Gość idzie rak nieborak Napisano Czerwiec 29, 2012 Kultura mam na drugie->Krwawa Wilczyca->Kulturka Brudnopis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Kulturka tutaj rzadko wchodze wiec lepiej abyś napisała maila do mnie.Dokładnie wyjaśnie co chcesz wiedzieć oki?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 fanfaron@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Taka malusia jesteś przy 161cm i 45 kg wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pępuszek!! Napisano Czerwiec 30, 2012 perfekcyjna niedoskonałość -uwielbiam Cię dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Nowy w mieście Zakładają bo mają do tego prawo. Lecz nie zawsze swoje upojenie alkoholowe mogą przekładać na indywidualną satysfakcję. Co nie znaczy że nie może sobie założyć takiego tematu. W tym stanie pewnie pewnie nie zdaje sobie nawet sprawy że robi z siebie idealną ofiarę, ale takie zachowanie jest bo tylko sobie robi krzywdę a nie po pijanemu wjeżdża w przystanek pełen ludzi. Nie wiem jak tym ludziom trzeba mówić, prosić, błagać. Chcesz schlaj się do wyrzygania, taksówka odwiezie. Jedno piwko i już inaczej się samochód prowadzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 http://www.bts-bmw.pl/forum/printview.php?t=260&start=850 Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Kupiłem może pół roku temu i nie używam tego gada szybkowara:DTrzeba by się przekonać do niego.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 A Ty co nie przekonałaś sie do menów,ze tak brykasz tutaj?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Tutaj a w realu? Przecież Twojej facjacie na ten wiek nic nie brakuję>:P A moze jestes za pyskata i omijaja Cię z daleka?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Gdzie sie poniewierasz?Ze mna gadasz albo u siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nietypowy Typ po raz drugi 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 właśnie widzę ,ze sie powtarzasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diablica dokładna Napisano Czerwiec 30, 2012 Nowy kto by to pomyślał że od dziś przekładam film w TV nad cafe.No cóż uszło powietrze ze mnie pfffffffffffffffffffff," będziesz musiał w dwójnasób mnie zastapić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ence pence w ktorej ręce Napisano Lipiec 1, 2012 biedny duch :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZABIORĘ CIĘ WŁAŚNIE TAM Napisano Lipiec 1, 2012 :) zabiore cie... http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochany duchu tęsknimy za Tobą Napisano Lipiec 3, 2012 Już tak długo Ciebie nie ma Lato, słońce i- smutny temat Myśli moich i rozważań Nieobecność Twa przysparza Mocy smutkom jeszcze więcej Chciałbym, żeby Twoje ręce Znów dotknęły klawiatury To zamieni dzień ponury W blaskiem słońca zdobne lato Siądź więc, zdecyduj się na to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochany duchu tęsknimy za Tobą Napisano Lipiec 3, 2012 Nasz Rodzynku Promykiem słońca są wpisy od Ciebie, Każde Twoje słowo wciąż płynie po niebie. W Twoich słowach ciepło, którego tak mało. Jak miło Cię było poznać, szczęście nas spotkało, Że istnieje Ktoś kto potrafi wzruszyć,Kto potrafi nawet wszystkie lody skruszyć, Kto potrafi sprawić, by serce się śmiało, By radość zakwitła, której było za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A co mnie to rere Napisano Lipiec 4, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Jestem słynny.Gdzie nie wejdę tam koliberek mnie wspomina.Toż robi mi pomarańczka przysługę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Nigdzie koliberku Cię nie obraziłem.Dlaczego Ty to czynisz??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 Mam to wiesz gdzie ? Masz za swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2012 słuchaj no od soboty byłem uziemiony ,ponieważ zepsuł się zasilacz.Dziś dopiero nowy otrzymałem i go zamontowalem.Więc dlaczego się wyzywasz jak mnie tutaj nie było?Ktoś Cię bezpardonowo atakuje na pomarańczowo a Ty jak zwykle mnie obwiniasz.Nie jest Ci wstyd z tego powodu??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2012 22:43 [zgłoś do usunięcia] srebrnousty dobrze trafila jest już na miejscu --nie byłem ponieważ rozmawiałem na GG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Nawet przeszedłem sie pare minut temu u saama i dalej atakujesz mnie u niego.Jest to w porządku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 Nie jest mi wstyd bo wiem do czego jestes zdolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 Ty doskonale wiesz o co mi chodzii sam wszystko rozkręcasz jak teraz przed parom minutami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 Widac że cię to bawi dalej , to rób tak Jestes dla mnie już nikim ZEREM przez to co poczytalam i niektóre wypowiedzi dawne i to mi wystarczy na ciebie . Bo tak nikomu sie nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 co do twojej wypowiedzi że byłes na GG , to idzie na nim pisać i na forum , nie jest to trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 4, 2012 widać doskonale jak pisałes po twoich wypowiedziach sprzed niecalej godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach