Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proekozielona

czy dlugotrwaly brak seksu spowoduje ze zwariuje.....? co myslicie?

Polecane posty

Gość Doktor Drejfus
taki typowy warzywniak to niebezpieczne miejsce

Gość 25Sama
Próbowałam to zrobić ale wykrety że nie czas nie pora itd .lozka unika jak ognia. caluje nieziemsko ale nic poza tym. może z nim coś nie tak? niewiem. ale to naprawdę uciążliwe . już Szantaz stosuje ale to też na nic.

Gość proekozielona
a ile on ma lat? le jestescie razem? moze on jest jakis zablokowany? dziwne to troszke

a to dlaczemu uważasz, że niebezpieczne, Drejfus? :D hm? Hyhyhy ;) z pewnością nie bardziej niebezpieczne miejsce niż np. taka winda w zasadzie ;) :P P.S. Ości rybka nie miała? :)

proekozielona jak odzielic milosc od sexu? mozna....tylko po co skoro nie jestes kobieta po przejsciach

25Sama sa tylko dwie opcje: 1. ma komplex w rozporku 2. romantyk

Gość 25Sama
29 lat ma jesteśmy 2 miesiace razem. romantyk tak bo kolacje przy świecach robi sam kwiaty co drugi dzień itd. no ideał. na początku znajomości przez sms pisalismy o tym co by było w lozku. mowil że ma ochote itd że go kręce. coś wspominał że jego była narzekala bo ma za duzego a mi nie chce nim krzywdy zrobic

Gość 25Sama
Wczoraj chciałam się kochac z nim Wiedzial o tym bo dzień wcześniej PISAL że i on chce. w końcu jak poprosiłam by został na noc wyszedł i napisał sms że jedzie do domu . tak mnie poniosło że mu Napisalam że pedal jest.

ten twoj romantyk na nierowno pod sufitem i w spodniach..

Gość 25Sama
Też mi się tak wydaje. tylko dlaczego tak robi?

Gość 25Sama
Myślę że to koniec bo cały dzien milczy. tylko niewiem dlaczego. mój były mógł ciągle się kochac i mial zawsze ochote. a ten to niewiem jakiś przypadek nie leczony.

Gość aisha1234
Coś dużo takich przypadków ostatnio...

Gość aisha1234
mam taki w domu niestety... :/

Gość 25Sama
he he. nie przejmuje się tym. ale to wkur... że mnie nakreaca przez telefon itd. Ogolnie wygadany jest. jego kolega mi kiedyś mowil że rok będzie się brał za mnie. ale Myslalam że to żart był. jednak prawda.

Gość roman_rencista
25Sama Dyplomatką to Ty raczej nie zostaniesz. Facet niewątpliwie miał jakiś problem a Ty jeśli rzeczywiście Ci na nim zależało zamiast cierpliwie zdobywać jego zaufanie, sprawić że powoli otworzyłby się przed Tobą zachowałaś sie bardzo egoistycznie myśląc tylko o sobie i swoich pragnieniach. No i ten "pedał"...wybacz, dziecinada

Gość roman_rencista
No i to wszystko po zaledwie dwóch miesiącach znajomości...nastolatkę bym zrozumiał....on jako facet zachował sie odpowiedzialnie, nie chciał Cie bzyknąć dla samego bzyknięcia...Miałaś faceta o jakim wiele kobiet marzy Ale kto was tam zrozumie:D

Gość xxxMIsiaczekxxx
Hej Drażni was brak seksu z facetem?? Nie przejmujcie się tym. Miałam to samo, lecz od pewnego czasu zaczęłam sie sama zaspokajać i jestem teraz wyluzowana, spokojna i pewna siebie:) Zakupiłąm sobie wibratorek który daje mi DUŻO WIĘKSZE doznania niż seks z byłym facetem:) Osobiście polecam zakup tego oto wibratorka : http://www.wibratory.net.pl/aff/home/?Produkty/75/Rabbit-Rouser-Stymulator-roku-2010- Jest bardzo poręczny i ma funkcje stymulowania łechtaczki:) Nie przejmujscie się brakiem seksu i zaspokojcie się same a na pewno poczujecie sie lepiej:) Pozdrawiam:)

Gość 25Sama
to po jaką cholere mnie telefonami i sms nakręca pisze o swoich fantazjach erotycznych. seks telefon potrafi uprawiać. próbowałam nie raz z nim rozmawiac i nic.facet jest super i z wyglądu i w charakteru jest że Mna caluję się. ale ile mogę go prosić o zbliżenie?

Gość aisha1234
eeech za facetem nie nadążysz... najpierw ogier, teraz wałkoń... a rutyny w łóżku nigdy nie było! pogadać się nie da... właśnie zaczynam po tych ścianach chodzić.. jak jakiś cholerny spiderman!

Gość roman_rencista
Facet różne rzeczy mógł sobie pomyśleć. Jeżeli gdzieś tam w głowie powoli układał sobie wasze wspólne dalsze życie, a Ty tak naprawdę go nie znając, bo nie da sie poznać człowieka w 2 miesiące, próbujesz zaciągnąć go do łóżka, to pomyśl co on mógł sobie pomyśleć...Smsy, smsami...być może chciał Cie w ten sposób sprawdzić? @pirat....Ty kobiety a nie mnie proś o namiary:)

@roman wydajesz się być doświadczony nie znam faceta który by mi pomógł. Dziś znów to samo super rozmowa nawet długo i tekst mam kogoś. Widzę że wywołuję ciekawość ale nic po za tym i mam już wszystkiego dość

Gość 25Sama
Seks sms były w niedzielę. i od tamtej pory chciałam seksu. ale dopiero we wtorek próbowałam sprowokować a ile ty roman masz lat?

Gość 25Sama
Dodam że jego była dziewczyna MIALA tak ze 100 kg brzydka że zal patrzec.ja w porównaniu z nią waże połowę tego co ona. i wyglądam jak kobieta. a nie Swinka na wybiegu. ona tylko raz poszla z nim do lozka a skonczyc mu kazała w łazience. może to jakiś uraz. właśnie dzwonil że jedzie do mnie to pogadam z nim szczerze

Gość roman_rencista
Eee tam doświadczony...bardziej teoretyk:D Nie licz, że podam Ci tu receptę na podrywanie kobiet, bo takiej nie ma Tak jak każdy facet jest inny tak i kobiety się różnią...To co jedna uzna za szczyt romantyzmu dla innej będzie banałem. W każdej sytuacji musisz być sobą i nie robić niczego na siłę...Próbuj, poznawaj zdobywaj doświadczenia, aż w końcu trafisz na ta jedną jedyną przy której poczujesz że mógłbyś latać....I już:)

Gość aisha1234
25Sama trzymam kciuki za powodzenie akcji ;) może pogadacie szczerze i znów będzie wszystko ok.! Heh niech żyją faceci, którzy potrafią szczerze pogadać!!!

Gość roman_rencista
25Sama Atrakcyjność zewnętrzna to nie wszystko...a szczególnie jeśli facet ma powazne plany

Gość aisha1234
roman - wyrocznio! a jeśli facet poważne plany doprowadził, że się tak wyrażę do skutku, a później przestał cokolwiek robić ażeby podtrzymać swoje wybory, to czego chce? znudziło mu się? czy jak? przez rok ok, a teraz wegetacja?

Gość 25Sama
oj roman znawca widzę JESTES! dzięki aisha . mam nadzieję że wszystko sie wyjaśni.

Gość aisha1234
Oby tak było ;)