Go艣膰 kochany duchu t臋sknimy za Tob膮 Napisano Lipiec 5, 2012 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alayka zbanowana :( Napisano Lipiec 5, 2012 smutek :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
*alayka zbanowana* 0 Napisano Lipiec 5, 2012 i rado艣膰 na nowo :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wierszyk o koliberku Napisano Lipiec 6, 2012 Letnia dama W zielonej sukience z lekkiego mu艣linu malowanej w kwiaty bia艂ego ja艣minu. Z艂ociste twe w艂osy splecione we wianek w delikatnej d艂oni trzymasz rumianek. Patrz膮c w b艂臋kit oczu b艂yszcz膮cych od s艂o艅ca widz臋 w Tobie dam臋 latem pachn膮c膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 6, 2012 daj link ,nie bede biega艂 po ca艂ej cafe :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dancing Zorbas in street - Napisano Lipiec 8, 2012 szkoda 偶e w Polsce ludzie tak si臋 spontanicznie nie bawi膮 http://www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc&feature=related Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wpisz na goglach Napisano Lipiec 8, 2012 Bo Grecy to jest inny nar贸d Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Fanfaron 0 Napisano Lipiec 8, 2012 A co koliberku zazdro艣cisz w艂a艣ciwie komu? Tym kobietom czy duchowi ?:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Fanfaron 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a co Ci臋 to obchodzi z kim rozmawiam??:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
LCroft 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Znakomita rymowanka , nawet polecia艂am pampersa zmieni膰 :) Cze艣膰 Dzieci kara na Was zleci , oj zleci :):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 DZIDZIA PrzemierzamPolaLasy a ja si臋 o偶eni艂em z Katie melu膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 ale mnie zdradzi艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 i rozeszli艣my si臋 po lasach i do;linach Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 tylko mi zosta艂 偶art po Niej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 hahahahahaha zanios臋 link do saama.Niech tam Ci臋 oceni膮 :D:D:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 to teraz mozesz mi wreszcie pokaza膰 moje wpisy na pomara艅czowo i udowodnic mi to przy okazji Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Czekam na te swoje wypowiedzi na pomara艅czowo Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Przecie偶 jestem zerem w/g Ciebie.To kim TY jeste艣 jak ze mna lubisz rozmawia膰??:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Ja czekam n wypowiedzi tylko moje niby nja pomara艅czowo Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Poka偶 mi je tu i teraz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Przecie偶 dok艂adnie wiesz co pisa艂a艣.Albo masz rozdwojenie ja偶ni i nie pamietasz?:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Ja nie wiem co pisalam na pomara艅czowo i gdzie Udfowodnbij mi 偶e to ja , prosz臋 bardzo Domys艂y twoje mn ie psincvo obchodza tylko fakty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Ju偶 swoja inteligencje pokaza艂es przed chwil膮 pisz膮c na pomara艅czowo Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Wyluzuj i si臋 prze艣pij.Masz wiele okazji aby dok艂adnie sie wyspa膰:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 ja ? chyba ty Pokaz mi te moje wypowiedzi na pomara艅czowo NA CO CZEKASZ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 DOMYSL SI臉 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a ty juz nie odezwiaesz sie nigdzie po moim trupie predzej---noooooooooo coooooooo to ma by膰?W przedszkole sie bawisz!!!:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 Ja sie nie bawi臋 ale na twoj wiek to takich scen bym nie robi艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
KAPITAN ton膮cej 艂ajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Popisz sobie jeszcze bo wyra偶nie sie nudzisz i kochasz k艂amstwo z k艂贸tni膮 po艂膮czone.:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Napisano Lipiec 9, 2012 jakie klamstwo, gdzie ja oklamuj臋 ci臋 teraz? Poka偶 mi moje wpisy na pomara艅czowo , cekam ca艂y czas na nie , jak mnie o to pos膮dzasz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach