Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stomatolog pytanie

STOMATOLOG co na NFZ??

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie państwowy stomatolog jestem z gorączką wypelnienie wypadło zapalenie okostnej nic nie zrobiono nic odesłano prywatnie na faktach

Gość Grażyna

Pani doktor Joannę Sieroń jest sympatyczną osobą, wzbudzająca zaufanie i przeprowadzającą leczenie w przyjemnej atmosferze. Pełen profesjonalizm i przede wszystkim komunikatywność. Jestem w pełni zadowolona i polecam. Przyjmuje w Medicusie- najlepsza placówka w mieście 

Gość garmewska

Chodziłam na NFZ i szczerze mówiąc - nie polecam. Nie dość że spotkałam się z bardzo chamskim podejściem, to koniec końców i tak poszłam prywatnie bo nie było to zrobione dobrze. Jestem z Lublina, więc szukałam kogoś w okolicy. W ten właśnie sposób trafiłam na Dentala na Lwowskiej. Bardzo sympatycznie i profesjonalne podejście, a przy tym efekty.. czego niestety nie mogłam powiedzieć chodząc na NFZ.

Gość Ania

Ja od kiedy trafiłam do gdańskiego Centrum Stomatologicznego jestem naprawdę zadowolona. Nie dość, że mam w końcu zdrowe ząbki to podejście do pacjenta naprawdę całkowicie inne niż u poprzednich stomatologów. Naprawdę warto.