Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Dekadencki Wojownik*** cafe

Polski Hyde Park

Polecane posty

Gość idzie rak nieborak
Kultura mam na drugie->Krwawa Wilczyca->Kulturka Brudnopis

Kulturka tutaj rzadko wchodze wiec lepiej abyś napisała maila do mnie.Dokładnie wyjaśnie co chcesz wiedzieć oki?:)

Gość pępuszek!!
perfekcyjna niedoskonałość -uwielbiam Cię dziewczyno👄

Nowy w mieście Zakładają bo mają do tego prawo. Lecz nie zawsze swoje upojenie alkoholowe mogą przekładać na indywidualną satysfakcję. Co nie znaczy że nie może sobie założyć takiego tematu. W tym stanie pewnie pewnie nie zdaje sobie nawet sprawy że robi z siebie idealną ofiarę, ale takie zachowanie jest bo tylko sobie robi krzywdę a nie po pijanemu wjeżdża w przystanek pełen ludzi. Nie wiem jak tym ludziom trzeba mówić, prosić, błagać. Chcesz schlaj się do wyrzygania, taksówka odwiezie. Jedno piwko i już inaczej się samochód prowadzi..

Gość diablica dokładna
Nowy kto by to pomyślał że od dziś przekładam film w TV nad cafe.No cóż uszło powietrze ze mnie pfffffffffffffffffffff," będziesz musiał w dwójnasób mnie zastapić

Gość ence pence w ktorej ręce
biedny duch :(

Gość kochany duchu tęsknimy za Tobą
Już tak długo Ciebie nie ma Lato, słońce i- smutny temat Myśli moich i rozważań Nieobecność Twa przysparza Mocy smutkom jeszcze więcej Chciałbym, żeby Twoje ręce Znów dotknęły klawiatury To zamieni dzień ponury W blaskiem słońca zdobne lato Siądź więc, zdecyduj się na to...

Gość kochany duchu tęsknimy za Tobą
Nasz Rodzynku Promykiem słońca są wpisy od Ciebie, Każde Twoje słowo wciąż płynie po niebie. W Twoich słowach ciepło, którego tak mało. Jak miło Cię było poznać, szczęście nas spotkało, Że istnieje Ktoś kto potrafi wzruszyć,Kto potrafi nawet wszystkie lody skruszyć, Kto potrafi sprawić, by serce się śmiało, By radość zakwitła, której było za mało

Gość A co mnie to rere
:D

Jestem słynny.Gdzie nie wejdę tam koliberek mnie wspomina.Toż robi mi pomarańczka przysługę:D

Gość
Mam to wiesz gdzie ? Masz za swoje

słuchaj no od soboty byłem uziemiony ,ponieważ zepsuł się zasilacz.Dziś dopiero nowy otrzymałem i go zamontowalem.Więc dlaczego się wyzywasz jak mnie tutaj nie było?Ktoś Cię bezpardonowo atakuje na pomarańczowo a Ty jak zwykle mnie obwiniasz.Nie jest Ci wstyd z tego powodu??:(

22:43 [zgłoś do usunięcia] srebrnousty dobrze trafila jest już na miejscu --nie byłem ponieważ rozmawiałem na GG.

Nawet przeszedłem sie pare minut temu u saama i dalej atakujesz mnie u niego.Jest to w porządku??

Gość
Nie jest mi wstyd bo wiem do czego jestes zdolny

Gość
Ty doskonale wiesz o co mi chodzii sam wszystko rozkręcasz jak teraz przed parom minutami

Gość
Widac że cię to bawi dalej , to rób tak Jestes dla mnie już nikim ZEREM przez to co poczytalam i niektóre wypowiedzi dawne i to mi wystarczy na ciebie . Bo tak nikomu sie nie robi

Gość
co do twojej wypowiedzi że byłes na GG , to idzie na nim pisać i na forum , nie jest to trudne

Gość
widać doskonale jak pisałes po twoich wypowiedziach sprzed niecalej godziny