Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku na muniu...

oddam za darmo - ubrania i kosmetyki okolice wawy

Polecane posty

jak w temacie, ubrania rozm. 40-42, spodnie, bluzki, buty kosmetyki avonu - nowe, świeże plus jeszcze inne, oddam tylko super potrzebującej młodej osobie, możliwy dowóz do 10km, okolice wawy zach, konkrety podaj na maila, chce wiedzieć komu oddaje.. rzeczy na czasie, niestety przytyłam i leżą... buty 39-40

Gość no to moze tak by to
a dlaczego kosmetyki oddajesz??

Gość nie znajaca sie
fajnie,przydaloby się..ale mieszkam za daleko od wawy :(

Gość grubas 40 42 44
a po co ma sie malować i dbać o siebie jak przytyła i facet ją rzucił? :D :D haha ja całe życie rozmiar 36 /S jestem z siebie dumna :)

jestem matka 3 chłopaków- mam męża i jak na razie mnie nie rzucił:) nosze 42/44 i jest mi z tym dobrze, a złośliwości zostaw sobie na inna okazje zazdrośnico:))

Gość Lubella 40 39/40
Kurde no jak nic na mnie..... Moje rozmiary, mój nr buta... Z butów też wyrosłaś?:) No ale nie jestem z Wawki.... choć siostre tam mam. Jej pewnie też by sie przydało.

z butów nie wyrosłam:) ale stać mnie na nowe, więc zebrało się kilka par , które zwyczajnie mnie już znudziły... nie zniszczone, swoje rzeczy zawsze szanuje..

Gość Lubella 40 39/40
ja bym chciała.... tym bardziej za darmo. A dlaczego nie oddasz komuś znajomemu?

Gość Lubella 40 39/40
A możliwość wysyłki np kurierem... Jestem spod Krakowa, bywam w Wawie ale raz może dwa razy w roku, naprawde by mi sie przydały, ja bogata nie jestem....

Gość hjfgjghjfgj
a przesyłka wchodzi w gre?

Gość hjfgjghjfgj
ja bym chciała bardzo :(

Gość aaallllllleeeeeeeeejaja
witaj! chętnie przyjmę jakieś ciuchy, bo cienko ostatnio u nas z kasą, a niestety też przytyłam :(( :(( a co masz konkretnie z ciuszków? może jakąś fotkę?i co byś ewentualnie chciała w zamian?

Gość fdfghgh
kurierem haha dobre

napisałam, że chce wiedzieć komu oddaję, dlatego zalezy mi na osobistym spotkaniu, ewentualnie dowiezieniu, nie chcę rozpieszczać panny co ma pełna szafę i wciąz jej mało... chciałabym pomóc komus kto tej pomocy potrzebuje...

Gość hjfgjghjfgj
jak by co to mój mail mustbeanreason@o2.pl

Gość hjfgjghjfgj
mozemy pogadac na skype

w zamian chce uśmiech i radość w oczach - konkretnie to mam duzo spodni - dżinsy, bo je uwielbiam, sporo bluzek eleganckich i na co dzień, buty na różne pory roku, kurtki, bluzy, spódnice jak potrzeba to pewnie jeszcze bym coś dołożyła mam kilka zbednych torebek sportowych i eleganckich...

Gość hjfgjghjfgj
ja do wawy też mam daleko, ech, jakby co to mail podałam pozdrawaim

Gość hjfgjghjfgj
60 km od KRK

Gość kafeteriankajajajajajaja
ja pierdocze ale z was debile laska pisze ze chce oddac to oni nie dosc ze 100 pytan zadaja to jeszcze ublizaja a na dodatek jeszcze kurierem by chcieli ja pierrr co za kraj bezczelny a tak w nawiasie takie wszystkie podobno chude jestescie ublizacie innym na kafe a teraz jak ktos za darmo chce cos fajnego oddac to wszystkie przytyly :O

ubrania sa różne, raczej klasyczne bez szaleństw, ale na pewno nie jak dla 40 latki.. ewentualnie do wawy dowiozę i powiat warszawski zachodni

Gość Lubella 40 39/40
Naprawdę by mi się przydało ale w tym momencie nie stać mnie na przyjazd do Warszawy. Nie wiem w jaki sposób mogłabym Ci się zrekompensować uśmiechem, to miłe, dobrze że są osoby które chca pomagać bezinteresownie.To mój e_mail: agnieszka_wil@wp.pl. Jest możliwość zostawienia tych rzeczy w Warszawie u mojej cioci i siostry ale nie wiem jak bym mogła pokazać Ci jak się cieszę....

Gość dfgdhy
wezma a potem na allegro sprzedadzą

dlatego chce wiedzieć, że osoba, która je wezmie, założy na siebie a nie sprzeda... to jest jedyny warunek... chce uczciwości..