Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tam urrrr

Co oznacza pytanie '' CO TAM?'' ... co odpowiadacie?

Polecane posty

Gość co tam urrrr

Bo mnie to strasznie wkurwia, szału dostaje, uważam osoby mowiące w taki sposob za chore, puste ,głupie ,typowe dzieci neo ale niestety starsi tez tak pisza :( na portalach randkowych ,na czatach ,znajomi w smsach ''co tam''? zazwyczaj odpisuje Tu nic a tam? mam ochote napisac komus KURVA JAJCO DEBILU 😠 😡

Gość co tam urrrr
''Co robisz??'' albo pytanie się 5 razy dziennie ''Co u ciebie?'' :O no szlak człowieka trafia :O

Gość co tam urrrr
wtedy zapytają ''Dlaczego jestes taka złosliwa'' ? Nerwowa? Co sie stało ,ze masz taki zły humor ? :O

same jestescie puste za granica caly czas sie pytaja : 'JU ORAJT?' i jakos nikt tego za puste nie uwaza, a wy same jestescie pustaczki z tym swoim zalosnym JAJO

Gość ide spac
ktos kto pisze "co tam" zazwyczaj nie grzeszy inteligencja, przynajmniej ta spoleczna tez mnie wkurza ten zwrot

Gość ide spac
nikt raczej nie zagaduje do mnie w ten sposob, oprocz jednego raczej prymitywnego znajomego na fb, na szczescie nie ma juz konta

Gość co tam urrrr
Beatka s-k p To tylko świadczy o tych ludziach , mieszkańcach jakże wspaniałego ''ZACHODU''. Amerykanie są w tym najlepsi ,sztuczny uśmiech , udawana troska o drugiego człowieka ,uprzejmość fuu ,okropieństwo.

Mnie wkurza nadużywanie "oj tam, oj tam" myślę jednak że twój temat nie nadaje się do tego działu :-o :)

chcialbym zeby ktos sie mnie tak pytal albo wyslal sms i cieszylbym sie na twoim miejscu , kolomnie przechodza bez slowa jakby mnioe nie bylo

Gość co tam urrrr
A kim ty jestes ,że nazywasz Polakow polaczkami ? :O Temat zalozylam tutaj bo w ogólnym nikt nie traktuje niczego poważnie ,zlecą sie zaraz 11 latki z podstawowki :O

Gość ddddddddddddddds
ale debilka masakra