Gość gaba77 Napisano Luty 23, 2012 Hej wszystkim. Pozwolicie ze przedstawie wam moja sytuacje i problem, i licze, ze pomozecie bo w sumie sama nie wiem juz co mam robic. No wiec chodze do liceum, gdzie ostatnio mialam bardzo ciezki okres. Duzo nauki, zarywanie nocy, chodzenie spac o roznych porach (raz zdazylo sie ze spalam w nocy tylko dwie godziny), ogolnie bylam wszystkim wykonczona. Jednak teraz juz od ponad tygodnia mam ferie i myslalam ze troszke odpoczne i zmeczenie przejdzie. Jednak jest jeszcze gorzej: czeste bole glowy, ciagle rozdraznienie, w dodatku przez caly dzien chce mi sie spac nawet jak przespie 9 godzin. Wszystko wplywa na moje relacje ze znajomymi, rodzina, nawet nie chce mi sie z nimi rozmawiac i ciagle spotykam sie z ich ciagla frustracja z tego powodu. Mozecie mi powiedziec co moge na to poradzic? Staram sie spedzac czas na swiezym powietrzu, jem zdrowo, a zmeczenie nie przechodzi, wrecz jest coraz gorzej. Pomozcie, prosze! ps. Wiem, ze to wydaje sie byc glupota, ale serio bardzo mi to przeszkadza w funkcjonowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach