipiec 12, 2012 oj tam ,oj tam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bojarewicz Napisano Lipiec 14, 2012 do południa pracowałem na działce a wieczorem byłem na piwku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety kochają tego łochyntol Napisano Lipiec 14, 2012 Oliviera!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 15, 2012 LCroft--Jakbyś mi powiedziała o dystansie pare lat temu moze i bym sie obruszył.Tylko stwierdzam,ze bardziej należy mnie poznać aby do takich przypadłości Twoich dochodzić:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Nawet pomarańczki w tym duchu sie wyrażaja:DCieszy że mamy taki sam punkt widzenia pomarańczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 15, 2012 LCroft--nie sądzę abyś byl/a tutaj nową/ym.Masz tylko inny nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Już sobie Cie przypomniałem jestes kontrowersyjna do swoich adwersarzy natomiast miła do znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach