Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznałam nowego faceta... I...

MOKRE BOKSERKI 24 LETNIEGO FACETA PODCZAS POCAŁUNKÓW I PIESZCZOT? SPERMA? CZY?

Polecane posty

Podczas pieszczot z moim nowym chłopakiem (ona 22, on 24 lata) zauwazylam ze przy bardziej namietnych pocalunkach cos sie z nim dzieje... Patrze na bokserki a on tam ma morka plame (dość dużych rozmiarów, nie była to kropeczka). Momentalnie pomyślałam ze miał jakiś przedwczesny wytrysk ale jemu nadal penis stał :) Więc to chyba nie to... Możecie mi wytłumaczyć co to było i dlaczego? Miałam ochote na seks ale nie wiedzialam co mu jest i dupa ;/

Gość to jest tak zwany
gorący chłopak, ledwo się dotknie i już gotowy:D. Pożytku z niego żadnego nie będziesz miała, zapewniam. W dodatku trzaśnie ci dzieciaka nie wiadomo kiedy a idź:P

nie, nie zesrał... mówisz ze to był mocz? możliwe... ja tak zeschizowałam bo nigdy wczesniej nie mialam takiej sytuacji...

Gość Dowiadczony
Ja takie cos mialem , ale jak mialem 17 lat , tylko ze to nie byla duza plama, A dzieje sie tak , gdy facet sie podnieca, i mu stoi , to moze wyplynac troche sluzu, spermy raczej nie, bo by mu opadl, no ale jezeli jest wieksza plama, to moze troche wiecej mu wylecialo

hehe, wczesniej bylam w 3letnim zwiazku z innych facetem i wszystko bylo naprawde ok. teraz jakies cuda niewidy ;p w sumie to my dopiero bardziej krecimy ze soba... no ale niepokoiło mnie to... zwlaszcza ze na drugi dzien bylo to samo...

no wlasnie... jakby byl mlody to ok, ale on ma 24 lata... z tego co wiem to spal wczesniej z jakas laska wiec... co robic z takim?

Gość Dowiadczony
By moze za bardzo go podniecasz... Sprobuj zrobic tak , ze tylko on ciebie rozgrzeje i od razu wkroczy do akcji, moze bedzie lepiej :)

Gość lumpeczka lampeczka
Mój obecny tego nie ma, ale jest to taka wydzielina z podniecenia. Nie lubię jak facet to ma bo ona brzydko pachnie, po drugie zawiera plemniki więc stosunek przerywany odpada a po trzecie prezerwatywy przez to zjezdzają. ble...ale moze mu z czasem przejdzie

Gość ngxn
niektorym wycieka cos jak sie podnieca :) tak jak tobie sie moczy, takl u nich

moze faktycznie za bardzo go podniecilam... szykowalam sie jak potluczona na ta noc a tu taka klapa... zapachu nie czulam ale otarl sie o mnie na nodze a ja zaraz cos jest nie halo! bo poczulam wilgoc ;p biore tab. ale gumke by i tak mial bo znamy sie dop pare miesiecy, w ciazy byc niechce i chorob tez zadnych nie mam zamiaru odziedziczyc ;p

Gość brat stryjeczny romana z opola
preejakulant czy jak mu tam.. to nie ma zapachu na miłość boską, chyba, że jakieś zapalenie instalacji, czy jakąś infekcje.. wy też macie ten swój radosny w cholere śluź i nikt się nie czepia.. jedni mają wiecej tego "nawilżacza, inni mniej. też tak czasem miałem, jak jest tego dużo, to się pryska na metr, można ściane zapaskudzic, albo zalepić komuś oko. świetna zabawa

ale ja sie go nie czepial ze cos takiego sie stalo! tylko pytam o co chodzi bo nigdy nic takiego mi sie w zyciu nie przytrafilo...

Gość Dowiadczony
Widocznie to nie ten ktorego szukalas... Skoro sie tak podnieca pieszczotami, to jakby wszedl w ciebie, to 30s i po sprawie...

mozliwe... zawsze w koncu zdazaja sie pomylki... z bylym bylo ladnie pieknie ale ten seks byl za długi... ach jak ciezko trafic na odpowiedniego... pieszczoty... to byly pocałunki... ja w bieliznie, nie bylam naga... :(

Gość taka_jedna_jedyna
mój boshe, co za ludzie.... biologię w szkole dziewczyno miałaś??? mężczyzna też gdy się podnieci wydziela ejakulat, stąd ta plama na slipach... jeżeli poprzedni tego nie miał, to chyba nie rozpalałaś go do czerwoności, stąd pewnie i ten przydługi sex... u zdrowego (podkreślam) ZDROWEGO mężczyzny to najnormalniejsza rzecz na świecie, każdy tak ma... a jak nie, to znaczy, że nie jest dostatecznie podniecony... w dodatku nie świadczy to o przedwczesnym wytrysku, czy marnych umiejętnościach łóżkowych, a jedynie o stopniu podniecenia

moze masz racje... ten przedlugi sesk nie podniecal mnie a jego z tego co widzialam tym bardziej... a z tym tak jakos... no fakt 30 minut namietnych pocalunkow robi swoje a ja tez juz powodz w majtkach mialam... w sumie... pierwszy raz w zyciu bylam tak podniecona ;p i chyba pierwszy raz w zyciu tak podniecilam chlopaka :)

Gość Dowiadczony
To sprobooj z nim jeszcze raz tylko z krotka gra wstepna, wtedy dobiero sie okaze ,czy nie nie jest z niego szybki lopez... :)

Gość równieznaleze
ja też tak mam że mi się "moczy" im bardziej się podniecę tym nieco więcej śluzu i jakoś nigdy nie zauważyłem żeby jakiś zapach miał. Moje partnerki też się na nic nie skarżyły ponad to wcale nie oznacza to krótkiego stosunku na pewno nie w moim przypadku.

Gość moj ex tak miał
jak sie napalił to miał majtki mokre tak jak ja. Spotkałam sie z tym potem jeszcze kilka razy i wszyscy faceci którzy tak mieli niestety niezbyt panowali nad soba- szybko kończyli, często im opadały w trakcie, nie wiem czy to ma jakiś związek ale takie obserwacje mam.

Gość gość
U mojego jest to samo :) jak tylko sytuacja robi sie cieplejsza to ma mokre majteczki :) czasami wystarczy ze lezymy bardzo blisko siebie(na lyzeczke) i sie jakis czas sie tam otre to zaraz czuje mokro na moim tylku czy plecach :) i nie ma problemow ze szybkim konczeniem czy niekontrolowanym wytryskiem :)

Gość maki

To nic innego jak preejakulacja. Wydzielina, która ma za zadanie ułatwić wydostanie się nasienia z członka i  zmienić ph skory żeby plemniki nie zamarły z powodu niekorzystnego ph mężczyzny. Występuje podczas silnego podniecenia tak samo jak u kobiety. To oznaka ze facet jest zdrowy. Nie czytaj tych  komentarzy powyżej bo to małolaty piszą i się nie znają u każdego  zdrowego mężczyzny przed wytryskiem to występuje. Masz zdrowego faceta i tyle w temacie. Mam 27 lat i mam tak  samo!

Gość Ptak

Mój były też bywał mokry , teraznieszy partner czasem i tylko troszkę,  szkoda bo to zawsze jakieś nawilżenie  😛

Gość Pieszczoch

Tak mówisz jakby ci się nigdy kisiel w majtkach nie zrobił.