Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydiuretynka

Czy laserowe usuwanie rozstępów w wieku 16 lat jest skuteczne?

Polecane posty

Gość antydiuretynka

Mam 16 lat i mam kilka rozstępów na piersiach i całe pośladki w nich... Jestem szczupła i nie mam pojęcia od czego się to zrobiło. Myślę, nad laserowym usunięciem rozstępów, wiem, że to dość kosztowne ale rodzice mi to sfinansują. Bardzo mi zależy, żeby zniknęły bo za kilka lat chciałabym rozpocząć współżycie, a wiem, że one mi tego nie ułatwią...

Gość Loffka <3
laser zlikwiduje na pewno.

Gość kasikan
dziecko, powiem Ci tyle, sa w zyciu wieksze problemy, czlowiek ktory cie pokocha nie bedzie zwazal na twoje rozstepy, pokocha je rowniez, wiem ze cie to drazni ale czy wyobrazasz sobie co stanie sie gdy urodzisz ze dwoje dzieci jak beda wygladaly twoje posladki czy brzuch, nie przekmuj sie kilkoma rozstepami, zycze ci powodzenia.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
tez mam rozstępy na pośladkach i też tak kiedyś myślałam jak Ty! smaruj się kremami, aby nie pojawiły się nowe i z laserem bym poczekała, bo może nadal będą się pojawiać? poczekaj do ok 20r.zycia chociaż ja dostałam rozstępy nie wiem kiedy, też może mając ok 15-16lat.

Gość antydiuretynka
dziewczyny, ale wiem, że może Wy nie wiem dbacie o siebie dla innych. ja przede wszystkim chce to usunąć dla siebie.. nawet nie mogę ubrać stringów, bo mam pośladki w rozstępach!! :( Może ktoś miał i wie jakie są efekty?

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez chciałabym usunąc dla siebie, ale Ty jesteś za młoda! one pewnie wyszły Ci przez dojrzewania, a jeszcze ten proces trwa u Ciebie! poczekaj parę lat, do końca dojrzewania i wtedy idz na laser!