Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankosmutnymuzykant

Dziewczyna i jej przyjaciel... Niby nie zdrada ale...

Polecane posty

Gość jankosmutnymuzykant

Jestem z dziewczyną rok. Kocham ją z całych sił, ona mnie też. Mam 20 lat, ona 24. Przed nią nie miałem dziewczyny z którą uprawiałem seks, ona miała 2 chłopaków przede mną. Opowiadała mi też kiedyś, że podobał jej się jeden chłopak, ona jemu nie, potem odwrotnie. Były to relacje przyjacielskie i dalej są przyjaciółmi. I tu się zaczyna... Teraz, po roku powiedziała mi, że kiedyś się z nim przespała. Nie miała wtedy chłopaka, on jej się trochę podobał (wtedy się przyjaźnili), była smutna, on ją pocieszał, troszkę wypili... Skończyło się w łóżku. Tłumaczyła mi że tylko włożył i koniec (był prawiczkiem, ona nie była dziewicą. Powiedziała mi, że właśnie dlatego się zdziwiła że mój pierwszy raz trwał 40 minut, to było z nią). Kiedy mi powiedziała "to ze mną stracił dziewictwo" serce mi stanęło. Zapytacie dlaczego. Otóż dalej są przyjaciółmi, czasem się spotykają, czasem ze sobą piszą, a ja jestem cholernie zazdrosny (bo podobali się sobie), chociaż tego nie pokazuję. Tłumaczyła mi, że nie powiedziała mi wcześniej żebym nie był tak zazdrosny i że dla niej i dla niego to nic nie znaczy. Teraz mam nieodpartą chęć przy***ania mu. Cały czas żyłem w tej nieświadomości co tak naprawdę było między nimi. A ja nie wierzę że można się przespać z przyjacielem i dalej się przyjaźnić. Nie wiem co mam teraz o tym wszystkim myśleć, czuję się oszukany, zdradzony. Zapewnia mnie, że mnie kocha i nie mam się o co bać, ale ja dalej się boję. Teraz za każdym razem gdy o tym pomyślę przychodzą mi do głowy czarne myśli i nie mogę się tego pozbyć. Proszę doradźcie mi coś! Być może dramatyzuję, ale piszę jak się naprawdę czuję. Jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć co może być ważne a ja to pominąłem pytajcie śmiało, chętnie odpowiem...

Gość nie dramatyzuj
za bardzo sie przejmujesz ,glowa do gory . To na pewno przyjazn .

Gość jankosmutnymuzykant
Wiesz.. cały czas próbuję to sobie wmówić, że to tylko przyjaźń... Jednak dlaczego tak się zachowała? Między przyjaciółmi takie coś...

Gość jankosmutnymuzykant
Tu chodzi o to że mnie oszukała...

Gość pozdro dla autora.
to szmata jebana.. zabil bym laske jakby sie przespala 'od tak' z przyjacielem :O

Gość mimo to samotny
Nie wiem jak mam rozumieć też to, że powiedziała mi o tym w dziwnych okolicznościach, tzn na imprezie, pod lekkim wpływem, kiedy mówiła mi o tym, że chce przestać być już taka zazdrosna o mnie (była piekielnie zazdrosna) i stara się to zmienić i dać mi trochę luzu. Powiedziała mi najpierw bardzo dla mnie miłą i dobrą wiadomość, po której ptaszki zaczęły ćwierkać w koło a zaraz po tym nie wiedziałem czy moje serce pompuje jeszcze krew po wiadomości z przyjacielem...

Gość mimo to samotny
Autorze mam tak samo a poza tym ona jest strasznie o mnie zazdrosna robiąc takie rzeczy.....

Gość jankosmutnymuzykant
bez przesady, nie jest szmatą, ale trudno mi uwierzyć w gadkę o przyjaciołach... Mi powiedziała to w restauracji gdy zabrałem ją na obiad....