Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywonia

Wiosenna mama naprawde jest w ciazy

Polecane posty

Gość wiosenna, a nie sprzedajesz
ubrań po synku?

Nie mam już nic po młodym. Wszystko co ma to jest na niego aktualnie dobre, a reszty się pozbyliśmy. On jest dosyć drobny i niektóre ciuszki nosi baaaardzo długo. W sumie dopiero teraz mu na 104 ubrania kupuje, ale niektóre 98 są na niego dobre. Tak samo z bucikami. Jakoś tak mniej intensywnie rośnie niż jego siostra. Ta non stop z ciuchów wyrasta.

Gość Te wszystkie
młode wścipskie i ciekawskie osoby będą na starośc takie jak moja babcia która dostaje cisnienia jak sie wybada, nie sprawdzi nie wejdzie w temat. Aż obrzydzenie bierze. Półgłówki.

Gość wiosenna mama twój mąż
albo ty jesteście rudzi? bo dzieci jakieś takie rudawe są...

też jeszcze dobrze po połogu nie byłam i były tu wątki, że jestem w kolejnej (piątej) ciąży Taki urok kafeterii :) Dlatego ja w życiu nie wstawiłabym tu zdjęć dzieci, ani nie podała namiarów na jakieś blogi itp (przesadziłam, na blogi nie mam czasu ;P) Nawet czytałam tu wątek, że jakaś kafeterianka ze mną po porodzie leżała na sali. No bez przesady ;P

Gość wiosenna, a nie sprzedajesz
a na zdjeciu wygląda na o wiele większego, bo ja na mojego 4-latka potrzebuję 116. Pozdrawiam!

Gość do mogę wtrącić słówko
to jesteś uziemiona, współczuję, ja bym nie mogła być matką czwórki dzieci, zero swobody, pewnie nie pracujesz tylko siedzisz w domu?

Gość hghjyuiuy
wiosenna a te balerinki starszej córy to z h&m?Jesli tak to moja córa ma takie same,sa sliczne,pozdrawiam!

naprawdę? czyli nie było problemów? a co z dziećmi w tym czasie? to bardzo dobrze, że nie dałaś z siebie zrobić niewolnicy isaury. ale mężuś pewnie w niczym nie pomaga, tylko przychodzi na gotowe :D

No właśnie dlatego mam czas dla siebie, że mam w mężu partnera ;P Dzieci są nasze a nie moje ;P Jak jestem w pracy, a on w domu to on obiady gotuje Zawsze odbiera syna z przedszkola, jak nie ma na popołudniową zmianę, czy nie jest w delegacji... W sobotę sprzątamy wspólnie, żeby resztę weekendu mieć dla siebie Odbiera mnie z pracy autem, żebym nie musiała marznąć ;P Jak mam kursy/zajęcia to jestem całkiem wyłączona z życia domowego (nie mam wtedy żadnych obowiązków oprócz nauki ;P) Jak mam zlecenia na wieczór, to też mam spokój ;P I tak dalej i tak dalej Normalny, zdrowy układ rodzinny ;P:

Gość wiosenna mamo
od razu przyznaj się że klepiesz biedę a ostatnie to wpadka, brakuje na czynsz i wpadłaś w depresję ...wtedy od tych niedowartościowanych jak przykładowo do mogę wtrącić słówko usłyszysz słowo otuchy bo jak się lepiej poczują wiedząc że u nich jeszcze nie jest najgorzej to przecedzą kilka fałszywych miłych słów ale czasem nie piśnij prawdy że ci dobrze bo nikt w szczęście innych wierzyć nie chce...:D

a to wtedy zmienia postać rzeczy, no ale i tak jesteś wyjątkiem, który pozwala sobie na tyle potomstwa i pracę. większość takich kobiet siedzi w domu i wyczekuje pełnoletności dzieci, żeby "odetchnąć" :P a z mężem bardzo dobrze to rozegrałaś ;) i nie popuszczaj mu bo się jeszcze przyzwyczai i rozleniwi!

Gość llsm;z
jakie wredne babska!!! Dla Was każde dziecko jest źle i biednie ubrane!!! Sama burżuazja!!! Mają normalne ciuszki i dobrze wyglądają!!! Czego im brakuje?!!! Wyglądają na zadbane i szczęśliwe! Każdy człowiek ma swój gust i upodobania - po co o tym dyskutować skoro i tak wszystkim się dogodzić nie da.Niejedna z Was wychodzi na ulicę z myślą, że super wygląda a jej dziecko jeszcze lepiej a inni inaczej to widzą jakoś... Nieważne czy to kolekcja Zary czy ciuchy z targu - dzieci są czyste i zadbane. Są tez pewnie kochane i szczęśliwe a to najważniejsze - ciuchy nie maja znaczenia, bo cieszą tylko nasze oko. Są osoby, które w ogóle nie przykładają uwagi do wyglądu...

Gość llsm;z
ta co pisze o rudawych dzieciach... brak słów. Nawet gdyby były pomarańczowe niczym marchewka to co w tym złego?! Ja jestem ruda i jestem sliczną, rasową dziewczyna

a ja znam wiosenną mamę od wielu lat i uważam, że jak mało kto nadaje się na matkę sama bym taką chciała :D jeżeli nie potraficie odczytać w jej postach tego całego ciepła, czułości, miłości i troski, którą ofiaruje swoim dzieciom, to chyba nie umiecie czytać i nie macie za grosz kobiecej intuicji Mało która kobieta w jej wieku jest tak rozsądna i ma w sobie to coś, co sprawia, że rodzina jest prawdziwą rodziną, ostoją, dzieci są szczęsliwe i radosne Bo dla mnie to widać, słychać i czuć :) Potrafiła stworzyć szczęśliwy dom co w dzisiejszych czasach udaje się nielicznym pozdrawiam serdecznie wiosenna mamo :) i Ciebie również mogę wtrącić słówko :) z niesłabnąca sympatią

Też Cię pamiętam Rafinko od początku jak tu zaglądam, a mój mały za chwilę kończy 5 lat (!!!) My po prostu musimy olać to wszystko prostym sikiem (jak mówią moi synowie) i trwać przy swoim dalej. Te co wiedzą lepiej i tak są "niedoprzekonania" Pozdrawiam :D

o matko, to już 5 lat??? pamiętam, jak w ciązy chodziłaś :D mój już 7 prawie jak ten czas leci...

Gość mamili
fajne masz dzieciaki wiosenna mamo :)

Gość llsm;z
szkoda, że tutaj jest tyle jadu i złośliwości :( a najgorsze, ż e piszą to matki!

Gość gugadasza
Zara to zwykla sieciowka przeciez :D I tym sie chelpic? W Polsce musi byc okropna bieda, jezeli ciuchy z Zary to luksus :D

Gość Czy cie do reszty
Sorry ja nie mieszkam w Polsce ale w kraju, gdzie ludziom sie powodzi, i uwierz, ze ciuchy Zary sa tutaj bardzo popularne i to wsrod bogatych warstw spoleczenstwa. Tylko snoby kupuja naprawde drogie markowe rzeczy, a najczesciej i tak na wyprzedazach:D Skoro twierdzisz, ze Zara jest luksusem w Polsce, to powiedz co jest luksusem dla ciebie?:O a dzieci tej dziewczyny sa naprawde ubrane gustownie i zgodnie z obowiazujacymi trendami (zwlaszcza ta dziewczynka w niebieskiej sukience mi sie podoba, boskie kolorki! skad masz te kiecke, pytam powaznie, jest cuudna! :) wiec nie rozumiem osob ktore twierdza, ze te dzieci wygladaja na zabiedzone. Super dzieciaki, mi sie podobaja.