Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutdhg

Dużo skrzepów podczas miesiączki

Polecane posty

Gość lutdhg

Witam Wczoraj zaczął mi się okres. Dziś jak wstałam rano i poszłam do toalety zrobić siku to wyleciało ze mnie mnóstwo skrzepów krwi. Do godziny 11 za każdym razem gdy byłam w toalecie pojawiały się te skrzepy - duże, wydaję mi się że "twarde". Zdarzyło mi się tak pierwszy raz więc się martwię, czy to może świadczyć np. o jakiejś chorobie?

Gość Lena204
to normalne przy okresie

Gość kasinka...
a to pierwszy raz tak sie dzieje, czy od zawsze masz obfite krwawienia? Jesli tak - to nie ma sie czym przejmowac, choc warto zadbac teraz o pozywienie bogate w zelazo, zeby uzupelnic braki. A jesli normalnie skapisz raczej krwawo i takie skrzepy to cos nowego, to warto po okresie udac sie na kontrole do ginekologa. Takie sa objawy miesniakow, ale i...naturalnego poronienia.

Gość lutdhg
No właśnie o to chodzi że wydaję mi się że to nie jest normalne ponieważ nigdy czegoś takiego nie miałam. Miesiączek obfitych nie mam więc nie wiem skąd tyle tych skrzepów się wzięło...

Gość zielonafantazja
To chyba normalne no nie

Gość kasinka...
a moglas byc w ciazy? Nasz organizm jest tak uwarunkowany, ze ponoc wiekszosci poronien na samym poczatku po zaplodnieniu nawet nie zauwazamy. To sa wlasnie takie ciut mocniejsze miesiaczki...dochodzi do nich, gdy z zarodkiem jest cos nie tak.zbyt wolno sie komorki dziela, zarodek nie moze zagniezdzic sie w macicy itp. Chociaz, poki co, nie masz sie czym przejmowac. Moze to tylko zakierw hormonalne zawirowanie. Idz za kilka dni do lekarza i mu o wszystkim opowiedz. Sprawdzic sie zawsze warto :)

Gość kasinka...
* to tylko jakies

Gość lutdhg
Nie, nie mogłam być w ciąży.

Gość kasinka...
wybierz sie do lekarza i tyle. Kolezanka miala taki objaw przy miesniakach. Ale kazda jej miesiaczka to byl "potop". Tak, czy siak nie nalezy takich objawow lekcewazyc, choc od razu melisy sobie na uspokojenie parzyc tez nie powinnas ;) idz do ginekologa.

Gość lutdhg
Dziękuję, pódję do lekarza

Gość ale mi sie smiac z was chce
najlepsze sa te co odpowiadaja na temat i czytac nie umia np: autorka: po raz mi sie tak zdarzylo(...) kasinka... :a to pierwszy raz tak sie dzieje, czy od zawsze masz obfite krwawienia? (...) haha :D :D :D

Gość kasinka...
po prostu sie upewnialam. A "nie umia" to forma, ktorej osoby? :P

te ktore sie WYPOWIADAJA NIE UMIA czytac? cos zle? ;) chodzi mi tez o inne tematy nie tylko ten :)

chyba ze nie kapnelas to mam niemiecka klawiature i nie mam polskich znakow :D eh milego dnia dziewczeta :D

Gość kasinka...
to nie jest kwestia klawiatury, lecz nieznajomosci zasad gramatyki ojczystego jezyka... Powinno byc: nie umieja... A jeszcze lepiej: nie potrafia :P

Gość wykrywaczklamstwnnn
ale idiotka nie umieja!!! nie 'nie umia' niemieckie scierwo

coz nie POTRAFIE po polsku pisac a niektore czytac ze zrozumieniem :D :D haha jej jej :D

z siebie i z was i przynajmniej jedyna tutaj POTRAFIE przyznac sie do bledu :D temat byl inny 🖐️

a wstyd mi nie jest bo wychowalam sie zagranica i gramatyki polskiej sie nie uczylam! a az tak zle nie jest! i co? heh