Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca

Testy ciążówe

Polecane posty

Gość Chcąca

Mam dylemat, otóż zrobiłam dwa testy ciążowe i w obydwu odczytałam wynik negatywny natomiast problem tkwi w tym że okres powinnam mieć 12 dni temu, mam nabrzmiałe piersi i czuje się dziwnie. Kooleżanka moja zrobiła w trakcie swojej ciąży 3 testy, każdy pokał wynik negatywyny, a była już dwa miesiące ciąży, myślicie, że mam powód do obaw?

Gość Chcąca
Dziewczyny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

hej hej(-;a niby kiedy mialas ,,ryzyko,,zajscia w ciaze?ile dni po okresie???

Gość izobarka
Raczej nie jesteś w ciąży. U mnie test zawsze się sprawdzał. Z tego ciążę wykrył w 2 tygodniu, tkaże raczej zaburzenia hormonalne masz.

Gość Chcąca
Julka1609 Okres miałam ostatno 16.01...

Testy badające stężenie gonadotropiny kosmówkowej naprawdę baaaaaaaaardzo rzadko się mylą, więc nie wiem czy to Cię ucieszy czy zmartwi, ale na mój gust nie jesteś w ciąży.

jesli zawsze mialas regularny cykl,to na moj gust tez nie jestes w ciazy,aczkolwiek zaplodnienie jest procesem i trzeba troszke poczekac na stezenie w moczu,jesli bardzo sie denerwujesz i chcesz wiedziec zawsze mozesz zrobic test plytkowy z krwi.jesli dobrze rozumie to okres spoznia ci sie dopiero kilka dni,tak?a propos...to nie moja sprawa-ale tak z babskiej ciekawosci-chcialabys byc w ciazy czy raczej nie?

Gość juliajulia
a jaki to jest test plytkowy z krwi :) ? mozliwe ze moze jeszcze nic nie pokazywac.

test z krwi to taki test ktory wykaze bardzo wczesna ciaze,mozna go zrobic w labolatorium

Gość juliajulia
ale to przeciez nie jest plytkowy :)

nie,oczywiscie ,ze nie ,zapomnialampostawic lub przepraszam,pozna godzinka(-:mi generalnie test nie wyszedl pozytywny do jaichs 2 tygodni pozaplodnieniu ale potem juz wykazal za to 2 tydzien(-;i bylam przeszczesliwa(-;

Gość juliajulia
szkoda ze nie ma takich które działaja jak glukometry, ze kropelka krwi i w domu... :) ja narazie jestem w pierwszym cyklu staran ... :) moze sie uda. :P

uda sie uda(-:mi sie udalo w pierwszym cyklu i troszke bylam w szoku ,ze tak szybko(-:a teraz kolo mnie spi moja 6 miesieczna perelka(-:

Gość juliajulia
julka a staraliscie sie przed owu czy podczas czy po ? nasze starania byly w niedziele... dzis owu... czuje bo mnie jajnik bardzo kłuje...a jutro powtórka bo jak dotąd meża nie ma bo praca... :(

Kurcze, cieżko powiedzieć bo staraliśmy się prawie codziennie(-:Ja przez kilka latek ładnych brałam tabletki antykoncepcyjne, potem odstawilam i tylko raz( od razu po kilku dniach) miałam okres i czekalam na drugi(((-:

Gość juliajulia
aj a ja cały czas o tym mysle kurcze... :) moze mi tez sie uda za pierwszym razem. :)

Ja tez miałam stresa, bo latka lecą(((-: dobrze będzie(-: niedługo spotkam Cię na forum o pieluszkach i innych tam dzidziusiowych rzeczach- zobaczysz, trzymam kciuki za Fasolke(-;

Gość juliajulia
no chcialabym juz na tych forach po nocach siedziec :)